Kjærlighet Boo Mummy Skincare Range Review

Testet av mamma Louise Tait for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Absolutt elsker at disse produktene er alle naturlige ingredienser. Jeg har sensitiv hud, så var skeptisk til hvordan huden min ville reagere. Jeg har ikke hatt noen problemer med noen av produktene. De lukter helt fabelaktig, og la huden føles myk og bortskjemt uten fettete følelser. Det er herlig at produktene er rettet mot noen av de områdene en ny mamma kan være selvbevisst om etter fødselen.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Produktene er alle enkle å bruke, og kroppens krem ​​holder huden min smidig hele dagen, så jeg trengte ikke å bruke mer gjennom dagen. Ved å bruke buststøtende krem ​​ga jeg meg en liten tillitsskifte som er nydelig når du sørger før graviditeten. Å vite at hele spekteret er naturlige ingredienser, vil gjøre det lettere når du handler i fremtiden.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

I en stadig "kjemisk" verden inneholder disse produktene alle naturlige ingredienser. Emballasjen er veldig brukervennlig for alle produktene og en god størrelse også. Jeg hadde aldri hørt om kjærlighet boo, men i den siste uken har jeg anbefalt dem til alle mine mamma-venner

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg kan bokstavelig talt ikke tenke på noe jeg ville endre om noen av produktene jeg har testet, men det ville være flott hvis et reisestørrelsesområde ble produsert (kanskje det allerede er). Jeg forstår at gode kvalitetsprodukter koster mer penger, og du får det du betaler for, men kostnaden kan sette noen folk av. Kanskje en prøve størrelse ville være bra å tilby.

Testet av mamma Kirsty Orlando for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale disse produktene til en annen mamma høyt på grunn av at de er så naturlige og snille på huden din. Min hud føles nydelig og jeg fant produktene gjorde akkurat hva de er ment å gjøre. De lukter også guddommelig og det var en glede å bruke dem. Jeg følte meg også veldig bortskjemt som er en fin følelse for en mamma.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Disse produktene gjør livet enklere som en mamma, da serien dekker alle produktene jeg muligens vil ha. Jeg kan bestille dem alle fra ett sted og vet at jeg kan stole på kvaliteten og funksjonaliteten til hver enkelt. Dette sparer tid som er ganske verdifull for noen mamma! Jeg finner også at jeg ikke trenger hoards av andre produkter for å hjelpe huden min fordi disse allerede bryr seg godt for det.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville velge disse produktene over andre fordi de er veldig naturlige og en glede å bruke. Jeg elsker luktene til hver og de gjør akkurat hva de er ment å gjøre. De ville lage en ideell gave og få deg til å føle deg helt nydelig. Designet reflekterer kvaliteten på produktet inni og det er et glimrende merke.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det eneste som forlot meg litt overrasket var prisen på hvert produkt. For størrelsen på hvert produkt føltes det som mye penger. Jeg tror at det ville sette mange mødre av å kjøpe den til generell bruk og gjør det mer av et merke som brukes til å kjøpe gaver fra. Hvis verdien for pengene kan forbedres, tror jeg at varemerket ville være uslåelig.

Testet av mamma Jennifer Orr for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Ja, det er fint for en endring å ha produkter dedikert til oss mødre :) Jeg har også sensitiv hud, så dette er perfekt for meg, spesielt oljer og booby krem. Vakkert pakket og de fikk meg til å føle seg spesiell og elsket. De gjør en slik forskjell for huden min. Jeg kan ikke utsette noen av disse.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg fant disse produktene en positiv innvirkning på livet mitt, da jeg visste at de var de samme som babyprodukter og ikke ville irritere huden min. Jeg vil at disse produktene skal ligge nær babyens produkter i butikkene for å spare tid for meg. Jeg kan ikke sette inn ord hvor mye jeg elsker disse produktene, både mamma og baby.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg liker virkelig det naturlige ingrediensaspektet. Jeg liker omsorg og oppmerksomhet som har blitt tatt for hvert produkt.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det er egentlig ikke mye du kan forandre for å forbedre disse produktene. Jeg vil kanskje se mindre emballasje, for å beskytte miljøet for fremtidens babyer. Jeg tror også ved å plassere dette produktet på high street hylle ville hjelpe salg og forbedre folks kunnskap om dette merket. Annet enn det jeg elsker det :)

Testet av mamma Sarah Jenkins for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil absolutt anbefale dette produktet. Emballasjen er godt designet - god kvalitet, feminin og stilig. Jeg elsker det faktum at produktene bruker naturlige ingredienser og det faktum at de kan brukes mens pleie er en ekte bonus, da mange andre lignende produkter ikke kan brukes på dette tidspunktet. Produktene lukter nydelig, og de lar ikke huden føles fett i det hele tatt.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Produktene får meg til å føle at jeg har hatt en god velvære økt, men alt i komfort i mitt eget hjem. Siden produktene bruker naturlige ingredienser og kan brukes mens pleie, trenger jeg ikke å bekymre deg for å knuse eller mate barnet rett etter bruk av produktene, noe som gjør det så enkelt å bruke produktene når som helst.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville definitivt velge dette produktet over andre. Utseendet på produktene får dem til å føle seg veldig luksuriøst, men uten en veldig dyr prislapp.Emballasjen er godt designet (god kvalitet, feminin og stilig), pluss produktene lukter nydelig, og de lar ikke huden din føles fett i det hele tatt. Det faktum at produktene kan brukes mens pleie er en ekte bonus og gjør dem skiller seg ut fra andre.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Kroppen jevnere irritert beina mine, så jeg ville ikke bruke dette på beina mine. Boksene gjør at produktene ser veldig tiltalende og av høy kvalitet, men da flasker / rør er også veldig godt utformet, er boksene trolig unødvendige, og det ville være mer miljøvennlig hvis produktene ikke var boksede.

Testet av mamma Rachel Robinson Tingle for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / stipendiat mamma?

Jeg fant disse produktene nydelig, og jeg vil anbefale dem fordi det er veldig enkelt å bruke. Utformet pent noen av produktene der de leveres i esker. Jeg fant at de forlot huden min myk og lukter nydelig. Jeg elsket kroppens smør!

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en mamma?

Jeg fant at oljen ikke tok veldig lang tid å tørke eller gjorde kroppen smør, så jeg kunne bruke dem og kle seg rett etter i stedet for å vente på at de skulle tørke. Jeg ville kjøpe disse for en gave til en mamma å være / eller noen som nylig har hatt en baby.

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

Det er ingenting jeg egentlig ville endre med disse produktene, da jeg var veldig glad overordnet med dem.

Testet av mamma Elizabeth Emmanuel for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / stipendiat mamma?

Love Boo Mummy hudpleie serien er fantastisk! Alle produktene i serien gjør faktisk hva de sier! Jeg er spesielt enamored med Bosom Buddies! Fra den første applikasjonen følte jeg at brystene mine var fastere og perkere!

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en mamma?

En glede å skjemme meg bort med disse produktene! Veldig subtil duft og ingen ekkel ingredienser. Elsker også kroppen jevnere smør.

Testet av mamma Natalie Turnball for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / stipendiat mamma?

Love Boo Mummy hudpleieområdet kommer til å være en del av min velvære rutine i overskuelig fremtid! Elske at produktene absorberes så lett og lys duften er perfekt!

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en mamma?

Føl deg så avslappet når du bruker disse produktene! Ikke sikker på hvilken jeg foretrekker mest, Bosom Buddies eller Body Butter Smoothere. Føl at de begge leverer!

Testet av mamma Cheyene Devine for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / medforelder?

Dette området er en absolutt godbit som ny mor, produktene følte seg luksuriøse og smelte fantastisk. Duftene er veldig feminine og kremer og oljer lar huden føles revitalisert og ikke fettete. Jeg vil anbefale dette området som det føles som ren overbærenhet uten å måtte besøke et spa, badprodukter lar deg føle deg avslappet og stresset og deretter kremer som skal påføres, er myke og myke. Prisen på sortimentet er litt dyrt, men dette spekteret er en skikkelig godbit som noen mor vil sette pris på.

Hvordan gjør dette produktet ditt enklere som foreldre?

Dette produktet ved å bare slappe av gjør mitt liv enklere, produktene gjør alt akkurat som de sier, så når jeg er opptatt med å kjøre rundt etter familien min, vet jeg at produktene gjør noe bra for meg. Jeg føler meg som om jeg får spa-behandling uten å måtte finne tid til å gå til spaet.

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

Det er ikke en ting jeg vil bytte om dette produktet, produktspekteret er rikelig og elementene er svært luksuriøse. Jeg hadde nevnt prisen, men noen av produktene er tilgjengelige i mindre størrelser til en billigere pris.

Testet av mamma Amy Hasler for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / medforelder?

Jeg vil absolutt anbefale Love Boo Mummy-produktene fordi de er godt priset, og får meg til å føle meg bra. De lukter helt fantastisk, bruker mer uvanlige ingredienser som lidenskapsblomstolje, hibiskusblomst og hvitvannslilje, og de føler seg god kvalitet - kremer og oljer smelter inn i huden din slik at den blir myk og subtilt lukter nydelig i stedet for veldig sterk duft - og ikke forlater fettete filmer. Jeg hadde ikke sett dette spekteret, men nå vil jeg prøve Magic Balm. Produktene er formulert uten de vanlige, ubehagelige ingrediensene som parabener og sulfater som er strålende, og er laget i Storbritannia, som er godt å se. Emballasjen er ok, men jeg føler at den kan gjenspeile produktet bedre.

Hvordan gjør dette produktet ditt enklere som foreldre?

Love Boo-produktene gjør livet bedre som en mamma, fordi med en ny baby, får du knapt noen minutter om dagen til deg selv, så ta en dusj alene med litt herlig luktende kroppsvask og litt mirakelolje på strukket hud eller noen Kroppen jevnere er flott og får meg til å føle meg litt bedre om meg selv og livet når jeg blir dekket i melkesyk senere på dagen!

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

Hvis jeg kunne endre en ting om dette området, ville det være emballasjen. Produktsortimentet er av god kvalitet, det er et flott produkt, men jeg vil normalt ikke se nærmere på dette i en butikk fordi designen av Mummy-serien ikke reflekterer kvaliteten og dens styrker - det ser billigere ut, mer av en ' morsomt "merkevare i stedet for seriøst gode, luksuriøse hudpleieprodukter. Baby-serien er hensiktsmessig etter min mening i sammenligning.Jeg vil også gjerne tape kartongene - hvis merkevaren ble revidert for å gjenspeile kvalitetsproduktet, er boksene unødvendige og bare ekstra avfall og kostnader for selskapet.

Testet av mamma Emily Mouland for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / medforelder?

Jeg elsker disse produktene, hvilken ny mor ville ikke like litt bortskjemt ?! De ser fint ut, lukter fint, føler deg fint ... det er som å ha ditt eget mini spa i komforten til ditt eget hjem! Ingrediensene er essensielle oljer, og naturlige.

Hvordan gjør dette produktet ditt enklere som foreldre?

Det muligens ikke ... som jeg brukte lenger på badet! De bidro til å gi huden min oppmerksomhet og fuktighet det trengte så mye etter å ha født. En nydelig liten godbit. Jeg bruker vanligvis ikke noen "mummy" -produkter til side olje, så det var herlig å prøve disse ut. De er flotte produkter, jeg elsker emballasjen og produktene selv. Det er som å ha ditt eget mini spa på badet! Jeg elsker lukten og følelsen av naturlige eteriske oljer.

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

De er litt dyre, og derfor hadde jeg sannsynligvis aldri sett på å kjøpe dem selv.

Testet av mamma Hannah Clare for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / medforelder?

Love Boo hudpleieutvalget har en nydelig duft og sukker raskt uten å la deg føle deg fettete.

Hvordan gjør dette produktet ditt enklere som foreldre?

Rask og enkel å bruke uten å forlate deg veldig fettete

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

Prisen er ganske dyr, men det er en fin gave.

Testet av mamma Shannon Fearn for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / medforelder?

Love Boo Mummy Skincare-serien er veldig attraktiv for øyet. Det ser veldig smart ut og er definitivt noe som vil få øye på en hylle. Det faktum at varene er naturlige produkter er en ekstra bonus. De lukter og føles nydelig, og vil definitivt anbefale til en venn, gravid eller postnatal. Prisen er litt høy, men etter min mening er elementene verdt det og ville ikke sette meg av å kjøpe dem.

Hvordan gjør dette produktet ditt enklere som foreldre?

Varene er spesielt gode for å legge til litt luksus på dagen, noe som kan være spesielt vanskelig å få når man ser etter en liten en hele dagen. Badet suge lukter nydelig og er virkelig "super avslappende"!

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

Det eneste jeg måtte si som kunne bli bedre, er prisen. For eksempel er Bosum Buddy krem ​​veldig hyggelig å bruke, det føles fint og mykt på huden din, men på £ 18,99 for ett rør, er det litt mer enn jeg ville betale normalt for en kroppskrem. Dette er det samme for de andre produktene i serien også.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar