Lav vedlikeholdspike: 30 tegn som splittet henne fra en snooty diva

Innholdsfortegnelse:

Lav vedlikeholdspike: 30 tegn som splittet henne fra en snooty diva
Lav vedlikeholdspike: 30 tegn som splittet henne fra en snooty diva
Anonim

En liten vedlikeholdspike er en som ikke tar seg selv for alvor og ikke trenger mye å være lykkelig. Hvis du finner en, er de en god investering!

En liten vedlikeholdspike er det motsatte av en høy vedlikeholdspike. Hva er forskjellen? Den høye vedlikeholdspiken trenger full oppmerksomhet, overdådige gaver og ros, og omtrent alle deler av energien din blir brukt i hennes retning. Den lave vedlikeholdspiken er antiseptikken.

En liten vedlikeholdspike trenger ikke å ta to timer for å gjøre seg klar, hun viser deg som hun ser ut, eller gjør du ikke. Hun vil ikke kreve at du hopper over guttens natt fordi hun trenger deg til å være på henne og ringe. Hun er ikke noen som sender deg en "å-gjøre" liste en kilometer lang.

30 ting som forteller deg at hun er en lav vedlikeholdspike

Hvis du er lei av å dele noen som har høyt vedlikehold, eller tror høyt vedlikehold, er jenter bare for mye å håndtere, kanskje du må se fordelene med å være rundt noen som har lite vedlikehold og lett.

Så, hvordan ser du den lave vedlikeholdspiken? Det er ikke lett fordi hun vanligvis er like vakker på utsiden. Ofte ser du på hva som er inni for å se hvor mye vedlikehold en jente trenger. Hvis du ser på egenskapene og egenskapene, står du sannsynligvis midt i noen som trenger svært lite fra deg for å opprettholde deg selv.

#1 Hun er klar til å gå, som nå! [Klar: 23 ting jenter ønsker at folk visste om en jentes sinn]

#2 Hun er ikke i sminke, kanskje når det er en spesiell anledning, men det handler om det. [Les: 15 jente stereotyper som ikke alltid er sanne]

#3 Hun lar deg ikke bare se henne svette, hun oppfordrer deg til å svette sammen!

#4 Hun har ikke et eget skap for hennes sko og tilbehør.

#5 Hennes veske består av en mobiltelefon med en rygg for å holde sin ID og kredittkort.

#6 Hun ville heller slå den lokale dykkestangen enn kledd på en fin middag.

#7 Hun er ikke altfor bekymret for hva andre mennesker tenker på hvordan hun ser ut, så hennes antrekk er vanligvis skjegg i stedet for stilig.

#8 Hun har flip-flops til tærne fryser om vinteren og bytter til sokker med flip-flops.

#9 Hennes negler er vanligvis au naturlige.

#10 Hennes negler er nesten alltid korte. Lang finger negler bare komme i veien.

#11 Hun tror at høye hæler er for suckers.

#12 Hårfønere, curlers og straighteners er ikke nødvendig, luften gjør like bra en jobb som fester håret sitt. [Les: 20 beste og verste vilkår for kjæresten din]

#13 På hennes bursdag, er hun ok med bare et kort fra hjertet. Faktisk er blomster spild av penger, de dø tross alt for fort.

#14 Hun kjører en senmodellbil som ikke har noen oppgraderinger, og den har fortsatt en CD-spiller hvis ikke en 8-sporsbånd.

#15 Hvis du skriver henne, skriver du henne … Hei, kanskje har du nettopp opptatt.

#16 Når hun har gjort noe fantastisk, kniper hun sjelden sitt eget horn, eller forteller noen. Å føle seg godt om seg selv er nok.

#17 Å bli skitten er ikke noe hun unngår, hun søker det ut. Fjellklatring, slamkjørsler, hva eventyr hun finner, hun er IN!

#18 Hun har hull i ørene, men du har sikkert aldri sett noen øredobber i dem.

#19 Hun ruller ut av sengen og ser like vakker ut som en høy vedlikeholdspike som tilbringer hele dagen på å bli klar.

#20 Bagasjen veier ikke så mye som hun gjør. Det er vanligvis bare en duffelpose.

#21 Hun kan le for egen regning. [Les: 20 ting å forstå når de daterer en svært sensitiv person]

#22 Du trenger ikke å holde henne vesken i kjøpesenteret. En, hun har ikke en veske, to, hun hater kjøpesentre så mye som du gjør.

#23 Uansett hva du lager til middag, er det helt fint av henne. Hun er ikke tilbøyelig til å bare bestille en salat heller.

#24 Hun er ikke hele tiden med å fiske etter komplimenter fra de rundt henne.

#25 Hun vil ikke plukke på deg for hver liten ting du ikke gjør riktig. Hun setter pris på de små tingene du gjør.

#26 Selfies er ikke hennes ting.

#27 Hun løser sin egen dritt.

#28 Hun er ikke i mantraet av "et sted for alt og alt på plass."

#29 Hun er ikke en fjernkontroll hog, hun vil se hva du vil. [Les: 15 tegn på at en kvinne er veldig høyt vedlikehold]

#30 Hun har det gøy på en begravelse. Ok, kanskje ikke en begravelse, men noe annet sted.

Det er ikke at en lav vedlikeholdspike ikke er sexy, varm og helt ønskelig. Det er bare at hun er så uten innsats. Full av tillit og selvsikkerhet, trenger den lave vedlikeholdspiken ikke konstant oppmerksomhet, ros eller tilbedelse for å føle seg oppfylt. I stedet finner hun disse tingene fra innsiden.

En liten vedlikeholdspike kalles slik at du ikke finner dine dager, netter, helger og helligdager viet til å gjøre henne lykkelig, ta vare på henne alle innfall, eller være redd for ikke å gjøre det hun sier når hun sier det.

[Les: De 6 grunnene til at du ikke skulle danse en liten vedlikeholdspike]

Så, hvis du finner en lav vedlikeholdspike, er hun en sjelden vare. Bare bekymret for å ha det gøy, de tingene som virkelig betyr noe i livet, og å være super chill, gjør hun en utmerket beste venn og bedemate.

Populært emne