London og Storbritannia topp verdensrangeringer i Stravas globale sykkel til arbeidsdag

London og Storbritannia topp verdensrangeringer i Stravas globale sykkel til arbeidsdag - øVELSER 2023
London og Storbritannia topp verdensrangeringer i Stravas globale sykkel til arbeidsdag - øVELSER 2023
Anonim

Syklister i Storbritannia førte til at Stravas Global Bike To Work så 278 818 pendler logget på aktivitetssporingsappen, en enorm økning på 80 000 registrert i 2016.

Storbritannia brøt mer enn sin vekt i å legge til den globale tallyen, med flere deltagere i hendelsen enn noe annet land. Avrunde resten av topp fem var USA, Tyskland, Brasil og Australia. Kanskje, bare kanskje, vi er egentlig det største landet i verden.

Storbritannia hevdet også topplassering i byens rangeringer, med London logging flere turer på Global Bike to Work Day enn noe annet byområde. Hovedstaden tok første plass etter en økning på 64% på antall rides som ble registrert i forhold til 2016. Amsterdam var andre (16% opp i 2016), Bay Area-duoen i San Jose (opp 87%) og San Francisco (opp 66% ) var henholdsvis tredje og fjerde, og Melbourne (opp 42%) var femte.

Samlet 180.539 syklister i 170 land merket sine aktiviteter som pendler som en del av arrangementet, som fant sted torsdag 11. mai. Den totale avstanden som ble registrert var en massiv 5,3 millioner km (3,3 millioner miles), som Strava beregner for å være 1 580 tonn karbonutslipp unngått.

Arrangementet provoserte en stor 94% økning i antall syklister som logget pendler gjennom Strava appen mot gjennomsnittlig ukedag i april og mai 2017. De fleste Strava-savvy de der ute, vil heller ikke ha gått ubelønnet for deres innsats heller - du kunne registrer deg for å få et spesielt digitalt merke ved å fullføre den globale sykkelen til arbeidsdagutfordringen på appen. Den lengste turen som ble registrert som en del av den utfordringen, var en imponerende 342 km av Bryan Foster i Madison, Wisconsin, som virker som en ganske tøff pendling. Foster har ikke dukket opp på @StravaWankers ennå, så vi antar at det er ekte.

ANBEFALT: 21 Leksjoner I Strava Etiquette From @stravawankers

Strava brukte hendelsen til å markere sin Strava Metro-initiativ, hvor den samarbeider med større byer og deler anonymiserte detaljer om rutene pendlere tar for å hjelpe til med byplanlegging. I Storbritannia, London og Glasgow er begge Strava Metro partner byer. I teorien bør dette bety at merking av rides som pendler i appen, kan en dag bety at disse ruter er bedre designet for sykling. Vi gjentar, en dag - ikke forvent et glitrende nytt segregert sykkelrute neste uke.

ANBEFALT: 280 miles med nederlandsk stil sykluser i Storbritannia har blitt glemt

Populært emne