Little Angels Organic Animal Puffs Review

Et øyeblikk:

Disse overkommelige små småretter er fantastiske! Wave farvel til de rotete oransje fingrene som ødelegger barnevognen din, disse økologiske dyrepudene er laget uten matfarging. De har ikke en forseglet klistremerke eller pakke, så hvis du har en spesielt masete eater, kan det være verdt å bære dem i en Tupperware for å holde dem friske.

Hva de sier:

"Våre løvepustene er kjærlig laget med bare de scrummiest ingrediensene. Og fordi de er litt større og den litt mer crunchier, er de bare perfekte for at du lærer deg lite å utforske. "

Testet av mamma Vanessa Butterfield for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Min sønn er en veldig masete eater, men så snart jeg viste ham emballasjen, ønsket han dem og elsket dem. Puffene er dyreformer og han nøt virkelig å ta en titt på dem før de spiste, de er en flott størrelse for små hender.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Det gjør egentlig ikke livet mitt enklere, men samlet, de er fantastiske, sønnen min likte virkelig dem, og jeg vil anbefale dem som de smaker godt.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Ja definitivt, designen av pakkene og puffene er fantastisk, ettersom noen merker ikke skiller seg ut, mens disse ville få øye på et supermarked og min sønn elsket fargene!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det eneste jeg ville endre er å kunne pakke dem opp for å bevare deres friskhet. Men prisen på £ 1,50 for fire poser er flott - alt om dem er fantastisk!

Testet av mamma Kerry James for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet som jeg tror at det er god valuta for pengene, produktet er organisk og dette punktet gjør prisen veldig rimelig. Jeg tror de er ideelle for når du er ute og om, da de er den perfekte snacken, og ditt barn vil ikke bli dekket av misfarging fra puffene som noen andre produkter jeg tidligere har brukt.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet er lett tilgjengelig i lokale Asda butikker, og størrelsen på pakken er perfekt for å holde i en pose for når du er på farten. De flekker ikke klær eller barnet ditt som andre produkter jeg tidligere har prøvd. Datteren min elsket dem, jeg tror fordi de er forskjellige former hun elsket gjett hvilke dyr de var.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg tror at dette produktet er veldig god valuta for pengene, spesielt fordi det er organisk. De forskjellige smaker er fine, og det faktum at de kommer i forskjellige former syntes å gjøre datteren min engasjere seg og se på dem før hun spiste dem. Jeg ville være glad for dette produktet å vinne som jeg tror verdi for pengene i forhold til andre økologiske snacks.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg ville ikke endre noe om dette produktet - takk Little Angels!

Testet av mamma Roxanne Murfitt for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale denne snacken til andre mødre fordi den er så enkel og krever veldig liten tanke. De er ideelle for piknik eller etter svømmetur og de blir veldig ferske i pakkene. Formen på puffene var en ekte treff med sønnen min. Hovedårsaken til at jeg vil anbefale det er at de ikke inneholder tilsatt salt, sukker eller farger som er viktig når du planlegger barnets måltider.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Som en opptatt mamma på ett år gammel, er småretter fantastisk som en grep og gå. De pakkes individuelt i seks pakker, noe som betyr at jeg på en travel dag bare tar en pakke. Det faktum at de ikke inneholder noen nasties er flott, da det betyr at jeg ikke trenger å tenke for mye om hva min sønn bruker, da de er laget av naturlige ingredienser.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville velge dette produktet over vårt vanlige nå. En grunn er fordi den inneholder ingen sukker og salter som inneholder en vanlig pakke chips, men de må smake like bra som min sønn ikke nøle med å spise hele pakken! Det er også veldig konkurransedyktig prisvis, noe som vil oppfordre meg til å kjøpe igjen. Emballasjen er lys og dyrets former har virkelig gjort min sønn smil.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis jeg kunne endre en ting om dette produktet, ville det være at jeg føler at det ville være gunstig å selge igjen. Min sønn vil ikke alltid spise en hel pakke om gangen, og det virker litt sløsing med å kaste dem bort. Men hvis de forlater de, går det litt mykt, så miste deres appell.

Testet av mamma Michelle Roe for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Ja jeg ville. Jeg elsket det faktum at hver smak er et annet formet dyr og en god størrelse for en liten person å holde. De smelter i munnen lett, så det er ikke en kvelningsfare. De gir lite rot, men mye moro og glede for den lille en til å leke med, og de er godt priset til £ 1,50 for en pakke med fire.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Som første gang mamma kjøper jeg stadig nye matvarer for min lille mann å prøve, men jeg kjøper vanligvis ikke egen merkevare mat. Jeg ble tatt tilbake av smaken og designen av Little Angels Organic Animal Puffs og min lille mann elsket dem, og spiste hele pakken for første gang! Hver smak er fullpakket med nok smak for en liten til å nyte - for en matbit på farten, er dette perfekt for å ha hendig i vesken din til oppvask.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg føler at dette produktet skal vinne samlet på grunn av smak, design og prispunkt. For et eget merkeprodukt er jeg overrasket over kvaliteten på alt. Når jeg kjøper snackprodukter til min lille en, er noen merker over £ 1,50 bare for en pose! Med disse betaler du £ 1,50 og får fire, verdt hver krone!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Den eneste tingen jeg vil forandre er å selge flerpakker og med flere poser på en gang. Jeg vil finne dette en ekte hjelp da babyen min liker å prøve forskjellige smaker og variasjoner hele tiden. Samlet oppfyller produktet alt jeg føler at min baby trenger fra en matbit, og jeg vil definitivt markedsføre produktet til vennene mine og familie.

Testet av mamma Helen Hutt for Mor & Baby utmerkelser 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale Little Angels Organic Animal Puffs til andre mødre, hovedsakelig på grunn av den gode smaken og variasjonen av smaker. Det er veldig smart at hver smak er et annet dyr og overraskende, ingen andre merker synes å ha blitt formet som dyr, da de er umiddelbart mer attraktive for babyer på den måten.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Den økologiske dyrepustene gjør livet mitt enklere, bare fordi de er min sønns favorittmatbit, og så er snacktiden betydelig raskere! De kommer også av klær og bibs lettere enn andre snacks som kan være veldig klissete og deretter herdes, og har for mye matfarging.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Dette er nå min favoritt merkevare med snacks for min baby-venner, og jeg går til Asda spesielt for å få disse Animal Puffs! De er det eneste merket jeg har sett som kommer i flere små poser i en stor pakke. Den store pakken er den samme prisen som en enkelt større pakke av et annet merke, men mye mer praktisk.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det eneste jeg vil bytte om økologisk dyrepudder er evnen til å forsegle pakken. Selv om de er i praktiske små pakker, er det fortsatt mer enn en porsjon i, og så må jeg lagre gruven i en liten Tupperware. Dette er virkelig et veldig lite poeng skjønt - de er ganske mye den perfekte snacken.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar