M & B Anmeldelser: The Country Retreat

Nyt en pause i landet på dette hotellet i Hampshire, hvor familien er fokus

Markedsføringskonsulent Samantha Bell besøkte New Park Manor med sin mann og Zac, to

Med en travel jobb, en mann som setter inn 18-timers dager, en pjokk som nettopp startet barnehage og baby nummer to på grunn i åtte uker, var det noen R & R som var nødvendig - så vi dro til New Park Manor i Nyskogen for helgen.

En del av Luxury Family Hotel-gruppen, dette nylig renoverte 21-romshotellet med både innendørs- og utendørsbassenger, ligger i fantastisk, men lett tilgjengelig begrunnelse.

Vårt rom var luksuriøst men koselig, komplett med et enormt bad og dusjkabinett. Og med regnprognose var fasilitetene ideelle, inkludert et spa, kino rom, lekeområde (leker, bøker, puslespill, Kerplunk ...), barnehage og salong, men hvis solen skinner, kan du få mest mulig ut av sykkelstier, skog turer og aktiviteter som ridning.

Med regnprognose var fasilitetene ideelle, inkludert et spa, kino rom og lekeområde

Innendørs oppvarmet basseng og gigantiske boblebad var fantastisk, selv om utfordringen for oss var bassenget åpningstider - barn kunne bruke det 8-10 og deretter 3-5 pm, som sammenstøt med frokost og naptimes.

Vi pre-booket crèche samt Zac måltider, som tok litt spontanitet ut av ting, men det var fantastisk å velge for søndag morgen frokost club hvor ansatte samlet ham 8 am i to timer slik at vi kunne tilbringe en ekstra time i sengen leser papirene og spiser frokost. Og Jo, som løp i barnehagen, var en stor hit med vår sønn - han stoppet ikke å snakke om henne hele dagen!

Fra servitører og resepsjonspersonalet til bosatt whippet og ledelsen var personalet supervennlig og er en stor ressurs for hotellet. De kan ordne alt du trenger om det er en barneseng, sitter, taxi, takeaway, lokal utflukt eller spa-behandling.

New Park Manor er et flott sted å slappe av og koble sammen, både som en familie og som et par, særlig senere på kvelden når spisesalen er omgjort til et stearinlys med en ypperlig, lokalmålt meny.

Hvorfor du vil elske det

Lett å reise til, ansatte er fantastiske og det er mye å gjøre, uansett vær.

Hvorfor din baby vil elske det

Barnepassene er flotte, og det er mye å holde dem opptatt av.

BESTILL DET!

Et rom for to voksne og en barneseng starter på £ 155 per natt, inkludert frokost. Barn opp til 16 år bor gratis i foreldrenes rom. Gratis barnepass i hotellets OFSTED registrerte barnehage, The Den, er også inkludert, som er tilgjengelig i to timers økter. Besøk luxuryfamilyhotels.co.uk.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar