Coping med kolikk og gråt

Innholdsfortegnelse:

Coping med kolikk og gråt
Coping med kolikk og gråt

Video: Coping med kolikk og gråt

Video: Coping med kolikk og gråt
Video: 8 Steps To Calm Your CRYING COLIC BABY | COLIC Relief NOW 2023, September
Anonim

Hvis barnets uforklarlige gråt har forlatt deg og sliter håret ditt, kan eksperterne kanskje hjelpe. Les vår ekspertrådgivning nedenfor - vi har snakket med tre virkelige mødre og spurte om deres bekymringer - og se vår korte video for de beste tipsene om å takle babyens kolikk gråte …

Katie, en Cow & Gate jordmor sier:

Når en baby gråter, det er slik de kommuniserer. Slik forteller de deg hva de vil, så det er et godt å prøve å mate barnet og kontrollere at babyens bleie er tørr og ren. Noen ganger er det bare at babyen er trøtt og trenger en kos og babyen kan bare ha litt fanget vind og trenger vikling.

Mamma 1 spør:

Det er forskjellige gråter, men du kan ikke skille mellom dem. Jeg kan nå, men jeg kunne ikke skille mellom dem da han var yngre og så må du bare gå gjennom den mentale sjekklisten.

Den første er, har han en skitten bleie og den andre er han sulten. Og det er normalt en av dem - jeg vil si 99 av 100 ganger han er sulten eller ønsker at hans bleie endres. Jeg tror noen ganger gråter de for bare ingen grunn, for litt oppmerksomhet. Noen ganger vil de bare ha en kosle, det er et kosete gråt.

Katie sier:

Noen ganger lider noen babyer av kolikk som ofte kan bety å gråte i ganske lang tid, vanligvis rundt samme tid hver dag. Hvis du finner babyen din har dette, igjen er det ikke noe du gjør feil. Det er en av disse vanlige tingene som mange babyer får.

Mamma 2 spør:

Til å begynne med, da han ble født første måned eller to hver kveld, ville han skrike og bare være i nød. Og fôring og trøst, svingete, rocking, noe som ikke ville hjelpe. Du måtte i utgangspunktet bare fortsette og ri den gjennom egentlig.

Dr Philippa Kaye, GP og forfatter sier:

Det er noen ting du kan prøve og hjelpe en baby som har kolikk. Den første er hvit støy, så still radioen til statisk og sett kjelen på og la babyen høre på boblingen eller la vaskemaskinen på eller få tørketrommelen til å gå, og vi vet ikke hvorfor det virker.

Du kan prøve litt enkel baby massasje. Legg babyen på gulvet eller på kommode eller skiftematten og sykle beina i luften som om de rider på sykkel. Popp hånden din rett rundt navleknappen, hælen på hånden din, og sett forsiktig sirkler med klokken, og det kan hjelpe babyen til å kvitte seg med litt gass hvis det er det som forårsaker problemet.

Det er noen medisiner som du kan prøve over disken som sier at de hjelper til med å fange gass i magen og hjelpe baby burp eller ta opp vind.

Mamma 3 spør:

Noen sa til meg: "Hent litt infacal eller litt gripe vann" og se om det er kolikk. Men det fungerte ikke fordi jeg bare ville gi henne noen ganger. Men da snakket jeg med helsebesøkende som sa at det er en oppbyggingseffekt, og du må gi den med hver enkelt feed i omtrent en uke før den virker. Så jeg gjorde, og etter omtrent en uke stoppet det bare.

Dr Philippa sier:

Det er plagsomt og har på seg når babyen gråter i timer på slutten. Og hvis det blir for mye for deg, legg babyen på et trygt sted - Moses-kurven, barnesenget, gulvet. La rommet stå i fem minutter, selv om barnet ditt gråter og bare ta en pause.

Babyen blir bra, de kan ikke gå hvor som helst, og vi må passe på deg. Og når du har roet seg, går du tilbake.

LES MER: 10 STEG TIL STOPP COLIC CRYING

Anbefalt: