M & BTV: uttrykker brystmelk

Innhold

Å uttrykke morsmelk er ikke alltid en tur i parken. Få tak i hjelp fra M & B eksperter ...

Geraldine Miskin, breastfeeding Advisor sier: Det er forskjellige måter som mødre normalt vil uttrykke. Noen vil uttrykke med en manuell pumpe eller uttrykke med en elektrisk pumpe, og det avhenger veldig mye av mamma til mamma, og det er veldig mye avhengig av om du trenger å gjøre det av og til eller om du gjør det for å mate en syk baby.

Mamma 1: Jeg bruker en manuell brystpumpe; Jeg har ikke prøvd en elektrisk en. Det er rent av valg; Jeg ønsket å være i kontroll over det, og jeg ville ikke at en maskin skulle ta over, slik at jeg kan kontrollere alt selv - hvor mye jeg gjør og hvor hardt jeg gjør pumpen til å fungere.

Så fest den på brystet og prøv og rør den opp slik at brystvorten er i gapet og hold den på. Melken kommer ikke igjennom med en gang, det tar litt tid, så du må bare pumpe for å begynne med bare for å få sugingen til å starte. Det er her det begynner å etterligne babyen som suger.

Arabella, Specialist Feeding Advisor sier: Når mødre har fått amming etablert, tenker de ofte på å uttrykke melk. Det er fordeler og fordeler med dette - du kan ha litt melk i lagring, kanskje pappa kan da bli involvert i matvarer og en besteforeldre og så videre. Imidlertid bør du ikke begynne tidlig på seks uker når du uttrykker det ideelt.

Mamma 1: Det tar litt tid å gå. Første gang jeg prøvde å uttrykke, ti minutter er det ikke mye der, og etter en halv time hadde jeg knapt en ounce ut. Det er ganske nedslående - du sitter der hele tiden pumpe og prøver å få ut melken og det skjer ikke, og det er lett å tro at det ikke kommer til å skje, og jeg skal gi inn. Men nå kan jeg gjøre slags ti / femten minutter og få tre til fire ganger mengden av det av hvert bryst, må du fortsette.

Arabella sier: Når det gjelder lagring av morsmelk, steriliser hver flaske og brystmelken din kan lagres i 24 timer i kjøleskapet eller tre måneder frosset i fryseren. Pass på at du merker den med måneden du frøs det for å unngå forvirring.

Mamma 1: De snakker om når du ammer og at formelen kan melken, og du kan også se når du uttrykker det at det er mye mer vassen og så får du den fulle melken komme gjennom etterpå. Jeg finner det viktig at jeg uttrykker for en rimelig tid. Det er ikke volumet, men mengden tid. Jeg uttrykte en gang for en kort stund, og da fikk jeg en blokkert kanal fordi jeg stoppet halvveis og selvsagt kan det føre til ting du ikke vil ha. Så det er viktig å fortsette med det.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar