10 tegn på at du har en kjærlighetsavhengighet og egentlig ikke er forelsket

Ja, det er slike ting som en kjærlighetsavhengighet, og hvis du pleier å falle super lett, kan du få det. Slik vet du om kjærligheten din ikke er ekte.

Det kan være en merkelig ting å tenke på, men det er folk der ute som faktisk er avhengige av kjærlighet. De er besatt av at alt er kjærlig og forelsket så mye at de egentlig ikke er forelsket. Det er en kjærlighet avhengighet som triks dem inn i å tro at de virkelig har funnet kjærlighet.

Hvis du ikke er sikker på om dette er deg, er det ikke så vanskelig å finne ut. Du må først først komme forbi fornektelsen at du har en kjærlighetsavhengighet, og det er ikke ekte kjærlighet. Heldigvis er det gjort litt lettere ved å vite at du faktisk kan finne ekte kjærlighet når du kommer over din avhengighet til kjærlighet.

Folk med avhengighet vil ofte ikke innrømme at de har dem

Så mye du sikkert allerede vet. En avhengighet av kjærlighet er bokstavelig talt ikke annerledes. Men det er også mye vanskeligere for personen å fortelle de er faktisk avhengige. De tror bare det er hvordan kjærlighet er og hvordan det skal være.

Derfor, finne ut at de har en faktisk avhengighet kan være mye vanskeligere for dem å håndtere. De må endre sin forståelse for en så kraftig og kompleks følelse. Og noen kan til og med ende opp med fornektelse og fortsette å leve sitt liv med en kjærlighetstilhengelse og forbli i relasjoner som ikke er gode for dem, bare fordi de er blindet av kjærlighet. [Les: 8 trinn for å håndtere en avhengighet av sex]

Hvordan fortelle om du har en kjærlighetsavhengighet slik at du kan fikse det og begynne å finne sann kjærlighet

Kjærlighet avhengighet er ekte, og de kan stoppe deg fra å finne sann kjærlighet. Slik vet du om du er helt avhengig av kjærlighet - og ikke på en god måte.

# 1 Du er besatt av romantiske komedier. Dette er et veldig stort tegn, og det går lang tid tilbake. Du så sannsynligvis en virkelig flott romantisk komedie når du var yngre og ble hekta med en gang. Derefter fulgte du opp med i utgangspunktet alle rom-com du kunne få hendene på.

Dette førte til din tro på at kjærligheten i de filmene er hva det er i det virkelige livet. Og du prøver å etterligne det. Hvis du er en stor fan av romantiske filmer til det punktet du ser dem igjen og igjen, er det mulig at du har en kjærlighetsavhengighet. [Les: 10 steamy romance filmer du må se]

# 2 Du blir forelsket med en gang. Og jeg mener at du er på din andre dato, og du forteller personen du er forelsket i. Dette er bare ikke hvordan kjærligheten fungerer. Du trenger å kjenne noen for mye tid før du virkelig kan være forelsket i dem.

Så hvis du er typen for å tro at du er faktisk og fullt forelsket etter bare et par datoer, er det sannsynligvis at du bare er avhengig av å føle at du er forelsket. Du vil være forelsket så ille at du overbeviser deg selv at personen er den. Som betyr at du har vært "forelsket" mye.

# 3 Du er alltid desperat for å være i et forhold. Så mye at du i utgangspunktet vil dømme noen, selv folk som har egenskaper som du har snakket om å hate før. Når du ikke har en signifikant annen, er du på nesten alle datingapper som prøver å få med noen, bare fordi du ønsker å være forelsket så ille.

Det er det en avhengighet er. Du krever det, og du trenger det til å føle deg glad og oppfylt. Når du i virkeligheten, trenger du teknisk ingen i det hele tatt. Hvis du føler deg nervøs for det faktum at du er singel, så sjelden som det er, har du en kjærlighetstilhengelse. [Les: Hvordan tekst en fyr uten å synes desperat og altfor trengende]

# 4 Du daterer noen som viser deg den minste interessen. Dette er fordi du er så desperat for bare å være med noen. Det spiller ingen rolle hvem det er. Den andre noen viser den minste interessen i deg, du er helt for dem.

De blir alt og du slår av resten av livet ditt bare for å forfølge den personen. Som betyr at du blir forelsket i dem etter en uke, og syklusen fortsetter. Hvis du daterer stort sett alle som viser interesse for deg, kan du ha en kjærlighetsavhengighet.

# 5 Du prøver å snakke med vennen din for mye. I utgangspunktet, når du er i et forhold, er du redd for at de forlater deg. Du gjør alt for å få dem til å bli, noe som kan være dårlig til tider. Dette betyr at du bare går overbord og du gjør for mye for fort. Du kommer for sterk.

Og dette er alt fordi du er avhengig av kjærlighet. Du må være forelsket, og tanken på partneren din, som ikke elsker deg, er tilbake skremmende. Derfor gjør du alt du kan for å få dem til å elske deg og ønsker å holde deg rundt. [Les: 20 vanlige tegn på et folkeslag]

# 6 Du er redd for partnerenes ulykkelighet. Av samme grunner som nevnt ovenfor, trenger du partneren din til å være lykkelig. Når de er lei seg, selv om det ikke er deg, føler du behovet for å hoppe inn og gjøre alt bedre.

Dette kan virke uskyldig nok, men du gjør det ikke fordi du virkelig bryr deg om dem. Du gjør det fordi du ikke vil at de skal bli lei deg, fordi det ikke ville være som alle de romantikkfilmene du ser på.

# 7 Å være singel skremmer skitten ut av deg. Du kan bare ikke håndtere å være single.Selv når du er i et forhold, blir du virkelig opprørt over ideen om å være alene. Og når den tiden kommer til slutt - som det vil hvis du har en kjærlighetstilhengelse - kan du bare ikke håndtere det.

Du ender opp med å gå til venner og spørre om de vet noen enkeltpersoner du kan datere. Du vil også sannsynligvis gå inn i en nedadgående mental spiral ved tanken om å ende opp alene. Dette er som tilbaketrekking av kjærlighetsavhengighet. [Les: 11 ting om å være single mennesker frykter mest]

# 8 Aldri å være borte fra din betydelige andre. Når du er i et forhold, og du aldri vil være borte fra partneren din, er det et problem. Selvfølgelig, vanlige par liker å være mye rundt hverandre, men det er ikke så mye for dem å gå ut og gjøre ting alene eller bare med venner.

Hvis du ikke klarer å være borte fra partneren din, er det fordi du har en kjærlighetsavhengighet. Du trenger dem til å være der og være glad i deg hele tiden. Igjen, dette er som å gå gjennom kjærlighet tilbaketrekning.

# 9 Dine venner forteller deg at du må være singel for en stund. Når vennene dine peker på problemet, så er det ekte. Du kan ikke ignorere folkene som elsker og bryr seg om deg. De vil se deg gjøre gode ting, og de vil ha det som er best for deg.

Hvis de oppfordrer deg til å være single for en stund, er det fordi de har lagt merke til din kjærlighetsavhengighet. Lytt til dem og få dem til å hjelpe deg. Det vil være verdt det. [Les: 18 måter å bygge ekte, varige vennskap]

# 10 Du har egentlig aldri vært singel. Tenk tilbake til når du var i dating alder. Har du begynt å danse med en gang, og ikke har stoppet? Hvis det er tilfelle, har du sannsynligvis en kjærlighetsavhengighet. Du kan ikke være singel og være borte fra kjærlighet på noen måte, og derfor er du alltid involvert med noen.

[Les: 15 spesielle måter å vite om det er sant kjærlighet]

Dette kan ikke virke som et stort avhengighetsproblem, men det er. Du vil ikke kunne danne sunne, fungerende relasjoner hvis du har en kjærlighetsavhengighet, noe som kan påvirke en stor del av livet ditt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar