Alt du trenger å vite om London Marathon Ballot 2019

Hvis du er villig til å ha en sprekk på neste års London Marathon, blir alternativene dine for å få et sted begynt å tynne ut. Den offentlige avstemningen løp fra 30. april til 4. mai, med resultatene forventet i oktober. Hvis du har gått glipp av det, må du nå jakte på et veldedighetssted eller, hvis du er spesielt rask, en god for alder eller mesterskapsplass.

Når det kommer til å få et bra for alder-sted, må du flytte fort, fordi du bare kan søke om et sted mellom 1. og 10. august. Du må også oppfylle kriteriene for oppføring, flere detaljer som finner du nedenfor.

Når er 2019 London Marathon?

2019 London Marathon finner sted 28. april.

Hvordan kan du skrive inn?

Den offentlige stemmeseddelen for et løpested løper for bare fem dager hvert år. Denne muligheten har nå passert, da stemmeseddelen stengte 4. mai. Tidligere ble resultatet av stemmeseddelen sendt ut i oktober, vanligvis i form av et magasin med et spesielt "You're In" eller "You're Out" -dekselet. Hvis du får den sistnevnte får du sjansen til å lese alt om den fantastiske begivenheten du ikke vil være en del av.

Hvor mye koster stemmeseddelen?

Hvis du lykkes i stemmeseddelen, vil du bli tildelt et foreløpig sted i løpet og sende en lenke for å betale inngangsbilletten på £ 39 (£ 35 for klubbrelaterte løpere, eller £ 80 hvis du er en utenlandsk løper). Betal dette rask-smart for å unngå å miste stedet.

Når du kom inn, kunne du også velge å betale gebyret foran og bake det til London Marathon Charitable Trust. Hvis du får et sted, vil dette betale for stedet, men hvis du ikke gjør pengene, vil du gå til veldedighet. Fordelene ved denne tilnærmingen er ikke bare den varme fuzzy følelsen av å donere penger, selv om du ikke vinner et rase, men inngår en andre sjanse for valg. Denne Lucky Bequest-tegningen tildeler en annen 1000 plasser. Og hvis du savner der ute, får du en treningsoppgave, som trolig blir merket med London Marathon 2019-logoen, slik at du blir minnet om å gå glipp av løpet hver gang du bruker den.

Husk at et London Marathon stemmeseddel er utrolig billig for en så stor begivenhet - New York Marathon koster for eksempel $ 358 (rundt £ 253) for utlendinger og $ 295 (£ 208) for amerikanerne - og det er enda noen få 10k og halve maratonløp i London som koster mer.

Hva er sjansene for å få et sted gjennom stemmeseddelen?

Det er verdt å merke seg at sjansene for å få et sted gjennom stemmeseddelen er ikke bra. For 2019-løp kom en rekord på 414.168 personer, inkludert 347.876 fra Storbritannia - en betydelig økning på 386.050 personer som gikk inn i forrige års stemmeseddel. Antallet løpere som sikrer seg et sted gjennom stemmeseddelen, er vanligvis rundt 17 500 (de endelige tallene er omtrentlige fordi mange mennesker får plass, men ikke ender med å løpe, noe arrangørene tar hensyn til når de tildeler plasser).

Se relaterte Hvordan bli en veldedighet sted for London Marathon 2019Hva det er å kjøre London Marathon for en veldedighet Marathon Training: Planer, utstyr, ernæring råd og merNy ting jeg lærte kjører London Marathon på 45

Er det andre måter å få et sted i 2019 London Marathon?

Hvis du ikke lykkes med stemmeseddelen, kan du alltid søke om et veldedighetssted eller, hvis du er en spesielt rask løper, et bra for alder-sted. For menn i alderen 18-40 må du ha kjørt en 3-timers maraton siden 1. januar 2017 for å være i en sjanse, mens kvinner i aldersgruppen 18-40 må ha en løpetid på 3 timer 45min. Hvis du har lyst, kan du kjøre den tiden, men har ennå ikke, du må logge den inn i en kvalifisert maraton før 10. august 2018 for å komme inn i 2019 London Marathon via et bra for alder sted.

Husk at å ha en kvalifisert tid, garanterer ikke lenger et Good For Age-sted i London Marathon. Det er en tildeling på 3000 plasser for menn og 3000 for kvinner, og hvis det er for mange søknader, vil stedet gå til raskere løpere som en prioritet, med kvalifikasjonstiden redusert jevnt over de forskjellige aldersgruppene til bare 3000 av hvert kjønn forblir.

Hvis du har den nødvendige tiden for din alder, må du søke om en god for alder spot mellom 1. august 2018 og 16.00 den 10. august 2018. Gå glipp av vinduet og du kan ikke kreve et sted, selv om du har oppnådd en kvalifisert tid. For å søke om et sted for god alder trenger du bevis på din tid. Du kan koble til online rase resultater eller laste opp et løpssertifikat hvis du har en.

Et siste notat for de veldig veldig raske løpere der ute. Hvis du er en mann som har kjørt en under-2 timer 45min maraton eller en under-1hr 15min halvmaraton, eller en kvinne som har kjørt en under-3hr 15min maraton eller sub-1hr 30min halvmaraton, og er medlem av en Atletisk klubb assosiert med British Athletics kan du søke om Championship Entry til London Marathon.

Hva å gjøre akkurat nå

Raske løpere bør søke om et godt sted for å bli gammel. Folk som har gått i stemmeseddelen, skal krysse fingrene. Alle andre bør komme i kontakt med veldedige organisasjoner for å spørre om de har noen steder å gå. Lykke til alt!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar