Elsker triangler og dens forvirrende komplikasjoner

Kjærlighets triangler er forvirrende saker. Finn ut hvordan kjærlighetstriangler fungerer, hvordan du kan ende opp med å falle i en og hvordan du kan komme deg ut av en her.

Har du noen gang vært forelsket i noen som allerede er forelsket i noen andre?

Eller er du forelsket i noen akkurat nå, men finner deg selv fallende for noen andre samtidig?

Vel, du lever bare det perfekte kjærlighetstriangelivet!

Hva er en kjærlighetstriangel?

En kjærlighetstriangel er et komplisert datingscenario hvor det er kjærlighet i luften, men det er mer enn to personer involvert.

Når kjærligheten er felles og deles mellom to personer, er alt perfekt, enkelt og enkelt.

Men når en tredje person kommer inn i bildet, endres alt akkurat slik.

I kommer komplikasjoner og frustrasjoner, laced med intens lykke og en bitterhetstrøm.

[Les: 18 tegn på at du har en følelsesmessig affære og ikke kjenner det selv]

De to typer kjærlighetstriangler

Det er to primære typer kjærlighetstriangler. Det er også mange kompliserte kjærlighetstriangler, men de finner alltid en måte å passe inn i disse to scenariene.

#1 To personer prøver å vinne en persons kjærlighet.

#2 En person som er forelsket i en person, men liker en annen på samme tid.

[Les: Hva skal du gjøre når du begynner å falle for noen andre?]

Hvordan vil du finne deg selv i en kjærlighetstriangel?

Hvis du har en forelskelse på noen som allerede er i et forhold, blir det ikke en kjærlighetstriangel. Det forblir som en forelskelse.

Og hvis du er i et helt godt forhold, og din venn forteller deg at de er forelsket i deg, er det heller ikke en kjærlighetstrekant, fordi din venn bare har en forelskelse på deg.

En kjærlighetstriangel starter bare når det er gjengjeld.

Når en person begynner å føle en gjensidig sammenheng med noen som allerede er dating, eller hvis du er i et forhold med en person og begynner å elske noen andre som gjengjelder din kjærlighet, har den den perfekte oppskriften på en kjærlighetstriangel.

Bare med gjengjeldelse oppstår et motiv for å forfølge. Tross alt, hvis du likte noen og den personen ikke bryr seg om deg, er det ingenting i det hele tatt du kan gjøre, er det?

Det spiller ingen rolle om du er i et forhold eller du er singel, det du trenger å innse er at kjærlighetstriangler aldri kan opprettes på grunn av en persons svake øyeblikk. Det tar alltid to personer å starte komplikasjonen mens den tredje personen lider for ingen feil av deres.

Ingen ønsker å være i en kjærlighetstriangel

Og likevel, nesten alle oss ender i en. En kjærlighetstriangel kan starte som en interessant distraksjon i begynnelsen, som så uventet blir til kjærlighet. Og dette kan føre til klissete kjærlighetstriangler hvor en person kan være forelsket i to personer på samme tid. [Les: Er du virkelig forelsket i to personer på samme tid?]

Når du ikke vil ta et skritt fremover, eller vil du ta et skritt tilbake og være glad i ditt eget forhold, begynner en kjærlighetstriangel å skape selv om du prøver ditt beste for å unngå det.

Kjærlighets triangler påvirker alltid forholdet negativt

For personen som er singel, er det enkelt. Alt de trenger å gjøre er å stjele den personen som allerede er i forholdet.

Hvis du er singel og prøver å stjele noen som er i et ulykkelig forhold, er det veldig enkelt. Men hva gjør du hvis de er med noen de virkelig elsker? De kan elske deg og likevel, kanskje de ikke vil miste sin egen partner. Du kan kanskje stjele noen lykkelige øyeblikk av kjærlighet og lyst, men hvis ingenting virkelig virker, kan du fortsatt gå bort med din del av smerte og hjelpeløshet. [Bekjennelse: Jeg hadde en affære med en gift mann]

På den annen side vil en person som elsker to mennesker, ha det beste av begge, og det verste av ingen. De ville begynne å plukke feil i deres partner, og skape falske grunner for å rettferdiggjøre hvorfor de er utro. De trenger en grunn til å overbevise seg selv om at de ikke er glade i forholdet, og det er den eneste grunnen til at de faller for noen andre eller blir involvert i en kjærlighetstriangel.

Men selv når den tredje personen går bort fra livet sitt en dag, kan de noen gang overvinne alle de feilene de har plukket i forholdet deres?

Med mindre det er mye kjærlighet og bonding i forholdet, forlater en kjærlighetstriangel alltid et dypt arr som tester personens tro på forholdet.

Og nesten alltid, et forhold som er satt gjennom testen av en kjærlighetstriangel, feiler eller aldri gjenvinne sin tidligere herlighet.

Kjærlighetstriangler er smertefullt morsomme

Hvis du er involvert i en kjærlighetstriangel akkurat nå, vil du vite dette. En kjærlighetstriangel er mye moro for snuspartneren og den tredje personen, fordi det er så spennende og risikabelt. Når du liker glede av en kjærlighetstriangel, er det alltid morsomt.

Men for partneren din som er i mørket, kan det være en veldig elendig tid fordi du ignorerer dem, fjerner deg følelsesmessig fra dem og helt unngår dem. [Les: Skal du noensinne bekjenne å jukse på partneren din?]

Og når brannen og lidenskapen til din hemmelige affære begynner å dø ned, og du innser at du fortsatt elsker partneren din og ikke denne tredje personen * som nesten alltid skjer *, vil du begynne å føle smerten også.

Så hva kommer du egentlig ut av en kjærlighetstriangel? Ingenting annet enn smerte, selv om det føles som morsomt mens det varer.

Kjærlighetstriangler er egoistisk

Du tror kanskje det er akseptabelt for deg å elske noen andre bak din elskers tilbake. Men vil du ha det bra hvis partneren oppførte seg akkurat som deg, brukte de samme flørtende ordene du bruker med din utrolige elsker, med noen de liker? Hvis det plager deg, er du veldig urettferdig mot partneren din, og du er egoistisk.

Jeg vet at du føler deg hjelpeløs, men du må virkelig huske dette. De fleste elskere som står fast i kjærlighetstriangler, glemmer å tenke fra partnerens synspunkt nå og da. Ved å holde din partner i tankene, selv om du faller for noen andre, vil du alltid vite hvem som er viktigere i bakhodet. Og den skylden vil hjelpe deg med å gi deg styrken til å gå bort selv om du har rullet i høi med noen andre i noen uker. [Les: Hvordan avslutte en affære og kom helt over det]

Kjærlighetstriangler er uunngåelige

La oss innse det. Vi kan ikke alltid stoppe oss fra å sette pris på noen andre, eller falle for noen andre hjelpeløs. Men en kjærlighetstriangel blir best unngått.

Det kan skje når du minst forventer det. Du kan bare nyte en samtale med noen, og uten å innse det, et par uker senere, kan du være forelsket i dem fordi de opphisser deg og har forvirret deg. Ikke hater deg selv hvis det skjer med deg. Bare lær å gjøre det rette. [Bekjennelse: Jeg lurte på kjæresten min og føler meg så mye bedre!]

Men hvis du noen gang opplever en kjærlighetstriangel, i stedet for å plukke feil i ditt eget forhold, spør deg selv hvem du egentlig ville velge, og hvem du vil være med. Bare ett svar. Ikke prøv å presse den tanken bort. Du har ikke noe valg, for en dag må du bestemme deg for det. Og jo tidligere du bestemmer deg, desto mindre smertefull vil det være for alle involverte.

En kjærlighetstriangel starter bare når du er forvirret over dine følelser for din partner. Hvis du er sikker på hvem du virkelig er forelsket i, vil du aldri ha et svakt øyeblikk, selv om du bare nyter en flørtende samtale med en flørtende person utenfor ditt forhold. [Les: Er flørting virkelig juks hvis du allerede er i et forhold?]

Du trenger ikke å være forsiktig med alle du snakker med, eller unngå å bli vennlig med noen av det motsatte kjønn. Alt du trenger å huske er hvor glad du allerede er i ditt perfekte forhold. Bare å holde det i bakhodet vil sikre deg at du aldri vil glide ned det spennende og mørke hullet i kjærlighetstriangler.

[Les: 15 grunner til at du er så lei av forholdet ditt]

Hvis du opplever en kjærlighetstriangel eller lurer på hvordan du kommer over en, gjør det ikke deg en dårlig person. Det gjør deg bare menneskelig.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar