Louis Rennocks: Fra Barrys Bootcamp PT til modell

Fotografi: Glen Burrows; Grooming: Simone Beyleveld; Styling: Gary Kingsnorth

september er Menns Fitness dekkmodell Louis Rennocks er en Barrys Bootcamp PT, medstifter av The Boxx Method og en ambassadør for M & S Big & Tall-serien. Her avslører han trenings- og ernæringsplanen som hjalp ham med å bygge sitt beste kropp - så kan du også

Du har gjort spranget fra vellykket personlig trener til en vellykket modell. Da du fant ut at du skulle kombinere de to karriere og dukker opp på forsiden av MF, hvilken type treningsplan fulgte du?

Jeg gjorde fire tunge styrke økter hver uke, basert på store sammensatte heiser eller de olympiske heiser. I disse øktene ville jeg treffe et par store heiser for rundt seks sett med tre til fem reps, så avslutt med noe mer hypertrofi-fokusert arbeid der rep-serien er nærmere åtte til ti.

Har du hatt kardio?

Ja, jeg gjorde fem kardesjoner hver uke - enten en klasse på Barrys Bootcamp, der jeg underviser, eller en Boxx Metodesession, som er mitt eget intensitetsintervalltreningsprogram. Jeg hater lang og langsom hjerte og foretrekker mye HIIT.

Jeg skal også gjøre en dobbel abs-sesjon på Barrys en gang i uken. Jeg har aldri brukt trening direkte, men hvis du vil ha en anstendig seks-pakke, må du trene din abs, akkurat som du ville noen annen stor muskelgruppe.

Hva var din ernæringsmessige tilnærming som førte opp til skytingen?

Jeg spiste ikke før klokken 13.00, og så spiste jeg hele dagen min kalorier i et åtte-timers vindu til 9.00, så jeg fastet hver dag i 16 timer. Jeg har funnet denne tilnærmingen fungerer for meg, og jeg ser ikke poenget i å spre kalorier til mindre måltider gjennom dagen.

Jeg føler at når jeg spiser kroppen min, er det i gjenopprettingsmodus, og det kan få meg til å føle seg sliten og trist, og jeg er mer våken og fokusert når jeg er sulten.

Dette gir mening fra et evolusjonært synspunkt: Hvis det ikke var mat og vi var sultne, måtte vi gå på jakt, noe som krevde mye fokus og besluttsomhet. Og lengre perioder med daglig fasting er en fin måte å undervise kroppen din på, hvordan man skal brenne fett for drivstoff.

Har du fulgt en bestemt diett?

Min prep diett for skytingen var ganske enkelt. Jeg har funnet ut at et ketogent diett fungerer best for meg - det er veldig høyt fett, moderat protein og veldig lavt karbohydrat.

Når kroppen ikke har karbohydrater igjen for drivstoff, vil den begynne å konvertere fett til ketoner, og det kan være en svært effektiv måte å bli magert på. Jeg tar sikte på 2500 kalorier om dagen med et daglig proteininntak på rundt 180g, så jeg gjør bare resten av kaloriene ut av fett, med det splitter rundt 60/40 til fordel for animalsk fett over andre fettkilder. De eneste karbohydrater jeg får, er 500 ml appelsinjuice rett etter trening.

Hvordan kom du på med en keto diett?

En keto diett betyr at kroppen din uten karbohydrater ikke har annet valg enn å brenne kroppsfett som drivstoff, og det kan være veldig effektivt, selv om det ikke er lett først. For de første fire dagene da kroppen min gikk tom for karbohydrater, følte jeg meg som helvete. Det var forferdelig, og jeg hadde ingen energi og ingen styrke og kunne ikke få en pumpe, men da var jeg i en yogaklasse og plutselig ble alt bare klikket på plass. Fra da av følte jeg meg fantastisk.

Du må tilbringe mye tid i aktive klær. Klarer du deg noen gang?

Som PT bruker jeg mesteparten av dagen i sports klær. Når jeg trener meg selv, en klient eller en klasse så vil jeg være i ytelse slitasje; i mellom klienter eller klasser, så liker jeg å se litt mer profesjonell og komfortabel, så jeg bærer aktivtøy, som joggingbunn og en hettehett.

Er det viktig for deg å se bra ut når du trener?

Du vil ha klær som er komfortable, få deg til å føle deg bra - og få deg til å se ut som du trener! En baggy T-skjorte er flott når du slapper av, men det er langt fra ideelt når du trener.

Jeg finner mange av mine klienter kjøpe nytt treningssett for å motivere dem til å komme seg til treningsstudioet i utgangspunktet, og deretter å presse hardt når de er der. Jeg liker teknisk slitasje og ytelse slitasje fordi det kan gi deg tillit til å virkelig presse deg selv.

Det ligner på når du går i gang: Hvis du er i riktig utstyr som får deg til å føle deg godt, skal du kjøre en raskere tid, ikke noe spørsmål.

Har du det vanskelig å handle på din form når du kjøper klær?

Når jeg trenger å kle på meg for en spesiell anledning som et bryllup, kan det være vanskelig å finne riktig utseende som passer. Jeg er 6ft 4in med en 46in [117cm] bryst og 34in [86cm] talje og det er en ramme som er vanskelig å handle for, spesielt drakter eller skjorter. Minst en del vil alltid være for stram eller løs, så jeg måtte bruke mye penger på å få skreddersydd og skreddersydd klær.

Jeg var så glad da M & S brakte ut sitt store og lange utvalg fordi det er avsmalnet for folk som meg som har brede skuldre, store armer og en smal midje. Det er perfekt og flott å kunne kjøpe noe fantastisk rett utenfor pinnen.

Hva er det ene antrekk du vet at du alltid vil føle seg trygg på?

Min go-to casual sommer look er et par chino shorts, en hvit tee og et anstendig par trenere. Om vinteren vil utseendet mitt være basert på en stor jakke. Jeg vil ha en fin standard antrekk - ikke for shouty - og la en stor jakke gjøre alt det som snakkes!

Med alle mine antrekk som er min tilnærming, hold ting uformelt, men med en standout-stykke, enten det er en jakke eller trenere.Det handler om komfort og riktig passform, fordi hvis du er i god form vil klærne se deg bedre ut.

Hvis du er trygg og føler deg bra, står du oppe rett og bare utstråler selvtillit. Jeg vil at folk skal vite at jeg føler meg fantastisk når jeg er.

Hvorfor er riktig treningsutstyr så viktig?

Trening er som matlaging - du må ha riktige verktøy til din disposisjon for å gjøre den beste jobben mulig, så jeg anbefaler folk å bruke litt penger på riktig trenings klær.

Folk bruker så mye penger på ting de ikke trenger, men det er viktig å investere i deg selv, og gode treningstøy og booking i gruppeklasser eller å få en PT er en enorm forpliktelse til selvforbedring, uansett helse- og treningsmål. Invester i hva som skal hjelpe deg å se, føle og utføre bedre enn noensinne.

Hva er ditt treningsmodusråd for noen som er ny på trening?

Hvis du er ny på treningsstudioet, eller kommer tilbake etter en pause fra trening, så invester deg først i par av kvalitets trenere.

For annet sett liker jeg leggings og shorts fordi joggers er for løs og bare kommer i veien, og jeg kan "føle" beina mykene bedre i leggings, noe som gjør det lettere å jobbe dem vanskeligere.

Alltid gå for en pustende T-skjorte. Det trenger ikke å være stramt; det er viktigere at du er komfortabel. Svart eller grå hvis du ikke vil skille seg ut for mye, men hvis du gjør det, er det mer valg enn noen gang før det kommer til lyse og neonfarger!

Til slutt spiller det ingen rolle hvordan du ser så lenge du føler deg komfortabel - hvis du gjør det, så skal du trene hardt og alt kommer til å falle på plass.

Hva motiverer deg til å fortsette å jobbe med treningen hver dag?

For meg handler det ikke bare om å se bra ut. Jeg vet hvordan det føles å være veldig sunt og jeg elsker å føle slikt. Når du trener hardt og spiser godt, føler du deg fantastisk, og denne positiviteten utstråler seg i hvert eneste område av livet ditt - arbeid, vennskap, næringsliv, relasjoner, alt.

Jeg elsker å presse meg hardt, og når jeg føler at jeg ikke kan gjøre en enkelt ekstra rep, prøver jeg alltid å finne den mentale styrken, så vel som den fysiske styrken til å fortsette. Når du presser deg selv til grensen og deretter klarer å fortsette å presse, er det en kraftig ting. Og det hjelper meg på andre områder av livet når jeg må grave dypt, fordi jeg vet at jeg kan gjøre det.

Mange begynner å trene fordi de vil ha de fysiske fordelene, men ganske snart blir de mentale fordelene også klare. Opplæring bidrar til å holde meg rolig og i kontroll. Etter en veldig hard økt, vil alt annet som skjer i dag, være enkelt å håndtere.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar