Beste Beachside Breaks for aktive familier: The Sea Life Adventure

Det er ikke bare over-fours som vil ha barns klubbstil underholdning. Småbarn trenger morsomme ting å gjøre også

MÅL

Grand Cayman, Caymanøyene, British West Indies

Lett å komme dit?

Ikke akkurat - det er 11 timer fra London Heathrow til Grand Cayman med British Airways, men fly er direkte og barnevennlige tider. Overføringer vil ta alt fra 10 til 45 minutter.

Hva er på tilbud?

For spirende Octonauts er dette en spennende ferie med mye natur og dyreliv, både i vannet og ute. Høydepunktet er sannsynligvis en båttur med glassbunn til Stingray City (£ 36 voksne, £ 26 for under 12 år), hvor du kan svømme med tamme stingraser i åpent vann. Selv babyer og småbarn kan flyte med armbånd, slik at de kan slå disse store, fløyelsete fiskene. I den fredelige nordvesten er Rum Point i Kaibo en magisk strand med speilflatt, varmt, grunt vann fullt av fisk, myk hvit sand og rikelig med nyanse. Wreck Bar på Rum Point har velsmakende lokal strandmat med en strålende barnemeny. Eldre smårollinger kan prøve å snorkle og møte bosatt barracuda, som bor under bryggen. Hvis det ikke er nok, er det også en skilpaddegård der barn kan holde babyene, samt peer på haiene i rovdyrstanken.

Hvor bor du?

Utmerket valuta for pengene, Sunshine Suites 'en-til-tre-roms enheter med kjøkkenkrok er bare en fem-minutters spasertur fra Seven Mile Beach. Alt fra barnevakt og barnesenger til barnestoler og småpynt er tilgjengelig - bare be om det når du bestiller.

BESTILL DET!

Destinology tilbyr syv netter B & B i en ettroms Sunshine Suite for to voksne og to barn under fire, fra £ 1433 per voksen, inkludert flyreiser fra London Heathrow. Besøk Destinology eller ring 0808 231 0967.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar