Little Dish Potter og paier Review

Et øyeblikk:

The Little Dish Potter og paier ser ut som mini versjoner av hva slags mat du vil kjøpe for deg selv. Sunn og næringsrik og laget med alle naturlige ingredienser, disse var en hit med vårt panel av mum testere. Vær oppmerksom på at måltidene blir ganske varme, så du må la dem avkjøles før du matretter dem til din tot.

Hva de sier:

"Våre potter og paier ble utviklet ved hjelp av ernæringsfysiolog Lucy Jones og har fått tommelen opp av våre Tiny Tasters og deres Moms og Dads. Hvert nydelig lite måltid er lavt i salt, har ikke tilsatt sukker, gir minst 1 av 5 om dagen, og er en kilde til protein og balansert for energi og fett. "

Våre spesielle, små potte- og kakeretter har blitt laget for å passe våre måltider perfekt - og hvis du har vært en liten oppvaskkund om en stund, vil du være glad for å vite at måltidene er like stor som våre opprinnelige måltider (200g )."

Testet av mamma Cadey Riley for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Ja - de smaker helt yummy.! De er laget av flotte friske sunne ingredienser og ser ut som et riktig måltid, i forhold til noen av babymatene du kan kjøpe som bare ser ut som blandet mat. De pakkes veldig bra og har all nøkkelinformasjon du trenger på displayet, slik at du raskt kan sjekke for allergier. Det er et stort utvalg å velge mellom, og de smaker alle veldig annerledes.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Disse måltidene gjør livet mitt lettere som en mamma som jeg vet at hvis jeg ikke har tid til å tilberede et friskt hjemmelaget måltid selv, er disse måltidene like gode. De er en god kilde til alle vitaminer og viktige ting som en voksende pjokk trenger. De lagrer også for en stund og holder like frisk, så jeg vet at jeg kan kjøpe noen for å beholde som reserver, og de vil fortsatt være brukbare om noen uker.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg liker dette produktet og tror at det skulle vinne en Mother & Baby-pris. Den har et stort utvalg og mange sunne ingredienser, og det er en god pris for størrelsen på den delen du får i beholderen. Det kan også lagres i god tid, noe som vil være veldig nyttig for travle familier.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det eneste jeg ikke liker om dette produktet er at det tar så lang tid å kjøle seg ned når du lagker det. Vi kokte den til de riktige tider, og da måtte vi vente minst ti minutter før det kunne avkjøles før vi kunne mate det til vår datter. Det ville hjelpe hvis det hadde en mer ventilert parabolen så det ville kule raskere.

Testet av mamma Kimberley Hogg for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg likte virkelig muligheten til å lage mat fra frossen, og det faktum at det ikke finnes tilsetningsstoffer eller søtningsmidler i dem. Jeg liker måten de ikke sjener fra sterke smaker og at hver av rettene er ting de ville spise meg selv. Del størrelsene er litt store for min sønn (14 måneder gammel), men ville være perfekt for en eldre pjokk. Vi tok en i skiftende vesken ut med oss ​​når vi skulle besøke en venn, da det gjorde det veldig enkelt å pope den i mikrobølgeovn og lage mat på middag uten oppstyr derimot.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Evnen til å lage mat fra frossen er den beste funksjonen for meg. Det betyr at du kan ha en eller to i fryseren klar for en anledning der du ikke har tid til å lage et måltid fra bunnen av. Det tar bort stresset med å tenke på et sunt måltid på kort varsel, da de bare er laget med naturlige ingredienser.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg har funnet andre småbarns måltider på markedet, legg til eplejuice eller lignende til å søte måltidene sine. Fra det jeg kan lese i ingrediensene, gjør Little Dish ikke dette. Dette gjør måltidene mer "ekte", og min sønn liker virkelig dem på denne måten. Jeg synes det er litt dyrere enn andre på markedet, men jeg tror det er verdt tilleggskostnaden.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg fant i noen av tallerkenen, som fiskekake, at det ikke var en stor mengde fisk. Kaken var hovedsakelig bestående av potetmos og hvit saus og det var svært få biter av fisk. Jeg ville ha foretrukket å ha litt mer i veien for kjøtt til prisen du betaler, for å gi deg større verdi for pengene.

Testet av mamma Nicola Hughes for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg elsket at hvert måltid hadde to daglige porsjoner grønnsaker, da jeg finner å gi min babyfrukt lett, men sliter med grønnsaker. De var raske til å lage mat og smakte fantastisk. Jeg elsket de lange salgsdagenene på måltider som betyr at jeg kan kjøpe og lagre i kjøleskapet for enkelhets skyld. Måltider er enkle å lage mat - du trenger bare å pierce plasten og deretter plassere i mikrobølgeovnen i to minutter. Jeg forlot det for å avkjøle i tjue minutter eller så. Det er viktig for meg at babyen spiser sunn og næringsrik mat og disse var!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Det er en rask og enkel måte å gi babyen min lunsj. Det er vanskelig å lage mat tre måltider om dagen, og dette produktet sparer meg å lage mat fra bunnen av, og jeg vet at det er et sunt og næringsrikt alternativ for min baby. Når jeg kommer tilbake til jobb neste uke, vil jeg bulk kjøpe disse for at min baby skal ha hos min svigermor. Hun vil elske å mate ham disse som hun elsker tradisjonell avvenning. Jeg er mer av en baby ledet spekulant, men jeg spiste mat litt av disse måltidene til ham.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Ja! Jeg elsket designen av produktet, prisen og hvor lett de skulle lage mat. Jeg vil ikke gi min baby noe jeg ikke spiser meg selv og jeg prøvde to av disse måltidene og de var deilig. Jeg tror dette produktet er litt dyrere enn andre i markedet, men det gir mye mer med hensyn til sunne ingredienser, lavt sukker og sunne grønnsaker. Måltidet er mye bedre enn en pose som babyen min vender nesen opp på.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det eneste jeg vil endre er prisen. Det ville vært så mye bedre på lommen min hvis de var mindre enn 2 pund!

Testet av mamma Emma Clarke for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Vi elsket disse produktene! Min 14 måneder gamle kan være veldig masete, men han hadde en god gå på alle 12 av måltidene som vi ble sendt. De er ekstremt praktiske og kvaliteten på ernæringen er utmerket, og de er akkurat det vi ville lage mat hjemme. Jeg likte at hver annen tallerken hadde samme oppvarming instruksjoner også.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Det er ikke alltid mulig å gi barnet ditt et hjemmelaget måltid, og dette er det perfekte alternativet. Det var flott da vi lagde mat på noe som ikke var egnet for ham å spise, så jeg kunne bare pope en av disse i mikrobølgeovn, og visste at han ville få et godt måltid. Han elsket hver eneste parabolen.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Uten tvil ville jeg. Det er ikke en merkevare vi noensinne har prøvd før jeg ble alltid avskrevet av høyere pris, men kvaliteten på maten er klart bedre enn de billigere merkene, og vi tror at dette er verdt å betale ekstra for. Disse var ordentlig små versjoner av retter du ville lage mat hjemme.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Dette er et veldig vanskelig spørsmål, men det er to små ting jeg vil bytte for å passe barnet mitt. Jeg tror størrelsen på ravioli var for stor, og jeg måtte kutte hvert stykke i halvparten, og jeg fant også porsjonsstørrelsen altfor stor for barnet mitt. Når det er sagt, han er ganske liten for hans alder, og min fireårige var mer enn glad for å fullføre hva han ikke kunne spise!

Testet av mamma Deborah Taylor for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Forpakningen på måltidene var veldig hyggelig og familievennlig, de er også den perfekte størrelsen for å opprettholde en aktiv smårollers appetitt. De hadde noen uker utløpsdato som er praktisk for alle som ønsker å holde noen i kjøleskapet til de trenger dem. Måltider smakte bra og var veldig sunt. Jeg vil anbefale disse til noen av mine venner eller andre mødre som trengte et lett allerede tilberedt måltid for deres lille.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette er et flott produkt, da det er så enkelt å bruke og gjør livet enklere på nettene når du ikke har tid til å lage et sunt måltid for den lille.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg føler at dette produktet skal vinne som det merker alle boksene. Det er lett å bruke, ser ut og smaker godt, med et godt utvalg av måltider å velge mellom, så noe for alle små og til og med de mest kresne av eaters. De eneste andre ferdige måltidene vi har brukt har vært fra Marks & Spencers og prisvis de er begge veldig like. Kvaliteten på maten er flott, så jeg vil si de er god verdi for pengene.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis jeg kunne forandre noe om de små retter, ville det være at jeg ville gjøre maten litt chunkier. Datteren min er 18 måneder gammel, og selv om hun kan bruke en gaffel og en skje er hun fortsatt mye lykkeligere når hun kan bruke hendene til å plukke opp mat og dessverre kunne hun egentlig ikke gjøre dette med de små retter da de var godt blandet .

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar