London Collections Menn: Vår / Sommer 2017

London Collections Menn, den toårige moteutstillingsvinduet hvor designere tar støvsugene av sine nyeste hjernekinder, har vist pressen og kjøpere hva du vil ha på deg denne gangen neste år. Årets moteparade omfattet etablerte stjerner som Tiger of Sweden, Christopher Raeburn, Coach, Dunhill, Topman, Margaret Howell, Oliver Spencer og YMC, og unge samtidige navn som Agi og Sam, CMMN SWDN, Liam Hodges og Katie Eary.

Les videre for våre høydepunkter og bla gjennom galleriet ovenfor for noen av våre favoritt sommerutstillinger som er sett på samlingene, samt våre fagpersoners tidløse stiltips.

Luksus merkevare Belstaff skinner ved London Collection

Britisk luksus livsstil merkevare Belstaff var en av de mange høydepunktene. "Denne sesongen ble vi virkelig tatt av 1971-dokumentarfilmen On Any Sunday, som stjernespillet og ble finansiert av Steve McQueen, selv en motorsykkelfanatiker," forklarer Frederik Dyhr, Belstaff VP Men's Design.

"Denne perioden var også en definerende tid for Belstaff, fordi lærprodusenter på begge sider av Atlanterhavet virkelig omfavnet denne ideen om å tilpasse skinntøy, og så begynte en periode med sterk fargeretning, som vi virkelig har tappet inn på sommeren." belstaff.com

Mennemote Trender å se på

Med over 50 designere som viser catwalk-show, presentasjoner og arrangementer, kan det noen ganger være vanskelig å dechifisere de store temaene. Men ikke panikk. La TrenerModemanalytikere avslører noen av trenderne til å treffe catwalks på London Collections for Spring / Summer 2017 ...

Nineties Casual

Venstre: Tiger of Sweden; rett: Christopher Raeburn

Historien har en tendens til å gjenta seg selv på mote, og nå er det på 90-tallet. Det har ikke vært en retur til grunge, men det uformelle, elegante utseendet på T-skjorter, jakker og hoodies har vært populært på en rekke forestillinger.

kyst~~POS=TRUNC

Venstre: Barbour; rett: Topman

Designere er ofte inspirert av havet og de robuste landskapene som former kysten. Vær forberedt på de nyeste strikkene, shorts og jakker for å fullføre turen til landets ytre grenser.

fifties

Venstre: Pringle of Scotland; rett: Topman

Mote elsker alltid 50-årene, og utseendet på teddy boys og rockers har vært en populær hit på catwalks denne sesongen.

Sying

Venstre: Tiger of Sweden; rett: Topman

Savile Row og etablerte arvsmerker gjør London hjem til skreddersy, så ingen sesong er komplett uten variasjoner på drakten. Prøv å kle deg ned med en kul T-skjorte for sommerferien.

Utskrifter og mønstre

Venstre: Tiger of Sweden; høyre: oliver spencer

Noen av Londons yngste og hippeste designere liker å eksperimentere med farger og mønstre, så hvis du føler at du ikke får nok oppmerksomhet, kast ut en av disse skjønnhetene.

Stripes

Venstre: Pringle of Scotland; rett: Katie Eary

Variasjoner på striper er satt til å være store neste sommer. Strikkevarer, bukser, jakker og T-skjorter tilbys i striper for et kastet sammen, ser rett fra butikkene.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar