Louis Smiths olympiske treningsøkt

Innhold

Topp gymnaster - inkludert Team GB sølvvinnende Louis Smith - har fantastisk allsidig kroppsstyrke og muskler som ser ut som de har blitt skulpturert fra marmor. Men du er usannsynlig å se dem i vekterommet. En del av deres makt kommer fra bare å gjøre gymnastikk, men de bruker også kroppsviktige kondisjoner for å bygge muskler.

Smiths hoveddisiplin er pommelhesten, en grusom kombinasjon av øvre og nedre kroppsarbeid som innebærer høyhastighetsrotasjon, envoknet håndstand og benflakk. Han jobber med sine ferdigheter og trening for to økter om dagen, seks dager i uken, ved hjelp av en skumgrap for å perfeksjonere sin akrobatikk i luften. 'Gymnastikk er en tøff sport', forteller han MF i løpet av en treningsøkt på sitt hjemmegymnastikk i Huntingdon. 'Jeg er alltid dekket av blåmerker fra å treffe parallellstavene og komme av hesten.'

Deres intense trening forbereder idrettsutøvere for konkurransene. "I Beijing så 20.000 mennesker på meg og presset var enormt," sier Smith. "Jeg visste at 15 års hardt arbeid kom ned til 60 sekunder på pommelhesten. Jeg var helt fokusert på ikke å gjøre en feil. På slutten av min rutine følte jeg ikke noe annet enn en massiv følelse av lettelse som jeg ikke hadde falt.

For å oppnå den enorme styrken og kontrollen som trengs for å utføre komplekse akrobatiske bevegelser i fart, følg treningen, som er hentet direkte fra Smiths medaljevinnende treningsrutine.

Smith trener seks dager i uken for fitness og dynamisk styrke, men du kan bli sterkere, større og vakker uten like mye engasjement. Vi har tatt de beste trekkene direkte fra treningsøktene, slik at du kan gjøre som en krets for å bygge helt ny muskel og den funksjonelle styrken til å gå med den.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar