Lover med et vandrende øye? Slik setter du en stopper for deres ånd

Det er ingenting som gjør at noen føler seg mer usikre enn å være sammen med en partner som har et vandrende øye. Konfronter det og gjør det med det!

Et vandrende øye er når du er med noen angivelig med deg, men likevel kan de ikke synes å holde begge øynene på deg. Alt annet som går forbi, ser mer interessant og ønskelig ut i forhold til deg.

Det er ikke din feil, og du kan ikke ta det personlig. En kompis som ikke kan være respektfull nok til å holde sitt vandrende øye tilbake hvor de tilhører * på deg * fortjener ikke deg, periode.

Stopp det vandrende øyet eller skru det løs for å se andre steder

Det er ingen grunn til at noen har rett til å være med noen og respektløs nok til å se seg rundt. Du trenger ikke å klare det. Det mangler noe i deg. Du kan ikke la sine vandrende øyne stripe deg av selvtillit. Du er verdig til noen som har alle øyne fokusert på den personen de elsker mest. Hvis blikket deres er så enkelt, så er deres hjerte sannsynligvis også.

Den eneste måten å håndtere et vandrende øye på er å konfrontere, ignorere eller komme seg vekk fra det. Hvis det plager deg - ikke sett opp med det. Du vil finne noen respektfull nok til ikke å se bort. Vi har alle en tendens til å beundre vakre ting som krysser veien, men vi kontrollerer det også. Hvis partneren din ikke er villig til det, taler det volumer om hvem de er og hva du mener for dem. [Les: Står mannen din hele tiden på andre kvinner?]

# 1 Prøv å forklare det gjør deg vondt. Noen ganger vet de ikke engang at de har et vandrende øye. Vaner går dypt. Det kan virkelig ikke bety noe respektløst. Det er en god sannsynlighet for at de ikke engang vet at de gjør det.

Som når du ser noen i en rullestol, eller en ulykke skjer bare, tar du ikke deg selv til det er for sent, og skaden er ferdig. Før du tar forutsetninger om hvorfor de har et vandrende øye, la dem få vite at det ikke er kult i boken din. Det gjør at du føler deg disrespected og ser hva de sier. [Les: De 10 fortellende tegnene du trenger forholdsrådgivning]

# 2 Ikke la det skade deg. Hvis du setter det der ute at du føler deg ubehagelig med sitt vandrende øye, og det fortsetter, hjelper det ikke å bli sur på det. Når du gjør et problem ut av noe, og de bryr seg ikke, så blir det din akilleshæl.

Kanskje hvis du sluttet å merke alt sammen og så den andre veien, innser de at det ikke kommer til deg og stopper. Kanskje det er deres måte å få makt over deg, og hvis du bare ignorerer den, vil den stoppe.

Hvorvidt det gjør det, blir opprørt over det og ødelegger en natt, hjelper ikke noe. Den eneste oppførsel du kan endre er din egen. Stopp reagerer på deres vandrende øye og se om det hjelper. [Les: Hvorfor snyder folk i glade forhold fremdeles?]

# 3 Godta det som en del av deres personlighet. Noen mennesker liker vakre ting. Du kan ikke hjelpe det. Tingen om noen med vandrende øye er at hvis du føler deg trygg i måten de føler på deg og i orden med forholdet ditt, så vil du ikke bry deg om hva de ser på, fordi du vil vite at du er den de velger, periode.

Men hvis du ikke kan stoppe deres vandrende øye, og fortsatt tror de er verdt å holde ut for, aksepterer, er det bare en del av hvem de er. Personer med oppmerksomhetsunderskudd og andre fokusproblemer er beryktede for å ha et vandrende øye.

Så, kanskje slutte å tenke at de ser etter noen andre og bare innse at det er en del av hvem de er. Hvis du elsker noen, må du elske dem alle, selv deres manglende evne til å holde øynene på deg. [Les: 14 trinn for å kommunisere godt og finne en bedre kjærlighet]

# 4 Gi dem en smak av sin egen medisin. Hvis det vandrende øyeet virkelig skader forholdet ditt og de ikke er villige til å forandre, er det på tide å gi dem en smak av sin egen medisin. Neste gang en varm jente eller fyr går forbi, gjør det super merkbart at du kan dukke dem.

Hvis de ikke engang merker det, ta det som skiltet, de har ikke tenkt å skade deg. De ser det ikke som en dårlig ting. Hvis de blir usikre og opprørt, ser de hvordan det føles å være på mottakersiden av et vandrende øye.

# 5 Vær den du vil fokusere på. Jeg prøver ikke å klandre offeret i det hele tatt. Men hvis du vil at det vandrende øye skal stoppe, kan det ta litt pizzazz og engasjement fra din side. Hvis du er den mest fantastiske og positive du kan, vil de slutte å lete etter noe å fokusere på.

Konstant bitching om dem som ser på andre mennesker, tegner ikke dem nær deg. Det kan være det som driver dem å se den andre veien. Hvis du er noe spesielt å fokusere på, vil de fokusere på deg i stedet. [Les: Slik kjører du kjærlernøtter med lidenskap]

# 6 Gå bort. Hvis alt annet feiler, og det skaper en stor rift i forholdet ditt, er det på tide å tegne en linje i sanden og si nok er nok. Hvis de ikke kan stoppe sine vandrende måter, og det fører til kamper, får du deg til å føle deg usikker, eller bare gjør det vanligvis å gå ut med dem, ikke morsomt, gå bort. [Les: 15 tegn på at det kan være tid til å bryte opp]

Du finner ut raskt hva de vandrende øynene betydde hvis de enten la deg gå eller et løfte om å snu det rundt. Uansett, vær ikke med noen villig til å skade deg.Hvis de ikke bryr seg nok til å slutte å gjøre det som berøver deg av din sikkerhet, er det ikke kjærlighet uansett.

Det er ingenting verre enn å være med noen som tilsynelatende ser alle på rommet, men du. Et vandrende øye betyr ikke alltid den personen du er med ser ut til å handle opp. Men noen ganger deres intensjoner spiller ingen rolle. Hvis det de gjør vondt deg og de bryr seg ikke nok til å forandre deres veier, er det enten på tide å akseptere det som en del av hvem de er eller å gi dem et ultimatum og være forberedt på å gå.

[Les: Hvordan bli kvitt vennens vandrende øyne for godt]

Et vandrende øye er respektløst og ikke kult. Så, hvis du ikke kan få din signifikante andre til å holde alle øynene på deg, sett øynene dine fri for å finne hva det er som de virkelig vil. Og du holder selvfølelsen intakt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar