Lone Overlevende: Mark Wahlberg treningstips

Innholdsfortegnelse:

Lone Overlevende: Mark Wahlberg treningstips - øVELSER 2023
Lone Overlevende: Mark Wahlberg treningstips - øVELSER 2023
Anonim

Etter å ha pumpet seg opp til store proporsjoner for å spille en bodybuilding kriminell inn Smerte gevinst, Mark Wahlberg måtte trimme seg ned igjen for å spille en Navy SEAL i Lone Overlevende - Peter Bergs Afghanistan-set-thriller som forteller om den virkelige livshistorien til en gruppe marinere som snart vender seg fra jegere til jakt under et oppdrag for å ta ned en beryktet Taliban-leder.

Ditching isolasjonene i alt, Wahlberg ansatt langtid trener og Brian Nguyen - et nøkkel medlem av den 42 år gamle skuespillerens entourage siden jobbet med ham på 2006s amerikanske fotball drama Invincible - for å forberede ham på den rigide marine bootcamp han handlet om å påbegynne. MF fanget opp med Nguyen for å finne ut hvordan han brukte funksjonell trening for å få Wahlberg kamp klar …

Hvordan forberedte Mark seg på sin rolle i Lone Survivor?

Mark hadde bare fire uker mellom ferdigstillelse Smerte gevinst og begynner på Lone Overlevende. Vi fikk ham tilbake til rundt 84 kg [95 kg] ved å kutte vektstrening og bytte kostholdet fra å spise tungt til å spise rent. Etter at alle benken presset og tøff han gjorde for Smerte gevinst, vi måtte også gjenopprette sin skulder- og hoftemobilitet som han droppet.

Så snart han kom til Lone Overlevende satt i New Mexico gikk han rett inn i marintrening, noe som innebar mye funksjonelt arbeid - kjører opp og ned bakker med pistol og en tung ryggsekk - så hvis han ikke hadde den mobiliteten, hadde det vært en katastrofe.

Hva innebar treningen din?

Vi prøvde å holde den funksjonell. Hvis du bruker hele tiden på å presse og trekke tunge vekter som Mark var på Smerte gevinst, kroppen din kommer til å komme seg ut av synkronisering, og det er det som skjedde - gamle, kvelende skader som ryggen og skulderssmerten kom tilbake. Så vi gjorde inverterte rader på TRX og andre skulderstabilitetsøvelser som tyrkiske opptattinger, og vi gjorde mange spindelmannsgulvflytter og lunges for å forbedre hip-mobiliteten.

Vi fortsatte å gjøre ting som frontkvetter, men vi flyttet mer mot kettlebell-variasjoner som pusseklubber, fordi Mark fikk forferdelige håndledd fra å gjøre så mye boksing - det kompromitterer ham virkelig. Vi har også innlemmet slam og hopper med kamptov i sin trening for kraft.

Er Mark godt til å omfavne nye trenetrender?

Å, uten tvil. Hans splitter nye hus bygges akkurat nå, og vi har nettopp ferdig med treningsstudioet - i treningsstudioet har han et Keiser-knebøyestativ, han har en fantastisk ny kettlebell-rack og TRXs som henger fra toppen for opphengstrening. Power Plate trening er også en stor ting for ham - han gjør fleksibilitet på det i 10-15 minutter hver morgen for å jobbe med sin fleksibilitet. Han vil stå der og komme inn i en dyp knebøy for å åpne hoftene, så går han inn i noen grunnleggende knep, push-ups og revers lunges.

Nå vil han lese gjennom Utfør bedre katalog nå og være som, "Hei, har vi en av dem?" Vi prøver alltid nye ting, men det handler alltid om å sørge for at treningsøktene våre er morsomme. Det er også et element av konkurranse, spesielt med hans entourage - hvis jeg gjør 10 pull-ups, må han gjøre 12! Da han gjorde den marine trening for Lone Overlevende, måtte han gjøre mange up-down trekk som burpees, som han absolutt hater, men han brukte den konkurransefortrinnet til å komme igjennom den.

Mark har en annen action-tung rolle i Transformers: Age of Extinction kommer opp. Har du forandret noe om trening for det?

Mark gjorde mer komplekser med kettlebellsene som gikk inn i Transformers fordi han alltid var på farten, så han måtte passe på trening når han hadde en halv times pause på settet. For eksempel vil han gjøre 30 sekunder med enkeltarms svinger med hver arm, deretter 30 sekunder hver av knotteklubber, alternerende press-ups, dobbeltarmsvingninger og gjengede lunges. Han ville gjøre dem alle back-to-back, så det ville være tre minutter med rett arbeid og ett minutt hvile, og vi ville gjøre det fem eller seks ganger. Den ene tørker deg helt ut og det er stadig en utfordring - han ville aldri gå vekk fra det komplekset uten å føle seg vondt!

Lone Overlevende er tilgjengelig på Blu-ray og DVD den 9. juni, med støtte fra Universal Pictures UK. Brian Nguyen er treningsdirektør og eier av Brik Fitness - sjekk ut brikfitness.com for mer informasjon.

Populært emne