Gamle kjærlighetsbrev og minner - hold eller kaste dem?

Innholdsfortegnelse:

Gamle kjærlighetsbrev og minner - hold eller kaste dem?
Gamle kjærlighetsbrev og minner - hold eller kaste dem?
Anonim

Kjærlighetsminner kan i lengre tid leve i våre sinn, og vi ønsker alle å brenne og kaste bort smertefulle minner, slik at vi kan glemme alt om dem. Men burde du virkelig brenne gamle kjærlighetsbrev?

Doniv Whitgreen avslører hvorfor vi aldri bør kaste bort kjærlighetsminner og gamle kjærlighetsbrev fra tidligere amours. Han brente sine gamle kjærlighetsbrev når han fortsatt var i skolen og angrer det, til og med i dag.

Vi har alle vært inn og ut av kjærlighetsminner, med hjertesorg og vondt nå og da.

Du kan ha flere tidligere elskere og mange spesielle opplevelser du har delt med dem. Og hver gang vi bryter opp, hater vi våre exes, eller vi er for dypt forelsket i å overvinne smerten.

Jeg var forelsket et par ganger i mitt liv. Min første oppbrudd var den mest smertefulle og er den som kommer mest til sinnet.

Det kommer til meg, ikke av kjærlighet eller hat, men fordi jeg ikke har noen kjærlighetsminner om det forholdet. Jeg har ingen kort, ingen tørkede blomster, ingen kjærlighetsnotater og ingen fotografier.

En uke etter at jeg brøt sammen med henne, samlet jeg alle sine gamle kjærlighetsbreve, gaver, notater og bilder og gjorde et bål ut av det. Det føltes bra da, og jeg trodde at brennende hennes minner var den beste måten å overvinne den tapte kjærligheten på.

Jeg savnet å lese sine gamle kjærlighetsbrev og kortene hennes for en stund, og etter noen år glemte jeg nesten hvordan hun så. Jeg kunne selvfølgelig huske henne, men det var bare et vakt minne.

Jeg daterte flere kvinner gjennom årene, og hver gang jeg brøt opp, fant jeg ut at det var utholdelig. Jeg trengte ikke å brenne deres kjærlighetsminner ned som første gang. Alle mine romantiske kjærlighetsminner er låst opp i en blå koffert på loftet mitt til i dag.

Jeg ser dem av og til, og ler om det. Men jeg føler meg ganske dum for å ha brent ned mine første kjærlighetsbrev. Det er ikke kjærligheten jeg har for henne, men et minne om smerten og lykken jeg hadde vært gjennom da jeg først visste hvilken kjærlighet som føltes.

Det var et godt minne, fordi vi var klassekammerater, og vi pleide å passere kjærlighetsbrev i klassetidene. Det har vært år og jeg kan ikke huske hva jeg kanskje har skrevet i de små kjærlighetsnotatene. Jeg tenker på det mer enn jeg tenker på henne. Jeg har en slam bok der hun har skrevet et notat til meg, og det er alt som er igjen av henne.

Problemet med meg var at jeg alltid hadde vært bekymret så mye om å finne den perfekte, at jeg hadde glemt alt om erfaringene jeg har hatt på reisen. Jeg kan huske min første kjæreste som gir meg et grøtaktig kjærlighetsbrev etter vår første romantiske kyss. Jeg kan ikke huske hva det sa. Jeg ønsker bare at jeg fortsatt hadde det.

Jeg ramte inn i min første kjæreste for en uke siden. Vi satt i en kaffebar og vi snakket. Ting var forskjellige. Vi snakket som gamle venner, og det var bra. Ingen dårlige følelser og ingen rift. Jeg hadde møtt henne etter et tiår. For meg kjempet jeg meg for å støte på noen for første gang. Jeg kunne ikke huske for mange kjærlighetsminner om 'oss', selv om hun påminnet meg om noen hendelser og gamle kjærlighetsbrev.

Jeg antar at hun fortsatt hadde mine gamle kjærlighetsbreve og kjærlighetsnotater fra klassen. Den tanken fikk meg ikke til å føle seg varm eller fuzzy inne, det fikk meg til å føle seg dum og dum. Hun hadde verdsatt de årene som et minne, og hun kunne huske dem alle, og le om det. Jeg ønsket at jeg kunne ha vendt tilbake tid, og jeg lurte selv på om jeg kunne spørre henne om en kopi av våre gamle kjærlighetsbrev! Men det ville være den mest dumme tingen å spørre om. Jeg hadde mistet min kjære minner, sikkert, men ikke tankene mine heldigvis. Vi byttet tall og vi hugget hverandre farvel.

Hvis bare jeg visste da da, om hvordan jeg ville føle nå, ville jeg kanskje aldri ha brent stakken av gamle kjærlighetsbrev og kort og gjort tribal dansen rundt dem.

Kanskje, jeg ville ha satt med min første kjæreste og snakket om minner som jeg syntes morsomt også. Det ville vært fint. Men nå er det historie og jeg har ingen angrer. Men det eneste som gnider det er at jeg ikke husker mitt første kyss, min første date, og mitt første kjærlighetsbrev i mitt liv. Hvis jeg bare hadde de kjærlighetsbrekkene og holdt de som elsker minner i et hjørne av min blå koffert, kunne jeg ha lest dem igjen og husket hva en jevn talker og forfatter jeg var, selv i tiende klasse!

Men alt sagt og gjort, hvis du noen gang har en sjanse til å beholde dine gamle kjærlighetsbreve og spesielle kjærlighetsminner, må du ikke brenne dem som jeg gjorde. Finn et fint lite hjørne, og hold det låst bort for en regnfull dag!

Populært emne