London Marathon 2018 Travel Guide: Hvordan komme seg til løp

Innholdsfortegnelse:

London Marathon 2018 Travel Guide: Hvordan komme seg til løp - øVELSER 2023
London Marathon 2018 Travel Guide: Hvordan komme seg til løp - øVELSER 2023
Anonim

Greenwich Park er en av de fineste stedene i London. Det er imidlertid ikke et sted som mange ville beskrive like lett å komme til klokken 10 på en søndag morgen. På en søndag morgen, vær så snill en hvor 40.000 mennesker også prøver å komme dit til London-maratonens start.

På noen måter kommer den største utfordringen for london marathonløpere før startpistolen til og med branner. Ingen planlegging kan forberede deg til atmosfæren med knapt innebygd panikk som titusener satte sin blinde tillit i hovedstadenes transportnett for å komme til startlinjen.

Men hold troen - og planlegge fremover. For å gjøre opplevelsen så smertefri som mulig, sørg for at du gir deg så mye tid som mulig for å fullføre reisen … og følg disse fem bitene av råd.

1. Hold ditt løp nummer Handy

Race-dagers reise er gratis for løpere som blinker deres løp nummer på Underground, Overground, busser, TfL Rail, DLR og de relevante Sørøst-togene for å komme deg til startlinjen. Det kommer folkemengder på mange stasjoner på hovedruter til starten, så ikke utsett alle ved å grave nummeret ditt ut av dypen av posen din hver gang det trengs.

2. Kjenn den beste stasjonen for starten

Hvis du er på vei til Red Start, bør du sikte på Greenwich (DLR og National Rail) eller Maze Hill (National Rail) stasjon. Cutty Sark DLR er også rimelig nær den røde starten. Maze Hill er også den beste innsatsen for Green Start-løpere, mens Blue Start eller Good for Age løpere skal gå til Blackheath (National Rail).

3. Røde startløpere gleder seg - DLR-streiken har blitt utsatt

Rosen være - DLR-streiken over helgen er blitt kalt av. Det betyr at det er mye lettere å ikke bare komme til Expo, men også å komme til Rødstart, fordi DLR serverer både Greenwich og Cutty Sark stasjoner. Du kan også komme til Greenwich ved hjelp av National Rail-tog fra London Bridge og Cannon Street.

Se relatert Hva du trenger å vite om London Marathon Expo 2018Hvordan håndtere kjører i en Heatwave19 Tips for London Marathon First-Timers

4. Greenwich Park er større enn du tror

Tenk din reise er over når du kommer til portene til Greenwich Park? Tenk igjen. Det er omtrent en halv kilometer til startområdet fra porten nærmest Greenwich stasjon, og vi hater å fortelle deg dette - det er oppoverbakke, og når du kommer til startområdet, må du gå rundt for å slippe av posen din og (nesten sikkert) finn et toalett. I utgangspunktet er det en god tur å gjøre før løpingen, så la deg ta deg tid til å gjøre det, fordi du må jogge opp bakken fra Greenwich stasjon fordi du kjører sent, er ikke den beste måten å starte løpet.

5. Pak din sluttinstruksjonshefte

Et nøkkelelement på løpedag er det endelige instruksjonsheftet du vil ha mottatt på Expo. Det gir deg all reisedata du trenger, slik at du ikke er avhengig av 3G- og 4G-nettverk som er tilbøyelige til å bremse seg til en snegls tempo når store folkemengder samler seg. Heftet inneholder kart over startområder, togplaner og generelle råd for å komme til hvor du må være for å starte i tide. Ta med deg. Faktisk, pakke det i posen akkurat nå.

Populært emne