Se hvem går ?! Morsomme måter å få småbarn på farten

Fra det øyeblikket du forlot barselsavdelingen, har du talt ned dagene til de spennende første milepælene - det første smilende smilet, den første tannen, de første ordene (mamma obvs!). Og nå kommer du nærmere en annen biggie - de første trinnene. Men mens du venter med baited puste for de foreløpige første baby trinnene er det et par enkle triks du kan gjøre for å oppmuntre den lille til å flytte

Før din pjokk begynner å gå, må han være fysisk i stand til å bære vekt og ha styrken i armene og beina for å trekke seg opp og stå. Din tot vil indikere i sin egen tid når han er klar ved å holde hendene og gå med deg - husk at babyen din bare vil gå når han er fysisk klar!

Men det betyr ikke at du ikke kan hjelpe dem sammen ....

Husk at babyen din bare vil gå når han er fysisk klar

Det som går opp må komme ned

Som babyen din lærer å stå og cruise langs møblene, kan han trenge litt hjelp på hvordan å komme seg ned igjen. Hvis han sitter fast, ikke bare plonk ham ned igjen. I stedet vis ham hvordan han skal bøye knærne slik at han kan sitte seg uten å stikke over, så la han gå alene.

Ja, du får lov til LOL hvis han gjør en komedie snubler. Du har blitt innrammet ville ikke eksistere uten tumbling tots.

Stå før du kan gå

Få stående slikket før du oppfordrer de første trinnene.

"Prøv å sette leker og aktiviteter på barnehøydebord for å oppmuntre den lille til å trekke seg opp for å komme til favorittlegene sine," sier Claire Burgess, konsulent fra tidlig år på Norland College. Når han har fått det sortert, er han mer sannsynlig å få de tootsiene på farten.

Få ting i bevegelse

Du kan oppmuntre barnet til å gå ved å stå eller knele foran ham, holde begge hendene mens du hjelper ham til å gå mot deg. Eller oppfordre ham til å presse en walker eller presse på leketøy. Velg en som er stabil og har en bred base, da dette er mindre sannsynlig å forårsake en topple.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar