LittleLife Poncho Håndkle Review

LittleLife Poncho Håndkle er flott for ferier og hjem - å bruke etter svømmelektioner, på stranden, etter et bad eller på en solrik dag i hagen med plaskebassenget. Det er rettet mot alder1 +, men kan smugge en baby ganske enkelt og er stor nok til at en fireårig skal ha på seg komfortabelt. Håndkleet fortsetter med poppers, så barn kan cavort rundt i sine elskede ponchos uten at de faller av. Dinosaur / bee / ladybird / clownfish / butterfly temaer er en strålende idé, distraherende barn fra potensielle etter svømming meltdowns - og så, selvfølgelig, det er den søte faktoren! Laget av et rasktørkende mykfiberduk som tørker åtte ganger raskere enn standardhåndklær, tilbyr ponchoen varme, komfort og beskyttelse mot solen - hva er det ikke å elske?

Testet av mamma Eleanor Ormrod for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / stipendiat mamma?

Dette produktet er ideelt for et håndkle du kan ta med deg, da det er så lett og kompakt når det er foldet opp. Jeg var tøvende først fordi det er så tynt om hvor absorberende eller snuggly det ville være, men jeg ble overrasket. Det tørket min lille en like effektivt som et vanlig håndkle og det fleece-myke materialet som brukes, er veldig snuggt for ham. Håndkleet vasker og tørker veldig bra også, slik at du enkelt kan få den rengjort og tørket klar til bruk igjen på kort tid. Ideell for ferier eller svømming.

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en mamma?

Jeg likte spesielt popperne under armhulene, det gjorde det mye lettere å sette barnet mitt inn. Bare glide toppen over hodet og da kunne jeg pop sidene når han var i den. Jeg likte spesielt hetten for sitt våte hår og designen er veldig søt. Vi hadde en dinosaur som så veldig søt på ham, og han fortsatte å se på seg selv i speilet.

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

Det eneste jeg kanskje har endret om produktet er fargen, det var brunt, det var ikke spesielt attraktivt, men dinosaurens funksjoner glødde det opp.

Testet av mamma Louise Carroll for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / stipendiat mamma?

Min tre år gamle gutt ble den stolte eieren av Charlie Clownfish poncho håndkle og min ett år gamle datter Bella Butterfly. Disse håndklær er utmerket. Testet på en varm britisk sommerdag på en splash paddle park de var perfekte. Begge barna var inn og ut av vannet og håndklær tørket dem i super rask tid, og deretter tørket ut før du kunne blinke et øye. De holdt dem varme i mellom og så latterlig søt ut. Bare den rette lengden for min nybarnsdatter for å sikre at hun ikke gikk over den.

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en mamma?

Et fantastisk kvalitetsprodukt for reise. Stor verdi for pengene - ikke dyrere enn en god kvalitet store badehåndkle. Det ser bra ut, materialet er superabsorberende akkurat det du vil ha for et vått rystende barn og med UPF50 solbeskyttelse dette er også en ekstra bonus. De vasker godt på en kald vask og popperne gjør det til et slitesterkt plagg for mellom svømmetider. Viktigst ungene elsket dem. Disse håndklær er så lyse at du kan passe dem inn i den minste plassen, perfekt i parken, så jeg måtte ikke bære store håndklær og legge til en ekstra veske til barnevognen. Jeg tror også at de er ideelle for ferier uten å legge til den fryktede vektgrensen på flyplassen.

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

Det eneste jeg vil forbedre dette produktet for meg, er å legge til enda flere design i rekkevidden, bortsett fra det et nesten perfekt produkt for denne mamma.

Les mer reiseprodukt vurderinger

Testet av mamma Karen English for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / stipendiat mamma?

Et slikt søtt håndkle, vasket veldig bra, veldig barnevennlig og lærerikt også vi har snakket mye om nyteri! Elsker den pene emballasjen også - det er en perfekt gave.

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en mamma?

Å komme ut av badet og bassenget er lett når feilen er der!

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

Ingenting!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar