Se bra ut, føle deg bra: 2016s beste veldedighetstrening

Det er veldig bra å gjøre en forpliktelse til å bli bedre, men noen ganger trenger du litt annet for å stimulere deg. Hvis det er noe som skaffer penger for en god sak, mens du haler musklene dine ved å løpe opp trapper, tar opp boksing eller trener over natten med kommandoer i den britiske villmarken, kan disse veldedige arrangementene hjelpe deg med å nå dine treningsmål.

Kjør opp noen trapper

Trappkjøring har sine egne mestere og treningsgrupper, men enda viktigere er det også en treningsøkt som er over i løpet av minutter. Det var 14 hendelser i Storbritannia i 2015, og flere forventes neste år. Portsmouths Spinnaker-tårn, med sine relativt overførbare 507 trinn, er en favoritt på favorittnivå, men juvelen i kronen er London 3 Peaks, hvor du løper opp trappene til Gherkin, Salesforce Tower og 200 Aldersgate før du går nedover Aldersgate-bygningen. Arrangementet er organisert av Stand Up To Cancer, en veldedighet som gir penger til kreftforskning. Hvis 3 Peaks utfordringen høres litt mye, kan du angi som et relélag på tre og ta på hvert tårn.

Registrer deg på standuptocancer.org.uk/london3peaks

Registrer deg for en kamp

Når du gir deg en 10k eller en maraton, er en ubesvart treningsøkt eller en natt i puben ikke verdens ende. Enighet om å kjempe mot en annen mann, og forskjellen er sterk: hver gang du er fristet til å ta en natt med Netflix eller åpne kjeksblokken, vil du lure på om din usette nemese gjør det samme - eller hvis han er i noen mørkere gym et sted, pounding en pose som Rocky IIIS Clubber Lang. For å si det på en annen måte, melde deg på en kamp, ​​og du vil aldri få et problem med motivasjon. Fortell folk du trener for en kamp og donerer pengene fra billettsalg til veldedighet, og hodene vil snu. Bonus: Folk som ikke liker deg, kan fortsatt overtales til å betale i håp om at de kommer til å se deg tape. Hvis du aldri har gått inn i en ring eller et bur før, tilbyr Fighting For Charity påbegynnelse på hvite krage og hendelser, og inntektene doneres til veldedighet.

Registrer deg på fightingforcharity.com

Løp fra London til Brighton

Du har tre valg her. Den kjente veien versjonen er den enkleste, men det er også 119km offroad-utgaven som drives av British Heart Foundation, som er 50% lengre og den største offroad-begivenheten i Europa. Gitt det varierte terrenget, er det en langt mer interessant og utfordrende test av treningen din også, med fantastisk utsikt over South Downs kastet inn for godt mål. Hvis du ikke har lyst til å gjøre det på hjul, kan du kjøre eller til og med gå på ruten.

Registrer deg på bhf.org.uk/get-involved/events/bike-rides/london-to-brighton-off-road-bike-ride

Bli overlevende

Commando Series hindringskurshendelse - opprettet for å skaffe penger til Royal Marines Charitable Trust Fund - er en ny begivenhet som foregår over en spesialbygd 6km rute på Hever Castle i Kent. Hvor det skiller seg fra andre hendelser, er det før du tar tak i hindringene, får du muligheten til å leies over natten og ta et overlevelsestrening, lære alt fra jakt og lybygning til brannskaping og navigering.

Registrer deg på commandoseries.co.uk

Tren alene

Hvis du ikke er med i gruppedeltakelse, ikke bekymre deg: teknologien har fjernet behovet for å faktisk gå inn i et løp for å gjøre det bra. Ny app Charity Miles lar deg slå hardt vant cyberpoeng til valuta, som du kan donere til ni veldedige organisasjoner, inkludert Autism Speaks, Stand Up to Cancer og Habitat for Humanity. Turgåing tjener 25 cent (rundt 16p) per kilometer, sykkel tjener 10 cent per kilometer og bedriftens sponsorer vil donere det du har tjent.

Registrer deg på charitymiles.org

Kjør en sykkel til Frankrike

London til Paris er et alternativ, men det er mer pittoreske - og hardere - alternativer for genten som trenger en stivere test. Roubaix Challenge, for eksempel, er en 250km veldedighet sykkeltur som tar to dager å sykle fra London til den vakre byen Lille i Nord-Frankrike. I nærheten av reisemålet er byen Roubaix (berømt for det episke Paris-Roubaix pro-syklusløpet), og etter todagers løp til Lille har du muligheten til å delta i en Paris-Roubaix-utfordring på dag tre. Amatør syklister kan registrere seg for å ri på ruten eliten Paris-Roubaix syklister vil takle en dag senere i profesjonell rase, ta i noen klassiske brosteinspor for å få deg til å føle deg som en profesjonell. Velg en av tre avstander, avhengig av hvordan du har det.

Nybegynnere melde seg på londonparisbikeride.co.uk. Avanserte syklister registrerer seg på globaladventurechallenges.com/uk/the-roubaix-challenge/#open

En opp en klassiker

Hvis du kjører en velkjent avstand som et maraton for veldedighet, kan folk forvente at du gjør det på en anstendig tid for pengene sine. Side-trinn problemet ved å kjøre et annet løp. Royal Parks 50km lyder som en dramatisk avstand til å dekke, men bare 8km lenger enn en maraton er det ikke mye vanskeligere (og du vil sannsynligvis ikke møte sniffy-ser hvis du tar seks timer å fullføre).

Registrer deg på royalparksultra.com

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar