10 perfekte sanger for langdistanseforhold

Mangler en elsker som er tusen miles unna? Gjør den avstanden mindre ved å lytte til disse sangene som er sikker på å oppheve åndene dine.

Musikken har en så stor effekt på menneskets ånd. Enten vi er triste, lykkelige, ensomme eller savner noen, er det alltid en sang der ute som beskriver nøyaktig hvordan vi føler. Men er det ikke utrolig at det er sanger der ute som perfekt kan beskrive glede, lengsel, forventning og tristhet om å være i forhold til noen som er kilometer og miles unna?

Sanger om langdistanseforhold

Det er mange sanger der ute som omhandler langdistanseforhold. Men noen av dem kan allerede være klichédiske sanger som du kan bli lei av å lytte til igjen og igjen og igjen. Det er derfor vi har kommet opp med en liste over mer moderne sanger som omhandler langdistanseforhold. Hvis du ikke har hørt noen av sangene på denne listen, bare sjekk ut teksten, og det kan oppfordre deg til å gi det en lytting.

# 1 Jeg skal være (500 miles) av The Proclaimers. Hvis denne fengende sangen ikke gleder deg, vet vi ikke hva som vil! Det er ikke uttrykkelig oppgitt å være en sang om langdistanseforhold. Men fyren som synger sangen snakker om å gå 500 miles og 500 mer bare for å falle ned på døren din. Nå er det dedikasjon eller hva?

Når jeg våkner, vel, jeg vet at jeg kommer til å bli

Jeg skal være mannen som våkner ved siden av deg

Når jeg går ut, ja, jeg vet at jeg kommer til å bli

Jeg skal være mannen som følger med deg

Hvis jeg blir full, vet jeg at jeg kommer til å bli

Jeg kommer til å bli mannen som blir full i nærheten av deg

Og hvis jeg haver, hei, jeg vet at jeg kommer til å bli

Jeg kommer til å bli mannen som har det til deg

# 2 Anropet ditt ved Secondhand Serenade. Dette er en sang om lengsel og reminiscing om tidspunktene da du var fysisk der sammen med partneren din. Og nå er forholdet ditt hovedsakelig rundt å vente på hans eller hennes anrop. Det er for det meste en bittersøt sang som omhandler å ikke være alene, men elsker partneren din nok til å akseptere at du må være fra hverandre for nå.

Venter på din samtale, jeg er syk, ring jeg er sint

Ring Jeg er desperat etter stemmen din

Lytt til sangen vi pleide å synge

Husker du i bilen?

Butterfly, tidlig sommer

# 3 vestkysten av Coconut Records. Du har ikke engang igjen, og likevel savner du partneren din allerede. Du ønsker at du bare kunne ta dem med deg, men du kan ikke. Så når du har gått, har du samtaler høyt og late som at partneren din fortsatt er rundt. Når du hører på denne sangen, kan du knapt føle følelsen av frykt på grunn av den fengende melodien. Og noen ganger må vi maske tristheten med lethedhet, slik at vi kan holde oss selv flytende, ikke sant? [Les: Går fraværet hjertet blir fonder eller vandre?]

Og jeg savner deg, jeg går hjem til vestkysten

Jeg skulle ønske du ville ha satt deg i kofferten min

Jeg elsker deg, stå helt alene i en svart pels

Jeg savner deg, jeg går hjem til vestkysten

# 4 bedre sammen av Jack Johnson. Ingenting slår å være sammen. Men i mellomtiden kan du la dine minner og drømmer fylle inn gapet der miles ligger. Det er en avslappende melodi som du kan lytte til når du mangler din betydelige andre.

Kjærlighet er svaret, i hvert fall for de fleste spørsmålene i mitt hjerte

Som hvorfor er vi her? Og hvor går vi?

Og hvordan er det så vanskelig? Det er ikke alltid lett, og noen ganger kan livet lure

Jeg forteller deg en ting, det er alltid bedre når vi er sammen

# 5 Lagre i kveld av Eagle Eye Cherry. Det er din siste natt sammen, før du må forlate din partner igjen. Så i stedet for å miste i elendighet, redder du natten og har tid på livet ditt. Det er egentlig ganske god filosofi. Hvorfor gjøre hverandre elendig når du kan nyte de siste gjenværende timene du har sammen?

Vel, vi vet at jeg går bort

Og hvordan jeg ønsker, jeg skulle ønske det ikke var slik

Så ta denne vinen og drikk med meg

Og la oss forsinke vår elendighet

Lagre i kveld og bekjempe pause i morgen

Kom i morgen, i morgen skal jeg være borte

# 6 Jeg savner deg av Incubus. De første par dagene etter at partneren din går, er nesten alltid det vanskeligste. Deres duft og tilstedeværelse dør fortsatt lenge etter at de har forlatt. Men du vet at du vil se hverandre igjen i tide, og i mellomtiden kan du bare fortelle din partner at du savner dem.

 Jeg ser bildet ditt, jeg lukter huden din på den tomme puten ved siden av min

Du har bare vært borte ti dager, men jeg sliter allerede bort

Jeg vet at jeg skal se deg igjen, enten langt eller snart

Men jeg trenger deg å vite at jeg bryr meg og jeg savner deg

# 7 California King Bed av Rihanna. Å være tusenvis av miles fra hverandre kan ta sin toll på noen. Noen ganger føler du at du vil gi opp, som om du vil være i et lettere forhold. Men når du er i nærheten av det brytepunktet, vil din partner kunne minne deg, på en måte som de kan, at det du har er verdt å kjempe for. [Les: 25 tegn på at partneren din elsker deg, selv om de ikke sier det høyt]

 Bare da jeg følte meg som å gi opp på oss

Du snudde deg og ga meg en siste berøring

Det fikk alt til å føles bedre

Og selv da ble øynene mine våtere

Så forvirret, vil du spørre om du elsker meg

Men jeg vil ikke virke så svak

Kanskje jeg har vært i California, drømmer

# 8 så langt unna av bambus. Vi kan aldri være i full kontroll over de tingene som skjer i våre liv. Men vi må gjøre ting for å følge våre drømmer eller oppfylle vårt ansvar, og det inkluderer å ta tid vekk fra noen vi elsker. Carole King sang den opprinnelige versjonen av denne sangen. Men Bamboos beroligende stemme fanger opp lysten og frustrasjonen av at du ikke er i stand til å holde den du elsker når du trenger det mest.

For lenge siden nådde jeg for deg og der stod du

Å holde deg igjen kunne bare gjøre meg godt

Hvordan jeg skulle ønske jeg kunne, men du er så langt unna

En annen sang om bevegelse langs motorveien

Kan ikke si mye av noe som er nytt

Hvis jeg bare kunne jobbe dette livet mitt ute

Jeg vil helst bruke det nær deg

Men du er så langt unna

# 9 Hvis det betyr mye for deg med en dag å huske. Det er en vakker og veldig moderne duett om et par som er på randen av å bryte opp på grunn av presset om å være langt fra hverandre. Men fyren prøver å overbevise henne om å bare vente til han kommer hjem, slik at de kan jobbe med deres forhold.

 Hvis du kan vente til jeg kommer hjem,

Da sverger jeg til deg at vi kan gjøre dette sist.

Hvis du kan vente til jeg kommer hjem,

Så sverger jeg i morgen, dette vil alt være i vår fortid.

Vel, det kan være for det beste.

# 10 Jet Lag av Simple Plan og Natasha Bedingfield. Du vet den følelsen av å vente på rare timer, så du kan få et par minutter til å snakke med din spesielle noen? Denne sangen utgjør perfekt den følelsen, sammen med følelsen av forventning om når du vil se hverandre igjen. Legg til en fengende melodi, og du har den perfekte LDR-sangen for å få deg til å føle deg bedre.

Hva er klokka der du er?

Jeg savner deg mer enn noe annet

Og hjemme igjen føler du deg så langt

Waitin 'for telefonen å ringe

Det er gettin 'ensom livin' opp ned

Jeg vil ikke engang være i denne byen

Prøv å finne ut tidssonene, jeg er gal

[Les: 10 overlevelsestips for langdistanseforhold]

Ethvert forhold trenger et lydspor for å fange hva du føler. Disse sangene påminner deg om at det er andre par der ute som mangler noen langt unna, men det bør bare tjene til å gjøre ditt langdistanseforhold sterkere.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar