Little Tikes Turtle Sandpit Review

Denne morsomme skilpaddesandpannen er en perfekt størrelse - det er god plass til å bygge sandkastler med venner, men det tar ikke mye plass. Det er også strålende verdi.

Vi liker spesielt det praktiske lokket og setene rundt utsiden som er designet for å maksimere sandlekken. Den er laget av slitesterk plast og er egnet for bruk fra 18 måneder.

Testet av Leanne, 32, mamma til Darcie, 18 måneder, og Harrison, fem. Hun sier:

Vi hadde denne en opp og løp før jeg selv kokte vannkoker! Det er en flott størrelse, men ganske grunne, så holder ikke en stor mengde sand.

Jeg liker den fargerike skilpadden design og lokket er en praktisk funksjon, hvis litt spinkel. Sandkassen er sterk og solid, og bakkenivået gjør det lett tilgjengelig for babyer og småbarn.

Testet av Sarah, 33, mamma til Emma, ​​to og Daniel, tre, og forventer hennes tredje baby. Hun sier:

Perfekt for utålmodige smårollinger - denne modellen tok to minutter å sette opp.

Jeg elsker at det er helt vanntett, så det kan stå utendørs hele året, og det motstod en typisk Mancunian sommerdag med tungt regn uten problemer! Barna elsker å sitte på setene og begrave føttene i sanden.

Samlet sett er det solid og stor verdi.

Testet av Jayne, 37, mor til Lily, to, Oliver, ni og Charlotte, 10. Hun sier:

Dette ser så gøy ut, selv om Lily var litt skremt av det først, men raskt gjenopprettet!

Jeg elsker at det krever ingen konstruksjon overhodet. Det er en god størrelse og passer pent på våre terrassebord - anbefales på det sterkeste hvis utearealet er begrenset. Et sterkt vindstøft løftet lokket lett ut, men alt i alt er dette utmerket verdi.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar