Long Distance Relationship Songs: 20 sanger å bli koblet til

Å være langt fra hverandre suger-mye. Men de perfekte langdistanseforholdssangene kan hjelpe deg å føle deg følelsesmessig tett, mens du er geografisk langt fra hverandre.

Har du noen gang vært i et forhold hvor du har denne sangen du begge føler, ble gjort akkurat for dere to? Hvis du ikke har "din" sang ennå, er her alle de perfekte langdistanse-forholdssangene, du må finne den som passer for dere to.

For startere, trenger du virkelig en sang? Vel, sannhet bli fortalt, hvert par har sin sang. Det er jo en del av romantikken.

Selv for langdistanseforhold, er musikk noe som kan bringe deg tettere sammen, og holde kjærlighetsbrannen i live selv gjennom avstand. Den perfekte langdistanseforholdssangen kan gi deg håp, løfte deg opp, få deg til å tenke på din elskede, og til og med gjøre kjærligheten du har blitt sterkere ... til tross for tidsbegrensning og avstand.

Langdistanseforholdssanger er ofte bittersøte, men de er gode å lytte til - spesielt sammen - selv når geografi og tidssoner holder deg skilt. [Les: Langdistanseforhold - Hvordan få det til å fungere]

Langdistanseforholdssanger - Perfekte måter å uttrykke deg selv på

Hvis du lurer etter din kjærlighet som er langt borte, er hjertet ditt vondt mens du lever og vokser fra hverandre, eller du er spenst av spenning når du rir på flyet på vei for å møte kjærligheten din, her er det beste langdistanseforholdet sanger som kan få deg til å føle deg bedre og gjøre båndet ditt sterkere.

# 1 200 000 - The Rocket Summer. For en fengende, optimistisk bilferie som passer til den spennende spenningen med å kjøre for miles bare for å se din kjærlighet.

"Det er ikke bare ett hundre tusen kilometer på bilen min For å være med deg har jeg kjørt langt, men jeg elsket deg så mye. "

# 2 3000 - Icarus-kontoen. Denne sangen fanger usikkerheten om langdistanseforhold, inkludert en blanding av glede, håp, lengsel, smerte og rastløshet som mange langdistansepar føler.

"Jeg har tilbrakt alle 21 av disse smertefulle timene Reliving våre farvel Jeg vil tilbringe alle mine netter og håper at du vil ringeFordi du er verdt å våkne for. "

[Sjekk ut: 10 overlevelsestips for alle langdistanseforhold]

# 3 En Tusen Miles - Vanessa Carlton. En klassiker, denne fengende sangen inspirerer håp midt i nostalgi, spesielt ettersom du lurer på om din kjærlighet også tenker på deg.

"Hvis jeg kunne falle Inn i skyene Tror du tid Ville passere meg forbi Fordi du vet at jeg ville gå Tusen mil Hvis jeg kunne Bare se deg I kveld."

# 4 Biler og telefoner - The Arcade Fire. Den perfekte langdistanse kjærlighetssangen, denne sangen er noe du vil lytte til for å få deg dårlig til å komme på neste fly, bare for å være med den du elsker. "I kveld skal jeg kjøre, sølvmånen skinner klart Over utdanningen sier Gud å skynde seg ikke være sent. "

# 5 fra hvor du er - Lifehouse. Enkel og stemningsfull, beskriver denne sangen perfekt hvordan det føles å være forelsket i noen så langt unna. "Så langt unna hvor du er Disse milene har revet oss verdener fra hverandre Og jeg savner deg, ja, jeg savner deg Og jeg skulle ønske du var her. "

[Les: 10 ting du aldri bør gjøre i langdistanseforhold]

# 6 Hent her - Oleta Adams. Når du har lyst til å holde deg i seng og vekk i din langdistanse kjærlighet, er dette sangen du kan synge sammen med. "Det er fjell og fjell mellom oss Alltid noe å komme over Hvis jeg hadde veien, sikkert ville du være nærmere Jeg trenger deg nærmere. "

# 7 Goodnight Starlight - Juliana Theory. Når du har vært langt fra hverandre så lenge, men du vet at du kan takle alt som kommer deg, er dette bare en følelsesvennlig og inspirerende sang.

"Og hva vi har er noe spesielt, Og det vi er er en perfekt kamp. Og 3000 miles kunne aldri komme mellom oss, Uansett hva vi gjør, er det alltid deg og meg og deg og Det er alltid meg og deg. "

#8 Her uten deg - 3 dører ned. Hvis du vil uttrykke din elskede, hvor mye du elsker og savner dem, er dette sangen.

"Jeg er her uten deg kjære Men du er fortsatt på mitt ensomme sinn Jeg tenker på deg, baby Og jeg drømmer om deg hele tiden. "

[Sjekk ut: Kan langdistanse kjærlighet faktisk gå avstanden?] # 9 Hei Der Delilah - Vanlig Hvit T's. Studier og ambisjoner holder deg fra hverandre? Ikke tap håpet, du får den fremtiden du har jobbet hardt for.

"Hei der Delilah Jeg vet at tiden er vanskelig Men bare tro meg, jente I dag betaler jeg regningene med denne gitaren Vi får det bra.

# 10 Jeg savner deg - Incubus. Smerten og ensomheten ved å være borte fra kjærligheten din for bare noen få dager kan være overveldende. Syng ditt hjerte ut til denne sangen.

"Jeg ser bildet ditt Jeg lukter huden din på den tomme puten ved siden av min Du har bare vært borte ti dager Men allerede sliter jeg bort. "

#11 Langdistanse - Bruno Mars. Å være så langt borte fra partneren din kan virkelig ta en toll på deg. Det suger bare.

"Med deg er jeg der jeg helst vil være Men vi står fast der vi er Og det er så vanskelig, du er så langt Denne lange avstanden dreper meg. "

[Sjekk ut: 10 frie spill for langdistanseforhold]

# 12 Mange Miles - Sara Bareilles. Dette er en håpfull sang om å gjøre det beste ut av det du har, selv om det er vanskelig.

"Men det er sikkert noe som må komme til å gi Fordi jeg ikke kan fortsette å vente på å leve. "

# 13 Venter her - Richard Marx. Dette er fortsatt en LDR-hymne for mange, og med god grunn. Det er bare gut-wrenching.

"Uansett hva det tar Eller hvordan hjertet mitt bryter Jeg vil være her og venter på deg. "

#14 Se deg snart - Coldplay. LDR kan være en dra, og partneren din mister troen på deg eller i det du har. Inspirasjon og reignite kjærligheten med denne sangen.

"Jeg skal gjøre mitt beste. Jeg ser deg snart, i en teleskoplins. "

[Les: Går fraværet hjertet blir fonder eller vandre?]

# 15 Sett brann til tredje bar - Snøpatrulje og Martha Wainwright. Mer enn melodien og det nydelige pianoet, får denne sangen virkelig ensomheten av å være med den du elsker.

"Avstanden fra A til hvor du ville være, det er bare fingerlengder som jeg ser."

#16 En dag - Bryan Greenberg. Når du er langt borte så lenge, er den tiden sammen så dyrebar, og du vil gjøre alt for å tilbringe, bare en dag sammen.

"Jeg kjører hele natten bare for å se ansiktet ditt Måten du berører, måten du smaker på Selv om bare for en dag. "

 #17 The Promise - Tracy Chapman. Denne sangen utgjør perfekt forpliktelsen du gjør for hverandre, selv når du er fra hverandre.

"Hvis du kan gi et løfte, hvis det er en som du kan beholde Jeg lover å komme for deg, hvis du venter på meg. "

[Prøv: Hvordan gi plass i et forhold og ikke skyve fra hverandre]

#18 Togsang - Ben Gibbard og Feist. LDRs har sine opptredener og * mange * nedturer, og denne sangen er spøkende og nydelig, da den belyser håp gjennom alt.

"Vet ikke engang hva jeg finner når jeg kommer til deg, Men plutselig nå vet jeg hvor jeg hører til, Det er mange hundre miles, og det vil ikke vare lenge. "

#19 Transatlanticism - Death Cab for Cutie. En enkel sang som fanger den komplekse blandingen av følelser av langdistanse kjærlighet.

"Avstanden er ganske enkelt mye for langt for meg å ro Det virker lenger enn noen gang før Å nei. Jeg trenger deg så mye nærmere."

# 20 To byer fra meg - Blindpilot. En LDR kan være frustrerende og smertefull. Det er fullt av usikkerhet, og denne sangen gir perfekt hvordan par går gjennom alle følelsesmessige lengder for å holde ting ut med bare håp om å holde dem sammen.

"Slå det ned, vent det ut, håper våre minner holder."

Fravær virkelig gjør hjertet til å vokse, men som du kanskje vet, er langdistanseforhold ikke så enkle som det. Fravær suger. Å være borte fra din kjære kan være svært vanskelig og kan gi deg en konstant vekt i hjertet. Så du må klare alt du kan, den beste måten du vet hvordan.

[Suveren med avstand? Neste, les: Usikkerhet i et forhold - Hvordan komme over det]

Noen ganger er den eneste kur for den unike bittersøde følelsen av langdistanse kjærlighet, musikk. Som med hva som helst, kan musikk være beroligende, og ingenting annet trenger beroligende enn et hjerte som føler seg allsidig, fordi det er så langt fra den andre halvdelen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar