Relasjonsproblemer - Singler og ekteskap

Har du noen gang lurt på hvordan livet ditt ser ut som på den andre siden av gjerdet? Et av de største forholdet problemene som folk har et problem er når det gjelder singler og ekteskap. Så hvilken er en bedre side? Skal du bo alene eller bli gift?

Klikk her for å lese introduksjonen om det er bedre å være enkelt eller i et forhold.

Relasjoner problemer - Singler og ekteskap

Er du fast i å prøve å gjøre opp mellom singler og ekteskap?

Relasjonsforhold er mange, men en av de største beslutningene i livet ditt er dette.

Er du klar til å gi opp å være single og bli gift? Eller skal du bare være singel?

Singler og ekteskap - Den bedre siden

Hvis du ble født kort, ville du lure på hvordan det føles å være høyt. Hvis du er feit, vil du lure på hvordan det ville være å være tynt.

Disse tankene vandrer over våre sinn hver dag, i alles liv. Og det er greit å lure på. Det er en del av det som gjør oss menneskelige. Alle får det de ønsker og fortjener, i rett tid.

Å være i et forhold vil ikke løse problemene til en enkelt person, mer enn å være enslig, løse problemene til en person i et forhold som ekteskap. Det er ingen regel som sier at du må være gift med tretti eller endre livet ditt bare fordi vennene dine forteller deg det. Du må heller ikke gi opp drømmene i hodet ditt hvis du er forpliktet til et forhold.

Den vinnende siden i kjærlighet

Noen er født for å hoppe inn i relasjoner, som den lille gutten som hadde en kjæreste i en alder av syv år. Og noen andre ønsker å være singel til de er trettito. Det spiller ingen rolle om du er singel eller i et forhold så lenge du er glad for å være deg.

Og ikke freak ut av deg har vært med samme partner i femten år. Husk at det er dine gamle falmede jeans som du foretrekker over de nye designerbuksene dine.

Noen kan komme sammen og fortelle deg at du kan få et bedre liv hvis du byttet sider. Kanskje det er mange hunky Adonis 'og nydelige Victoria's Secret-modeller der ute som venter på å møte deg, men hvorfor rote opp noe fantastisk bare for å ta en sjanse til å finne ut om gresset er virkelig grønnere på den andre siden, spesielt når du' er du helt glad allerede?

Velge en god side

Mange mennesker bruker mesteparten av livet til å hoppe mellom å være singel og ekteskap fordi de blir lei av å være i samme rutine. Det er mange forholdsspørsmål i livet, men å finne ut forskjellen mellom singler og ekteskap er egentlig ikke det store problemet.

Hvis planen er å stadig hoppe over sider, kan du tilbringe hele livet på jakt etter noe bedre. Og tror du det ville gjøre deg glad?

Så selv om noen forteller deg at livet er bedre på den andre siden, husk at så snart du bytter sider, finner du den andre siden som vinner. Alltid.

Gresset er grønnere på den andre siden?

Vel, er det gress du vil ha, eller et helt godt liv med det du allerede har? Gress er ikke noe du kan spise, alt du kan gjøre er å ligge og rulle, til du blir våt og skitten og ruller videre til neste beite.

Så vær der du er og innse at hvis det var noen gang en grønn beite, er dette den grønneste den kan få.

Livet tilbyr mange forholdsspørsmål og forvirring mellom singler og ekteskap, men velg en side. Det er i egne hender å gjøre det til et godt sted.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar