YouTubes Louise Pentland avslører kamp med PTSD, og ​​det er utrolig bevegelige

Louise Pentland, hjernen bak YouTube-kontoen SprinkleofGlitter, er ikke fremmed for å åpne opp til hennes 2,4 millioner tilhenger på sosiale medier. Hun dokumenterer regelmessig livet hennes med vorter og alle vlogs, relatable bildetekster, og liker å ringe BS på et "perfekt" morskap.

Nå har livsstilinnflytelsen åpnet seg for sin kamp med PTSD (Post Traumatic Stress Disorder) i et hjertelig Instagram-innlegg.

Louise delte et snap av datteren Darcy, 7 med en realistisk bildetekst som adresserte hennes erfaring med tilstanden.

"Jeg trodde at min baby Darcy var perfekt, jeg elsket henne, jeg ville ha kjørt gjennom en brennende bygning for henne, men min Gud kjempet jeg. Jeg var ensom AF, følte meg som et fettfettete skall av mitt tidligere selv, mentalt ustimulert, frustrert at jeg ikke opplevde den "beste jobben i verden" eller føler meg helt forelsket i henne og ærlig, litt kjedelig. '

"Hver gang jeg tenkte på fødselen, ropte jeg og følte meg skitten."

Husk alle videoene jeg laget i 2011 om hvordan du skal håndtere babymånedene, hvor mye jeg elsket nytt morskap og hvor fantastisk fant jeg det nyfødte livet? Nei, det gjør jeg heller ikke fordi jeg ikke gjorde dem. Det er UK MATERNAL MENTAL HEALTH AWARENESS WEEK, og temaet er "støtte for alle". Jeg gjorde ikke disse videoene fordi jeg ikke fant det fantastisk eller fantastisk. Jeg trodde at min baby Darcy var perfekt, jeg elsket henne, jeg ville ha kjørt gjennom en brennende bygning for henne, men min Gud kjempet jeg. Jeg var ensom AF, følte meg som et fettfettete skall av mitt tidligere selv, mentalt ustimulert, frustrert at jeg ikke opplevde den "beste jobben i verden" eller føler meg helt forelsket i henne og ærlig, litt kjedelig. Hver gang jeg tenkte på fødselen, gråt jeg og følte meg skitten. Jeg nevnte det kort for min dr og han foreslo 'baby blues'. Det tok for meg å bli utløst av Pearl's graviditet for å bli diagnostisert med PTSD. Også, kjedelig og frustrert, det er sant - Morskap er disse tingene noen ganger! Det er ok å si det også! Du trenger ikke alltid å forord med "Jeg elsker min baby, men" eller slutter med "men det er verdt det". Hvis du føler deg cruddy, vennligst fortsett å fortelle jordmor / dr, selv om det er år etter. Gode ​​nyheter er, du kan bli bedre, det blir mye bedre. Og når det er alt bedre, finner du deg selv å lage alle disse videoene og fortelle folk, "morskap, det er den beste jobben i verden!" ❤️👶🏼👧🏼❤️

Et innlegg delt av sprinkleofglitr (@louisepentland) på

Louise forklarte hvordan når hun lagde videoer tilbake i 2011, var de ikke sentrert rundt hennes glede for morskap. Hun gjorde ikke slike videoer, fordi hun ikke fant det fantastisk eller fantastisk.

Disse var alle tegn på at noe ikke var helt riktig. Hun nevnte det kort for sin lege som foreslo at det var "baby blues." Det tok Louise å bli utløst av hennes andre barn Pearl blir født, for å bli diagnostisert med PTSD.

På Instagram-innlegget fortsetter Louise å oppmuntre sitt store etter å alltid snakke ut.

'Hvis du føler deg cruddy, vennligst fortsett å fortelle jordmor / dr, selv om det er år etter. Gode ​​nyheter er, du kan bli bedre, det blir mye bedre. Og når det er alt bedre, finner du deg selv å lage alle disse videoene og fortelle folk, "morskap, det er den beste jobben i verden!"

Post-traumatisk stressproblemer etter graviditet påvirker om en eller to av hver 100 kvinner som fødes.

Hvis du finner ting uhåndterlig, vennligst les vår hjelpsomme veiledning for mer informasjon.

Les nå:

Gwyneth Paltrow: 'Jeg trodde aldri jeg ville være en person som fikk postnatal depresjon'

Her kan du gjøre hvis du ikke fikk den fødslen du ønsket

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar