Søt forhold: 20 tegn for å forutsi om du er i en

Noen ganger, det vi ønsker mest, er det vi allerede har og ikke engang kjenner igjen. Så, er du allerede i et søtt forhold, eller ikke så søt?

Vi vil alle ha det søte forholdet. Du vet, typen der to mennesker stadig knytter på hverandre, fullfører hverandres setninger, og tilsynelatende kan ikke få nok av hverandre. Men er det mulig eller til og med ekte?

Ofte er de søteste forholdene ikke søte i svært lang tid. Virkeligheten og livet kryper inn, og før du vet det, er alle de søte tingene de aller tingene som gjør deg mest av. Kanskje det er ting om forholdet ditt som andre synes å være søte som du ikke engang merker. Du kan være i det søteste forholdet og ikke engang kjenner det, men du har noe som folk virkelig beundrer og misunner.

Andre ganger kan du tenke at du er i et veldig søtt forhold, men ikke bare er det ikke så søt for andre. Disse typer obsessive forhold har vanligvis en kortere holdbarhet før de er alt annet enn søte. Nedenfor er en liste som hjelper deg med å finne ut om du har et søtt forhold eller en ikke så søt en.

Topp ti ting som gjør deg virkelig ikke søt

Beklager, men hvis du gjør disse tingene, er du sannsynligvis ikke det søteste paret i byen. Vurder å bytte noen ting hvis du vil forbedre forholdet ditt.

# 1 Du handler om PDA. Du er ikke søt hvis du ødelegger noens middag ved å suge leppene av hverandre. Griper hverandre under bordet, gni på hverandre, eller generelt å gjøre ting som du ikke skal ha foran andre, er ikke søte. Det gjør bare at du ser barnslig ut og gjør andre mennesker ubehagelige. Spar spenningen for lukkede dører. Det er bedre måter å slå hverandre på. [Les: Par og sosiale medier PDA: Å dele eller ikke dele?]

# 2 Du oppfører deg som om du aldri argumenterer eller er uenig. Det er ingenting verre enn * den * vennen som nekter å innrømme at de aldri er uenige eller argumenterer med deres betydelige andre. Hvis du ikke har en ting å argumentere eller uenig om, så er du enten ikke koblet til i det hele tatt, eller det er virkelig ingen spenning i livet ditt. Jeg vil ta en god gammeldags uenighet som ender i utmerket sminke sex over de som forteller meg, "Åh ... vi aldri, aldri slåss."

# 3 Du kle på likt eller fargekoordinat. Du er ikke tvillinger, så hvorfor klær du deg som dem? Å kle seg på samme måte, med mindre det er for kostymefest, er bare ikke søtt i det hele tatt. Faktisk er det litt skumle * vel, med mindre du er Østasiatisk fordi det ser ut til å være en ganske stor trend der ute! *.

# 4 Du er som borrelås på sammenkomster. De parene som går i døren og kan aldri forlate hverandres sider, signaliserer ikke et søtt forhold. Hvis du er så fast at du ikke kan være fra hverandre for enda et minutt, er det et sikkert signal at det ikke varer. Du kan ikke miste hvem du er som et individ bare fordi du er i et forhold. [Les: Hvordan gi plass i et forhold og ikke skyve fra hverandre]

# 5 Du har kallenavn for hverandre og bruker dem hele tiden. Å ringe noen sukkerbok er ikke søt. Det kan være morsomt for deg to eller har noen betydning, men akkurat som en innsiden spøk er bare morsom for de som får det, dine kutte kallenavn er bare ikke søte for noen andre enn deg.

# 6 Du har bilder av dere overalt. Det er greit å ha bilder av din siste ferie på veggen, eller en ramme på bryllupsdagen sammen med andre familiebilder. Men hvis ditt hjem er dekket i "oss" rammer, er det ikke søtt. Til tilskuere, som ikke viser oss hvor mye du gjør sammen, forteller det oss at du kan være mer inn i overflaten av å gjøre forholdet ditt ser bra ut, enn å bare leve det.

# 7 Du sier ting som, "Elsker deg mer." Bruk setninger slik at vennene dine vil overhøre deg slik at du kan bevise hvor flott ditt forhold er, bare lyd, falsk. Hold de søte setningene for tekstmeldinger - vi trenger ikke å høre dem høyt. [Les: 40 utrolig søte ting du kan si til din forelskelse]

# 8 Du har en irriterende stemme som du bruker til å snakke med hverandre. Du bør bare ha en stemme til å snakke med hverandre, med mindre din partner er fem. Å snakke i en spesiell-weshal-stemme er ikke bare irriterende, men det kan også få forholdet til å virke konstruert og tvunget.

# 9 Du har laget kallenavn for hverandres private deler. Det er helt greit for deg å ha det gøy i soverommet av dere selv, men ingen andre vil høre det. Hvis du liker å kalle det tordenmaskinen bak lukkede dører, er det greit. Men det er ikke søtt å la alle andre inn på den.

# 10 Du kle på alle dine barn. Å kle seg som en familie går sammen med det hele ikke-dressing-like temaet. Det er ikke søtt hvis du gjør det som et par, og det er definitivt ikke søtt hvis du prøver å male deg selv som å ha den mest perfekte familien noensinne.

Topp ti ting som gir et søtt forhold

Ok, så kanskje du er skyldig i en eller to av de ovennevnte kvaliteter av et ikke så søtt forhold. Men forhåpentligvis vil du identifisere med enda flere av disse egenskapene som karakteriserer et perfekt søtt forhold.

# 1 Du får fremdeles sommerfugler når du ser dem. Vel, ikke hele tiden.Det er ikke som om du går rundt og panting i syn av dem. Men det er fortsatt tider når du tar en titt på dem, og du får de samme tingly følelsene som du fikk første gang du noensinne la øynene på dem. Å ha en varig tiltrekning gir et veldig søtt forhold. [Les: 10 helt drømmende tegn på kjærlighet ved første øyekast]

# 2 Du kobler fra og kobler til igjen. Det er ingenting kortere enn å se et par sitte på middag sammen og ler og deler dagen. Når du ser på bordet, er det ikke mobiltelefoner som surr ved siden av dem. Det er bare to personer som er der fordi de vil dele hverandres selskap og koble fra alle andre distraksjoner for en stund. Det er søtt.

# 3 Du kan le av de tingene som gjør deg gal. Hvis du er midt i et argument, og du er virkelig, virkelig, sur på dem, men bare helt smelter og ler på noe de sier, det er et veldig søtt forhold. Søte relasjoner handler om å være tilgivende og ikke forventer fullkommenhet fra hverandre.

# 4 Make up sex er fortsatt fantastisk. Selv om du argumenterer, er sminkeeksamen fortsatt utrolig, noe som er langt kortere enn å ha en kampfri vanilje liv sammen, helt sikkert. [Les: Hvordan gjøre opp med sexet sminke sex]

# 5 Du vil helst snuggle opp og se en film sammen enn å planlegge en stor date natt ute. Noen ganger er det fint å få alt påkledd eller planlegge en natt ute, men det er veldig søtt når man bare kan se på hverandre og tenke: "Vi trenger ikke å gå ut, alt vi har er her."

# 6 Du bruker tid på å tenke på hvordan du skal gjøre dagen bedre. Hvis du bruker mer tid på å tenke på hva som ville få dem til å føle seg lykkelig enn deg selv, er du i et søtt forhold. Det er ikke at du er besatt av dem; det er at deres smil varme ditt hjerte og viser dem hvor mye du bryr deg.

# 7 Du holder ikke vred. De søteste forholdene er de som begge parter kan tilgi hverandre og ikke holde vred. Disse søte relasjonene foster positive følelser med hverandre i stedet for å komme inn i disse vredesblør som gjør at alle føler seg veldig ubehagelig. [Les: 8 måter å unngå den vanskelige spenningen etter et argument]

# 8 Du holder fortsatt hender. Det er noe å si for disse små, kanskje til og med gammeldags gestene som bare forteller et søtt forhold.

# 9 Du vil dele suksessene dine med din partner. Du er i et søtt forhold når du ikke kan vente med å dele noen gode nyheter du mottar med partneren din. Ingen nyhet er like stor som når du deler den med dem. I motsatt fall kan ingenting være så ille når du har fortalt dem.

# 10 Du sender fortsatt meldinger til hverandre. Noen par kan gå hele dagen, hele uken, eller til og med år uten å sende litt, "Elsk deg" eller "Du er het" notat. Ikke ta hverandre for gitt og sørg for at du tar litt tid ut av dagen for å fortelle dem hvor mye de mener for deg, er en av de søteste tingene du kan gjøre i et forhold. [Les: Ulike måter å si jeg elsker deg uten å si et ord]

Et søtt forhold er en som ikke trenger å overbevise noen om at de er den perfekte kampen. De lever og elsker hverandre fullt ut, og nyter livets små gleder underveis. Hva kan være bedre enn det?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar