8 Love Lessons Lærte fra en 7-års relasjon

Noen gang lurt på hvilke små biter av visdom du kan skaffe seg fra å være i et forhold i 7 år? Her er noen dype innsikt du kan lære. Av Colleen Anne Javellana

Kjærlighet er kanskje en av de mest kompliserte ting å definere. Begrepet er jo ganske abstrakt i sin betydning og dets substans. For mange mennesker er ingen to kjærligheter de samme. Folk har forskjellige idealer når det gjelder kjærlighet og relasjoner, og erfaring spiller en stor rolle når det gjelder disse idealene.

Når en først inngår et forhold, er følelsen alle â € œsunshine og sommerfugler. Â € Â Det er trolig ingenting som uskyldigheten til ens første forhold. Det er som å ta de første babystrinnene inn i ukjent territorium. Du befinner deg ut av din komfortsone og åpner deg selv og dine sårbarheter til en fullstendig fremmed, og det kan være både vakkert og skremmende.

Svømming i merkelige hav

Jeg har alltid vært en forsiktig person. Som barn var jeg litt ensom. Jeg valgte noen venner som jeg følte var lojale mot meg. Jeg skutt bort fra folkemengder fordi jeg følte at jeg druknet i dem. Merkelig nok, ville jeg vurdere meg selv ganske håpløs romantisk. Da jeg vokste opp, fant jeg meg selv å bli forelsket i begrepet kjærlighet. Min introspektive natur tillater meg å se en noe idealistisk, men urealistisk utsikt over verden.

Snart fant den forsiktige jenta seg for å bli forelsket i noen som ikke var så forsiktige. Det var på mange måter et tilfelle av hvordan â € œopposites tiltrekker seg.â € True, jeg hadde mange knuser før, men dette var annerledes. Jeg fant meg selv en blanding av følelser, og jeg hadde en intern debatt. Jeg var jo omtrent å gå på college og skrive inn et forhold ville legge til en annen milepæl i mitt unge liv. [Les: 50 forholdsspørsmål for å teste kompatibiliteten din]

Det jeg lærte av å bli forelsket

Ser tilbake, det er ingen større lærer enn erfaring. Livet er virkelig morsomt fordi det bringer oss til folkene som vil lære oss de største leksjonene som vi trenger å lære. Jeg er godt klar over at reisen min går fremover, og at jeg fortsatt lærer. Som Bilbo Baggins sa en gang: «Veien går alltid på.» Lærdommene jeg har lært de siste syv årene er stadig grønt.

# 1 Kjærlighet er ikke som filmene i det hele tatt.De fleste ville si at kjærlighet er som et eventyr. Jeg ber om å være uenig. Faktisk var de originale eventyrene ofte sadistiske historier om gore og død. Jeg er en stor fan av romantikk sjangeren. Nå og da vil jeg finne meg selv å være en sucker for disse filmene at det skammer meg. Men kjærlighet virker ikke slik filmen gjør.

Vi er alle mennesker med våre begrensninger og svakheter. Store romantiske bevegelser, hvis de tenkte i det virkelige liv, ville falle flatt på ansiktet ditt. Til slutt behøvde jeg ikke min kjærlighetshistorie for å finne ut hvordan filmene gjorde det, fordi det ville være så forutsigbart. Tross alt er det de små mysteriene som holder forholdene enda mer spennende.

# 2 Det er ingen perfekt forhold. La oss få en ting rett, ingen er forholdet er perfekt. Alle de lovey-dovey parene du ser på sosiale medier er bare ensidige innlegg til historien. Ingen par er uten feil, kamper, argumenter og feil. Men du går gjennom dem med hverandres hjelp. Som kliché som det kan høres, er et forhold omtrent to ufullkomne mennesker som forvitrer seg gjennom livets stormer sammen.

# 3 Etter hvert som tiden går, blir partneren din mindre perfekt og mer menneskelig. Og det er helt greit. Vi går om å gå inn i relasjoner og tenke vi fant den perfekte for oss. Vi finner sine små quirks og idiosyncrasies å være ganske søte, og til tider sjarmerende. Imidlertid er det en slik ting som kalles "telefonikonet" og så snart det er over, vil man finne disse quirks å være mindre sjarmerende, og til tider, rett og slett irriterende.

Vi vil snart finne ut at vår partner ville ha feil. Det er ikke som om de ikke var der før, vi syntes bare å ha glanset dem over i hele bryllupsreisen. Jeg innså straks at jeg ikke ville at min partner skulle være perfekt, jeg ville at han skulle være feil, fordi jeg også var feil. Når dere begge aksepterer hverandres feil, får dere se en dypere del av dere selv. [Les: 16 hemmeligheter for å finne lykke i forholdet ditt]

# 4 Din kjærlighet blir mer â € œreal.â € Â Det er forskjellige stadier av kjærlighet. Når man går inn i de første stadiene av forholdet, er det en kjærlighet som er "innocent" fordi hele forholdet er nytt. Vi går for ikke å forvente noe. Vi forventer ikke å bli skadet, vi forventer bare lykke.

Etter hvert som tiden går, og virkeligheten setter inn, vil du finne ut at du på en eller annen måte vil få vondt. Å se din partner som noen som er i stand til å gjøre feil, gjør det til en utfordring å elske dem. Slik er kjærlighetens utfordring: Det blir mindre av et ideelt og mer ekte. [Les: 10 måter å elske mer og skade mindre forelsket]

# 5 Du blir komfortabel i hverandres stilighet. I løpet av de første stadiene av forholdet ditt, vil du vite alt om personen. Du vil ha samtaler hver sjanse du får fordi du frykter stillhet. Når du blir dypere inn i forholdet, er det ikke noe som er vanskelig lydløshet. Faktisk er det bare trøstende å ha litt rolig tid sammen.

Ofte snakker denne typen stillhet høyere enn ord. Det bringer fred i forholdet. Det viser bare at forholdet har modnet og at du respekterer hverandres plass. Du kan gjøre forskjellige ting stille, men du er i perfekt fellesskap med hverandre. [Les: 8 små vaner som bringer par nærmere]

# 6 Kjærlighet blir mindre av en følelse, og mer av et valg. Folk sier at en av de vanlige misforståelsene om kjærlighet er at det er en følelse. Man får "butterflies" i magen, når man føler seg som en annen, er nær. Kanskje det ikke er en misforståelse, tross alt.

Snarere, som vi blir eldre og utvikler seg i forholdet, utvikler kjærligheten som vi deler, til noe mer. Å elske moden, gjør valget om å fortsette å elske denne ufullkomne personen når du vet at de har feil, at de er i stand til å gjøre feil. Det er her kjærlighetens kjærlighet begynner.

# 7 Det er ingenting mer evig enn ekte vennskap. Et modent forhold betyr mer enn bare romantiske følelser mot hverandre. Det innebærer også å være venner. Kjærlighet går utover romantikken, for når alt kommer rett ned til det, er kjærlighet basert på vennskap. Når du er hverandres beste venn, vet du begge at du har noen du kan stole på som årene går forbi.

# 8 Intimitet er alltid nøkkelen. Intimitet betyr mer enn bare sex. Intimitet er et møte av tanker og ideer. Intimitet leser hverandres favorittbøker. Det har et sunt argument hver nå og da. Din delte intimitet er en refleksjon av hvem du er som en person og hvordan du deler den med din partner. Det viser kompatibiliteten din til slutt. Intimitet bringer deg nærmere på et dypere nivå som ingen ord virkelig kan definere. [Les: 13 unike måter å bygge intimitet med partneren din på]

Jeg er blitt eldre. Jeg er ikke lenger den uskyldige jenta, frisk ut av college med alle hennes idealer om kjærlighet og romantikk. Nå i mine sen-tjueårene, kunne jeg si at jeg har modnet ganske mye. Jeg sier ikke at jeg vet mye om kjærlighet, faktisk jo mer jeg tror jeg vet om kjærlighet, jo mer det unngår meg. Det jeg vet er at jeg ikke lenger er den samme personen.

[Les: 15 leksjoner du kan lære av dine oppbrudd]

Jeg kan fortsatt være idealistisk, men jeg har lært mange ting i mitt syvårige forhold. Kjærlighet forandrer deg, og jeg vet kanskje ikke hva i morgen bringer. Men hva som skjer, vet jeg at det vil fungere alt for det beste.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar