Kjærlighet og hengivenhet: Den magiske gnisten i langsiktige forhold

Vi vet alle at det er rikelig med kjærlighet og hengivenhet i et nytt forhold, men hvorfor glemmer vi alt om dets betydning når vi er i et langsiktig forhold?

Vi alle elsker bryllupsreisefasen i et forhold. Vi er fulle av lidenskap og kjærlighet og kjærlighet mot vår nye partner. Vi ser bare ikke ut til å få nok av dem. Dette varer i noen måneder, men det slipper etter hvert. Du liker å glemme det etter en stund.

Du blir så opptatt i din rutine med partneren din, du glemmer å gi dem kjærlighet og hengivenhet. Du legger deg til ditt normale liv hvor kjønn er lite og kjærligheten kommer bare etter å ha sett romantiske komedier i et par dager.

Gjør forholdet sist

Forvente at forholdet ditt varer for alltid uten å sette i innsatsen er feilaktig tenkning. For å få et forhold til å vare gjennom alle vanskeligheter, vær villig til å vise din kjærlighet og hengivenhet selv i de minst forventede tider.

Langsiktig forhold er ikke en tur i parken. Bare spør noen par som har vært sammen i mer enn 10 år. De forteller alle at det var tider da de ønsket å drepe deres betydelige andre! Men de fikk det til å fungere på grunn av to svært enkle, men likevel oversett, ting: kjærlighet og hengivenhet. [Les: Hvordan ha et langsiktig forhold som virkelig varer]

Betydningen av kjærlighet og hengivenhet i et langsiktig forhold

Selv om disse to tingene er viktige for ethvert forhold, er de enda viktigere å ha hvis du har vært sammen i lang tid. Eller du vil være sammen for alltid. Å gjøre et forhold sist har mer å gjøre med hvordan du handler enn hvordan partneren din handler.

Hvis du forstår betydningen av kjærlighet og hengivenhet i et fungerende forhold, har du håp om et godt og sunt langsiktig forhold. Derfor er kjærlighet og hengivenhet viktig i et vellykket forhold.

# 1 Din partner mister tillit uten dem. Hvordan tror du at din signifikante andre ville føle deg hvis du sluttet å vise kjærlighet og hengivenhet mot dem? Hvis du bare slutter å vise deg omsorg for dem, vil de føle at de ikke er gode nok.

Dette får dem til å miste tilliten til seg selv. Det setter dem bare i en dårlig tankegang fremover. Kjærlighet og hengivenhet får dem til å føle seg godt om seg selv og sikrer at du fortsatt er tiltrukket av dem uansett hva. [Les: Ulike måter å si jeg elsker deg uten å si et ord]

# 2 De kan begynne å tenke at du blir kjedelig. Hvis du bare slutter å vise kjærlighet og hengivenhet, mener din partner at du ikke lenger liker dem eller kjeder deg med dem. Nå kan dette ikke alltid være tilfelle, men det er slik det føles for dem.

Hvis du fortsatt elsker og bryr seg om dem, men ikke viser det, hvordan skal de vite at du fortsatt gjør det? Gi dem din kjærlighet og vis dem kjærlighet hver eneste dag. Da er det ingen tvil om at du ikke lenger bryr seg om dem.

# 3 Du kan glemme hvor mye de mener for deg. Har du noen gang hatt en virkelig fantastisk hobby eller leke når du var liten eller noe som fikk deg veldig spent og spilte med evig tid? Så etter en stund stoppet du og mistet interessen til den ene dagen kom sammen, og du fant den og gjorde det igjen eller spilte med det igjen. Du kunne ikke tro at du noen gang ville sette den bort.

Vel, det er slik kjærlighet er. Hvis du slutter å vise kjærlighet og hengivenhet, kan du glemme hvor mye følelsene betyr for deg. Du kan true ditt forhold. Viser din kjærlighet og hengivenhet, holder din egen kjærlighet til dem levende. [Les: Hvordan fikse et ødelagt forhold: 15 tips for å gjøre det til sist]

# 4 Du vil begynne å miste det viktige bindet. Bonding må skje i et forhold. Hengivenhet er en fin måte å knytte og styrke forbindelsen med din partner.

Hvis du slutter å vise kjærligheten til dem, blir du mer og mer fjern. Dette setter mange forhold i fare for å bryte. Du må binde for å holde kjærligheten levende.

# 5 Du må vise dem hvor mye du bryr deg. Kjærlighet og hengivenhet må prioriteres i et langsiktig forhold. Det er nødvendig å vise din partner at du fortsatt bryr deg om dem. Det er ikke et garantert faktum at du gjør det.

Du må gi dem din kjærlighet og vise dem kjærlighet fordi det er slik du viser at du bryr deg om dem. Hvis du ikke viser at du bryr deg, vil de ikke tro at du gjør det. [Les: 11 søte og intime måter å vise dem du bryr deg om]

# 6 Lykke gjenstår i forholdet ditt hvis du viser kjærlighet og hengivenhet. Hva er en vanlig grunn til at mange forhold mislykkes? Det er fordi lykke glir ut av forholdet. Det blir erstattet av frustrasjon og sinne. Hvis du viser partneren din hvor mye du elsker dem ved å gi dem kjærlighet, vil de ikke ha grunn til å være ulykkelig.

Å holde lykke i forholdet ditt er det som gjør at to år blir til fem. Og fem år blir til 20. Nøkkelen til et langsiktig forhold er å holde lykken levende gjennom kjærlighet og hengivenhet. [Les: 10 par mål vi faktisk trenger i våre relasjoner]

# 7 Uten kjærlighet, mister du deres kjærlighet. Hvis du ikke viser partneren din at du elsker dem, vil de ikke gi deg sin kjærlighet. Hvorfor skal de være søte, snille og omsorgsfull mot noen som ikke engang elsker dem?

Hvis du mister din andres kjærlighet, vil forholdet ditt være svært vanskelig å opprettholde. Du blir frustrert over at du ikke får hengivenhet. De vil bli lei seg over at de ikke føler kjærligheten din.

# 8 Uten hengivenhet, mister du deres kjærlighet. Samtidig, hvis du ikke gir dem kjærlighet, synker deres kjærlighet til deg. Det er veldig vanskelig å opprettholde å elske noen når du ikke får noen hengivenhet fra dem i noen form.

Å gi din kjærlighet til din elsker er viktig i et langsiktig forhold. Du må være søt, omsorgsfull og kjærlig mot dem, eller de vil begynne å miste sin kjærlighet til deg. Selv små enkle ting hver dag gjør en forskjell. [Les: 16 måter å vise din takknemlighet for noen du elsker]

# 9 Det opprettholder bryllupsreisefasen. Jo, det går definitivt ned bryllupsreisefasen. Jeg mener, du kommer ikke alltid til å rive av partnerklærne dine for alltid, men å ha kjærlighet og hengivenhet gjør at dette skjer noen ganger i motsetning til ikke i det hele tatt.

Hvis du viser din kjærlighet og kjærlighet, vil du se hvor mye det bringer deg tilbake til den tiden du begynte å begynne å danse, og den lidenskapen var levende og bra. Det bringer små øyeblikk av den samme lidenskapen inn i forholdet ditt etter en lang tid, og det hjelper det å opprettholde et godt forhold. [Les: Slik lager du et forhold: 19 kjærlighetsbud]

# 10 Ingen forhold varer uten dem. Dette er bare sannheten. Du legger til og trekker mange andre ting fra et forhold, og fremdeles klarer å få det til å fungere. Men hvis du aldri viser partneren din hvor mye du elsker dem ved å gi dem kjærlighet, virker det aldri.

Å gjøre det og vise dem du fortsatt bryr deg - etter alle de månedene, årene, etc. - er det de trenger fra deg til å føle seg lykkelig og oppfylt i deres forhold. Glem aldri å gi dem kjærlighet og hengivenhet.

[Les: Hvor det er kjærlighet, er det liv: hvorfor kjærlighet gjør oss bedre]

Det er mange ting som går inn i suksess eller fiasko i et forhold. Hvis du ser på mange langsiktige relasjoner, er de fortsatt sammen på grunn av de to viktigste tingene: kjærlighet og hengivenhet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar