Little Dish Toddler Meals Review

Små retter ferdige måltider er rett og slett yummy! Emballasjen er iøynefallende, med ingredienser tydelig oppført. Måltider kan holdes i kjøleskapet eller frosset og delstørrelsene er gode; Det beste med dem er at de er "normal" mat - ikke i det hele tatt slurvet; så godt som noe hjemmelaget. De er gode for en rask lunsj eller middag, men måltidene er dyre; For dyrt for daglig bruk, men bra som en sikkerhetskopi!

Testet av mamma Samantha Holliday for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale Little Dish Toddler Meals til andre mødre?

Jeg vil anbefale dem med et blunk. De kommer i et fantastisk utvalg av smaker, de er fylt i de store supermarkedene og emballasjen er også herlig. Porsjonsstørrelsen er akkurat for min 17 måneder gamle lille jente, og hun har en veldig god appetitt. De har ikke mye voluminøs emballasje, så de er enkle å lagre i kjøleskapet og med noen få hull som dukker opp i toppen av filmen, går de rett inn i mikrobølgeovnen. De er også ovnsvennlige hvis du vil.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg elsker at hvis datteren min har en av hennes masete dager, kan jeg gi henne en av disse måltidene som vet ganske lykkelig at de inneholder minst en av hennes 5 om dagen. De har også lite salt og andre dårligheter som du kanskje finner i et typisk "klar måltid", så jeg kan føle henne disse følelsene skyldfri. Noen ganger har du ikke tid til å tilberede et måltid eller ikke har tint opp noe du tidligere har gjort, slik at du har noe i kjøleskapet som er klar til å pinge i mikrobølgeovnen, gjør livet mye lettere med en sulten pjokk !!

Ville du velge dette produktet for å vinne?

De er rimelige, lett tilgjengelige og har nibbled noen av Sasha's de er veldig velsmakende. Som jeg tidligere har sagt, er det viktigste salgsargumentet for meg å gi disse til min datter uten å føle seg skyldig. De er i utgangspunktet den raske og enkle ekvivalenten til et hjemmelaget måltid.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg klamrer virkelig på strøer her, da det ikke er noe jeg vil forandre om produktet, etter å ha sagt at i måltidene for ett år gammelt er det bare 1 av 11 måltider, bare 1 av dem inneholder ikke kjøtt. Dette er ikke et problem for meg, men jeg antar at vegetariske foreldre vil ha litt mer valg når det gjelder å mate sitt barn.

Testet av mamma Melissa Newton for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale Little Dish Toddler Meals til andre mødre?

Disse måltidene er fantastiske. Jeg elsket at det var minst 1 av min pjokk 5 en dag i måltidet, del størrelser var akkurat og så lett å bare pop i mikrobølgeovn. Flott å vite at barnet mitt har et raskt klart måltid med litt ernæring i den. Flott hvis du har en sulten skrikende pjokk på hendene dine! Forpakningen var også stor, med den lille pappa kuttet av, hvis hvis barnet mitt var litt eldre, kunne vi ha gjort sammen som en liten aktivitet. Sorten var flott og min pjokk likte dem alle.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Etter min mening er dette produktet svært enkelt å bare komme i mikrobølgeovn. Det er ikke nødvendig for meg å bekymre deg hvis vi er ute hele dagen, at jeg trenger å komme hjem med en rimelig tid og kutte opp vårt eventyr for å komme hjem og lage min pjokk et godt balansert måltid - jeg vil allerede ha noe i kjøleskapet er klart til å pope i mikrobølgeovn som er godt balansert måltid. Også når han går til barneturen, liker jeg ikke alltid min pjokk for å ta en matpakke, så det er flott. Jeg har et annet raskt og enkelt alternativ.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville virkelig velge dette produktet fremfor alt annet, selv om det er litt dyrere enn andre jeg har sett, foretrekker jeg at de annonserer 1-2 av barnets 5 om dagen på emballasjen, det er ganske mye for meg å velge mellom, jeg likte aktiviteten på emballasjen som jeg kunne delta med min småbarn mens han ventet på at hans måltid skulle tilberedes. Som dette ville være, for meg, en gang i uka måltid prisen ikke bry meg for mye som i retur får jeg et raskt og balansert måltid for min smårolling

Testet av mamma Shelley McDonough for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale Little Dish Toddler Meals til andre mødre?

Jeg vil anbefale Little Dish Toddler Meals fordi de har et utmerket utvalg av forskjellige måltider, de er raske og enkle å lage på dager når du ikke har tid til å lage mat fra grunnen av, men ikke har noen nasties i dem. De er sunne og velsmakende, og datteren min har elsket hvert eneste måltid som hun har prøvd.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Det gjør livet mitt lettere som en mamma fordi hvis jeg er ute og ikke kan lage mat fra begynnelsen, kan jeg pope en av Little Dish Toddler Meals i ovnen eller mikrobølgeovn og ha noe sunt å gi til min datter som hun nyter. Jeg vet at hun får de riktige næringsstoffene og nyter måltidet også.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg tror ikke det er noe som kan forbedres om dette produktet. Prisene på måltidene virker ut til å være litt dyrere enn andre merker som jeg har sett, men jeg tror at kvaliteten på Little Dishes er en å konkurrere med. Meg selv og datteren min har hatt å prøve alle de forskjellige måltidene,

Testet av mamma Jemma Jones for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale Little Dish Toddler Meals til en venn / mor mamma?

Vi elsket disse små middager, de var så velsmakende og min sønn elsket dem. De var friske, fulle av veldig gode ingredienser og gjort veldig bra.Hvert måltid jeg kokte for min sønn han elsket, og jeg likte å prøve dem.

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en mamma?

Jeg nøt å gi disse til min sønn en han spiste dem alle sammen. Han likte å spise dem, og jeg var glad for å gi dem til ham som jeg visste at de var et godt måltid for ham å ha.

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

Ingenting - de er fab!

Testet av mamma Maria Xydhias-Mace for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale Little Dish Toddler Meals til en venn / mor mamma?

Store raske og enkle måltider for små. Min lille gutt elsker alle smaker, de er raske til å forberede og bare den riktige størrelsen. Det er en flott blanding av teksturer og konsistenser for å få barnet kjent med. Rikelig med variasjon for å hindre at små kjeder seg, mens de fortsatt er sunne og naturlige.

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en mamma?

Jeg trenger ikke lenger å tilberede individuelle sunne måltider for min lille.

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

De er veldig dyre, hvis de var billigere, ville jeg være mer sannsynlig å kjøpe med jevne mellomrom.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar