Long Term Relationship Poll - Hva skjer mest?

Å finne noen attraktive eller forelske seg er lett. Men å være forelsket, og å krysse gjennom veiene i et langsiktig forhold er den vanskelige delen.

Se denne langsiktige relasjonsundersøkelsen for å vite hva Lovepanky-leserne hadde å si om hva som virkelig betyr mest i et langsiktig forhold.

Hva betyr mest i et langsiktig forhold?

Langsiktig forhold - Hva er dommen?

Fra det vi ser, tror et stort antall lesere (65%) at tillit og ærlighet er den viktigste faktoren i et langsiktig forhold, etterfulgt av kommunikasjon (17%) og kjemi (11%).

Så hvis du virkelig vil sørge for at du og din kjære fortsatt holder hender mens du går i åttitallet, så sørg for at du har stor tillit til hverandre, og er ærlige.

Lovepanky sier

Vi har alltid trodd at tillit og ærlighet er det viktigste kravet til et langsiktig forhold, men husk at mange andre faktorer påvirker om vi stoler på våre partnere eller er sannferdige for dem. Tross alt, hvis du slutter å kommunisere eller begynner å drive fra hverandre med ulike interesser, eller finne deg selv tiltrukket av noen andre på grunn av mangel på kjemi, fører alt til det ordspråklige dommen i det langsiktige forholdet.

Tillit og ærlighet er definitivt den viktigste faktoren i et langsiktig forhold, men det betyr ikke at andre ting ikke teller.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar