Live-In Romance - er du klar til å flytte inn?

Å flytte inn med kjæresten din eller kjæresten til å starte et live-in forhold kan være en av de lykkeligste øyeblikkene i kjærlighet, men er du klar til å flytte sammen og starte et nytt liv?

Ville du flytte inn med meg?

Å flytte sammen er begynnelsen på nye minner, nye drømmer og bedre forståelse. Hvis du har vært forelsket lenge nok, enten i en dag eller et tiår, og du vil oppleve gleden av å leve med din partner, og forstå dem bedre, er det en av de beste måtene du sannsynligvis ved å bo sammen. Noen gang har du tenkt å flytte sammen, men du holder tilbake den tanken fordi du har alltid følt at et live-in forhold bare handler om elskov og soverommet moro?

Et live-in forhold er faktisk mye mer enn bare en dampende økt eller komme opp naken i hverandres armer hver morgen, selv om det også er definitivt en av fordelene. Å leve sammen hjelper oss å lære mer om vår samarbeidspartner og forstå hverandres behov, selv før man kan gjøre det store spranget til ekteskap. Hvis du er forelsket, er det en veldig spennende tanke å starte et nytt hjem sammen, dele dine liv og gjøre alt du har gjort alltid sammen.

Stupet i å leve sammen

Det er en glad dag når du flytter sammen, det er alltid. Du får noen poser og mange venner for å hjelpe deg med å flytte inn. Vanligvis er det flere venner enn poser som hjelper deg med å pakke ut. Smilet på ansiktet ditt ville være nesten umulig å tørke bort. De begge ler, og du spiser og rødmer til ørene dine blir røde, ettersom alle vennene dine velger sidene du vil sove på, i sengen din. Det er mange samtaler fra vennene som ikke kunne dukke opp, og de er alle opphisset like mye som du er. De er veldig glade for å se to av deres gode venner som bor sammen. Og ja, den andre delen, de har nå en ny pute å henge ut og få noen der hvis de noensinne har det heldig!

Du pakker ut hele morgenen, og det går vanligvis fram til ettermiddagen. Jentene giggle og gutta planlegger de forskjellige dagene i uken de kan krasje ut i ditt sted. Det første du gjør er å fikse opp systemet og du spiller dine favorittspor. Det er mye nudging og mange flere giggles fra jentene, mens gutta sjekker "view" rundt puten din. Som den lykkelige dagen lukkes inn, er det sprit og en take away middag satt på gulvet. Det kan ikke være noen møbler, men gulvet er bare perfekt og ingen klager. Begge dere holder hverandres hender mens du koker og ler høyt. Ved natten faller giggles inn i klemme og giggling blant jentene, og en gratulerer klapp på ryggen av mennene. Det er den første dagen etter at du har flyttet inn, de vet alle at du sikkert vil trenge tiden alene, så dere alle renser stedet sammen, og du jager dine venner ut av det nye "love nest". Det er en slitsom og tilfredsstillende dag. Du klemmer hverandre og etter det første dype kysset i ditt nye hjem, kommer du inn i arkene.

Åh, det må være vakkert, er det ikke det? Kan du elske å få noe bedre? Du tror ikke det. Og det er sannsynligvis sant.

Klikk her for å fortsette å lese: Er du klar for et Live-In forhold?

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar