Little Tikes Deluxe 5-i-1 Ride og slappe av Trike Review

Hva de sier:

"5-i-1 Deluxe Ride & Relax® Recliner Trike vokser med barnet ditt. Designet gjør denne trike perfekt for å lære å ri, styre og pedal. Nyt å gå for turer enten å skyve, veilede eller bare gå sammen mens barnet pedaler. Perfect Fit-teknologien gjør at setet kan flyttes opp og ned, noe som gir maksimal komfort og støtte til barnet ditt når de vokser. Ikke bare setter setet seg i tre stillinger, men det legges helt tilbake for at barnet ditt skal ta en komfortabel lur! Det er perfekt for spaserturer med din lille fra våren godt inn i sommeren. "

Testet av mamma Tonia Wood for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale Ride og Relax Trike til andre mødre?

Ja, jeg vil anbefale Ride og Relax Trike til en annen mamma. Det er veldig enkelt å montere for startere. Det er også lett å bevege seg gjennom de ulike stadiene av trike som barnet vokser som er praktisk. Det er veldig enkelt å bruke og manøvrerer veldig bra. Det er også lett å sette i bilen når polen kommer av lett. Og lett å holde rent som dekslene kan fjernes for å bli vasket.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Denne Ride and Relax Trike vil gjøre livet mitt lettere som en mamma på mange måter. En det er en raskere måte å transportere barn i stedet for den store barnevognen, praktisk for skoleløpet. En annen er praktisk fordi det hadde en matbit / drikkebrett på forsiden for barna som er fint og har også en drink og tilbehørsholder for foreldrene også. I tillegg er det veldig enkelt å styre og kan gjøres en hånd så bra for foreldre til mer enn ett barn, og det hvilende setet er praktisk for når da sovne.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det er ikke mye som kan endres for dette produktet, da jeg elsker nesten alt om det. Jeg ville imidlertid kanskje gi mindre bevegelse på styrestangen når jeg svingte da jeg følte at den var litt for langt når man gjorde hjørner (og mye lenger enn styrene selv vendt), men ellers tror jeg dette produktet er fantastisk og trenger ingen endringer.

Testet av mamma Stephanie Marley for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale Ride og Relax Trike til andre mødre?

Jeg vil anbefale Ride og Relax Trike fordi det er en fryd å bruke. Det var lett å sette sammen og jeg fant instruksjonene helt klart. Det er lett å presse og lett å styre. Jeg har tatt min tre år gamle for å leke med skolen som holder hånden min, med min 12 uker gamle i en babysøle og min 18 måneder gamle nyter reisen i trike. Mesteparten av reisen jeg skyver trike en hånd og det er mer enn håndterlig. Min lille jente elsker det - smilet hennes sier alt!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg er så imponert over at jeg har byttet min stolen for Ride and Relax Trike! Trike tar opp mindre plass i huset og er ideell for å poppe ut til butikkene eller gjøre lekeskolen løp så vel som dager ute. Min store buggy forblir nå i bilen! Foreldrebrettet er så praktisk for å peke på nøklene og andre biter i, og hvis min lille blir sliten, kan setet bli tilbakestilt. Jeg elsker at den kan brukes fra 9 måneder til 3 år, mye bruk og mye moro.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg hadde først et problem med stivheten på hjulene på trike, men jeg ringte Little Tikes, og det var mer enn nyttig, kundeserviceteamet var fantastisk, og problemet ble løst. Jeg er imponert over kvaliteten og robustheten til trike, jeg liker at hetten på trike kan manøvreres for å beskytte mot solen, og foreldrebrettet er en så god ide.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis jeg kunne endre en ting om trike, ville det være å inkludere et regndeksel. Det er litt skuffet at det ikke har en. Jeg vil gjerne kunne bruke trike til å komme regn eller skinne, og det ville være praktisk å ha et regndekke på dager ut i tilfelle du blir fanget ut i regnet.

Testet av mamma Sheridan Mitchell for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale Ride og Relax Trike til andre mødre?

Jeg vil anbefale Ride og Relax Trike til andre mødre / venner på grunn av design. Jeg elsker hvordan det kan brukes til mindre barn for når de er rastløse i sin barnevogn / barnevogn, å kunne se stor forskjell på dem og mindre tantrums! Jeg elsker også hvordan det tilpasser seg barnet når det vokser. Niesen min kjempet for å pedalere en "stor jente sykkel", men klarte dette perfekt etter en liten stund.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Det gjør livet så mye lettere som det er mindre tantrums enn å gå i vognen! Å kunne se gaten og menneskene på gata gjorde det til en bedre opplevelse og mindre tantrums! Også for å lære hvordan å kjøre en større sykkel var det så mye lettere som min datter og niese kunne forstå begrepet pedaling, og dette var den perfekte størrelsen for henne.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Ride og slappe av Trike vokser med barnet ditt, så varer mye lenger enn de fleste leker. Interessen for produktet er ikke tapt i motsetning til noen leker. Jeg elsker også selvtilliten min datter hadde på dette produktet. Absolutt god verdi for pengene og et kvalitetsprodukt.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

En ting jeg ville bytte om dette produktet ville være fargen. Det er en stor unisex-farge, men det ville være fint å ha et valg av farge for å gjøre det mer attraktivt for et barn. Men det er en mindre ting og har ingen betydning for ytelsen av produktet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar