Hvordan håndtere en masete eater

Innhold

Prøv som mulig, noen babyer kan være små fusspots. Slik introducerer du den lille til ny smak med minimal stress ...

Dr. Emma Williams, ernæringsekspert sier: Så, hvis du er bekymret for å ha en masete eater, vil noen av tipsene være å sørge for at babyen din spiser sammen med resten av familien eller muligens rundt andre barn. Fordi babyer lærer hva de ser fra andre, så hvis det er andre som spiser maten, er de mer sannsynlig å ha en interesse for mat i tillegg. Jeg synes det viktigste er å rose dem og oppmuntre og tilby dem en rekke matvarer - ting som fingermat. Da vet de at de er i kontroll og kan spise maten de vil.

Mamma 1: Jeg tror gjennom hele den store delen av stadium tre avvenning han har vært ganske masete. Jeg har vært veldig ganske vedvarende, noe som har medført mye tålmodighet, i å prøve å få mat og litt energi i ham. Jeg prøver å gi Ben et balansert kosthold som jeg kan gjøre, og jeg ser på en periode på en uke for å forsikre meg om at jeg får et godt utvalg av forskjellige kjøtt i ham, forskjellige fisk og mange forskjellige typer frukt og grønnsaker som karbohydrater og fibre - bare generelt et veldig balansert kosthold.

Nicola Joseph, helsepersonell sier: Med masete å spise, hvis du har en baby som er under å spise, er de vanligvis ikke en masete eater. De er i den alderen når de finner sine føtter og vender seg til forskjellige smaker og teksturer, så det er i utgangspunktet en introduksjon til reisen av mat og ja det kommer dager når det er ting de liker og ikke liker og Jeg tror det kommer fra det faktum at du må introdusere en mat flere ganger før en baby liker en smak av det.

Marilyn, Baby Feeding Advisor sier: Hvis det er en bestemt mat du ikke liker, ikke tenk automatisk at babyen ikke vil like den. Og så er det viktig å forberede det til ham, og hvis han ikke godtar det første gang, tror han ikke "Åh, han er som mamma, liker ikke det", bare fortsett å prøve fordi han vil akseptere det til slutt, spesielt mellom seks og tolv måneder. Det er poenget - mellom seks og tolv måneder - at du må presentere ham så mange smaker, smaker og teksturer og farger som mulig.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar