8 Små hemmeligheter Kvinner bør vite om menn

Det er noen hemmeligheter innenfor en manns sinn som vi ønsker, var ute i det åpne. Her er noen av de små hemmelighetene som hjelper deg med å håndtere mannen din! Av Bennett O'Brien

Noen ganger kan det være å lese en bok på et fremmedspråk å forsøke å forstå det motsatte kjønn. Tross alt har menn og kvinner mange forskjeller. Men å få en bedre forståelse av menn kan hjelpe deg å lære mer om dem, og om de dypere arbeidene deres personligheter.

Dette er en god ting fordi jo bedre du forstår menn, jo mer kompatibel er partneren du kan finne for deg selv, eller jo bedre forholdet du kan bygge for deg selv. Å forstå menn og hemmelighetene de holder kan hjelpe deg med å kommunisere, og løse problemer sammen. Uten en labyrint av mysterium mellom deg og din mann, kan du koble på et dypere og mer tilfredsstillende nivå!

Det vi ønsker, visste om oss

Til tross for at menn er store og sterke, og ofte har dominerende personligheter, er det fortsatt noen hemmeligheter som mange menn har. Men til tross for å kalle det et "sekret", ønsker vi noen ganger at du visste dette om oss. Så, hva er disse hemmelighetene som vi vil at du skal vite?

# 1 Menn liker å kose. Selv om sjansene er at mannen din sannsynligvis ikke vil like å knuse så mye som du gjør, gjør mange menn likevel kosing. Det kan være vanskelig for menn å innrømme dette fordi kose ofte blir sett på som "girly" eller "feminine", men mange menn liker fortsatt å kose.

Cuddling er en sjanse til å koble på et fysisk nivå som ikke er rent seksuelt. Det er en sjanse til å berøre deg uten hensikt å faktisk ha sex. Dette kan være tilfredsstillende for mannen og kvinnen. Noen ganger vil menn bare koble sammen på denne måten. [Les: 16 ikke-seksuelle berører for å føle seg elsket og tilkoblet]

# 2 Menn ønsker ikke å være de sterke hele tiden. Menn kan nyte å være stor og tøff, og gå på treningsstudioet for å få så jacked som mulig eller delta i sport hvor testosteron og adrenalin kan blomstre, men en del av appellasjonen av relasjoner for dem er at de har noen til å støtte dem også.

Selv om de vanligvis er de fysisk sterkere i forholdet, kan de fortsatt føle seg sårbare og kreve følelsesmessig støtte. Så hvis du er i et forhold, vil du kanskje huske at en del av din appell til mannen din er potensielt din evne til å støtte ham følelsesmessig.

Selv om han ikke sier dette direkte, hvis du kan fortelle at han synes å svare godt på det, kan det være noe han hemmelig virkelig verdsetter om deg. [Les: 15 små tips for å få din mann til å føle seg elsket]

# 3 Menn liker så mange ting om kvinner som kvinner ikke engang innser. Dette er en hemmelighet om menn som mange kvinner ikke forstår. Alt fra hvordan du bærer håret ditt, til håndskrift, til din reaksjon på filmer, til blomstene du legger på kjøkkenbordet, er det en god sjanse for at mannen din setter pris på deg på mange forskjellige måter som du ikke kunne ha forventet .

Menn finner ofte bare kvinner søte. Selv om kvinner bare gjør det som føles naturlig for dem. Dette betyr ofte å være forsiktig, forståelig og intuitiv. Menn kan sette pris på disse tingene fordi de ikke kan være fraværende i livet hvis de ikke har en kjæreste. [Les: 35 ikke så åpenbare ting din fyr elsker om deg]

# 4 Menn vil noen ganger like samme girly-show og filmer som du er besatt av. Enten det holder opp med Kardashians, Sex and the City eller Notebook, er det en sjanse for at mannen din kanskje liker noen aspekter av disse showene og filmene.

Han kan aldri innrømme det til hans mannlige venner, men mannen din kan ha kuttet en tåre mens han så på Notebook. Han kan også finne Samantha Jones morsom, eller være spesielt glad i Khloe Kardashian. Uansett hva som er tilfelle, hvis du fanger mannen din på å se på en av disse showene, eller i det minste ikke endrer kanalen når det kommer til, kan han i hemmelighet være en fan.

# 5 Menn frykter ofte â € œtime of the monthâ € Â like mye som du gjør. Selv om menn ikke trenger å tåle kramper, hodepine og generell lidelse som følger med premenstruelt syndrom for kvinner, betyr det ikke at han ikke har noe å frykte. Årsaken er at han ofte må gjennomgå et sett med symptomer selv.

Noen av disse symptomene inkluderer alt han gjør er feil, han er tvunget til å gjennomgå overdreven argumenter som han aldri kan vinne, han må kjøpe mye sjokolade, han er skyld i tilfeldige problemer, eller han blir den følelsesmessige bokseposen av et ekstremt hormonalt kvinne. [Les: 10 ting gutta kan gjøre for å håndtere din periode]

# 6 Menn liker å bli komplimentert på deres utseende også. Fordi menn har en tendens til å handle tøft og ofte selv arrogant eller kåt, kan kvinner få inntrykk av at mange menn ikke er spesielt usikre, eller at de ikke trenger eller vil ha komplimenter når de ser ut.

Men menn sannsynligvis liker og verdsetter disse komplimenter så mye som kvinner gjør. Å telle en fyr som du liker håret hans, eller at du tror han ser kjekk ut, er sannsynligvis noe som vil gi ham et selvtillit økning. [Les: 25 søte komplimenter gutter vil aldri glemme]

# 7 Mange ting de gjør, er å imponere deg. Du kan ikke innse det, men hvis kjæresten din opptrer tøft i en bar, eller får deg dyre gaver, eller gjør andre ting å sette på et show, prøver han sannsynligvis å imponere deg.

Du kan bare tenke at dette er hvordan han oppfører sig naturlig, men sjansene er at han ikke ville gå gjennom så mye innsats hvis han ikke forsøkte å få din godkjenning. Du kan se dette i aksjon når du nevner noe du liker, og fyren prøver plutselig å vise deg hva han vet om det aktuelle emnet. [Les: 13 måter å imponere på fyren i retur]

# 8 Hvis han er opprørt, kan han skjule dype følelsesmessige sår. Menn uttrykker ofte seg annerledes enn kvinner gjør. Det er ofte vanskeligere for gutta å være sårbare fordi de er opplært til å være sterke og tøffe. Så hvis du mistenker at noe virkelig plager mannen din, men han snakker ikke om det, er det en god sjanse for at du har rett.

Han kan bare virke sullen eller annerledes på en eller annen måte. I dette tilfellet har han sannsynligvis mye på seg, men han vet bare ikke hvordan han skal få det ut. Du kan hjelpe ham med dette ved å spørre ham hva som er galt eller bare å være omsorgsfull og villig til å lytte. [Les: 14 ting gjør kvinner som emasculate sine menn]

Å få økt forståelse for hvordan menns sinn fungerer, og hva som driver deres oppførsel, kan hjelpe deg med å håndtere dem bedre. Forhåpentligvis kan dette bidra til å øke din evne til å kommunisere og koble til dem.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar