Slik lytter du til tarmen din og gir styrke til din indre stemme

Skal du høre på tarmene dine? Andre gjetning oss synes å være innbygget i vårt DNA. Men når tarmen forteller deg noe, bør du lytte.

Det er menneskelig natur å tenke over ting. Vi alle gjør det. Skal vi ha sagt noe annet? Skal vi ikke ha sagt noe? Vi spiller stadig igjen ting igjen og igjen i hodene våre. Vi frykter også om hva som skal komme i fremtiden. Men oftere enn ikke var vår første tanke den beste. Det er på tide å lytte til magen din. Tror på deg!

Hva betyr lytte til tarmene dine selv?

Tenk på det. Når du er nervøs eller tøft med noe, får du sommerfugler i magen. Som noen ville kalle det, en nervøs mage. Når noe føles feil, har tarmen din en måte å fortelle deg. Og når du føler deg rolig og komfortabel, får din tarm deg til å føle deg bra.

Og nei, det kan ikke være din bokstavelig tarm. Det er en blanding av hjernen din, ditt sinn, ditt hjerte og ditt underbevissthet. Ting du kanskje ikke engang aktivt tenker på eller vurderer når du tar en beslutning, går i tarmens følelse. Det er fornuftig å stole på en del av deg som vet alt, selv når du ikke gjør det. [Les: Hvordan bygge selvtillit - 16 måter å innse at du er verdt det]

Hvorfor skal du høre på tarmene dine?

Husker du da du var i skolen, og prøvde? Du vil markere svaret ditt og deretter gjette deg selv og endre ditt opprinnelige svar. Så uker senere fikk du resultatene dine og det er spørsmålet du fikk feil. Hvis du bare beholdt ditt opprinnelige svar, ville du ha fått 100%.

Dette er bare en analogi, men det skjer i livet hver dag. [Les: Hvordan slutte å ha negative tanker som drar deg]

Hva skjer når du ikke hører på tarmene dine

Har du noen gang våknet opp og din første innledende følelse var å stoppe ved en kaffebar og få en overbærende latte for å starte dagen? Men du tror på det andre valget fordi det er for mange kalorier, du kan være sent på jobb, og du sparer penger? Så, bare lage kaffe hjemme.

Så når du kommer inn i bilen spyller du kaffen overalt. Nå må du gjøre mer, bytte antrekk og rense bilen din som gjør deg enda mer sen. Hvis du bare gikk med tarmens følelse, kunne du sippe din latte i fred på vei til jobb.

Hør på tarmen din selv når du tror du ikke burde det

Når det kommer til et høyskolevalg, tar du en ny jobb, eller inn i et nytt forhold du kanskje tror å lytte til tarmene dine, er for flaky eller ikke praktisk. Og det kan være sant.

Det er alltid fordeler og ulemper og andre faktorer å ta hensyn til, men blant de praktiske, når du går med tarmene dine, har ting en tendens til å trene.

Lytt til tarm på jobben

Jeg vet ikke om deg, men når jeg skriver en e-post eller sender inn noe til en sjef, redigerer jeg og skriver om det jeg skrev for å sikre at det høres perfekt ut. Men så sender jeg det og det er tre typografier som ikke ville vært der hvis jeg gikk med det jeg skrev først. [Les: Hvordan bli den beste lederen på jobben]

Lytt til magen din i mote

Hvor mange ganger har du prøvd på en haug med antrekk før du drar ut bare for å gå tilbake til den opprinnelige? En milliard? Det er fordi å lytte til tarmkanalen din kanskje ikke er idiotsikker, men det er sannsynligvis det rette valget.

Selv når du handler, kan du hente noe som tok deg inn, noen grunnleggende, noe trendy og noe kjedelig. Men oftere enn ikke det elementet du går bort med, er det du så og visste at du bare trengte. Tusen takk!

Hør på din tarm når du daterer

Overthinking når dating er nesten umulig å ikke gjøre. Men tarmens følelse har en tendens til å kjøre showet. Du kan være ute på en date med noen som virker perfekt på papir, men når du er med dem, føles det bare ikke noe riktig.

Det er din tarmfølelse som ringer og advarer deg. Noen mennesker kan være i stand til å pusse den følelsen til side som nerver eller frykt, men vanligvis vil det hente deg. Og når du hører på tarmen din fra begynnelsen, vil du takke deg senere. Spesielt når du finner ut uker senere, var personen gift og nylig arrestert for forgiftning. [Les: 13 advarselsskilt å se etter på de første dagene]

Lytt til tarm med store beslutninger

Det er absolutt ingenting galt med å analysere, spesielt når det gjelder å ta en stor beslutning. Skal du flytte over hele landet for en jobb? Skal du fortelle din beste venn, elsker du dem?

Disse tingene kommer med konsekvenser sikkert. Og en del av å være en voksen veier disse konsekvensene mot fordelene. Men når noe var en tarmfølelse fra starten, vil du sannsynligvis ende opp med å klare det, eller beklage at du ikke gjorde det.

Hvis du gikk på et jobbintervju som du ble så pumpet om, og din potensielle sjef klikket på deg og din beste skole bor i byen du måtte flytte til, kan du fortsatt stille spørsmål om å forlate en stabil stilling, bryte ut av din rutine, og beveger seg bort fra komfort. Men tarmen forteller deg hva du skal gjøre fra begynnelsen.

Du må bare lytte. [Les: 14 trinn for å være deg, avslør livet ditt og elsk deg selv]

Når du ikke hører på tarmene dine

Det er sikkert tider når du lytter til tarmkanalen din, ikke er den beste avgjørelsen. Hvis du har en lojal kjæreste og din tarmfølelse forteller deg å slå på servitrisen din, kan du ta et skritt tilbake og tenke på det.

Og hvis tarmens følelse sier at du stoler på fyren på gaten, prøver å selge deg merket ned billetter til Super Bowl, vil du kanskje gjette deg selv der. [Les: Indecisive? Her er hvorfor du sliter med å gjøre deg opptatt]

Hva er din tarm følelse der for?

Din magefølelse er ikke en eksakt vitenskap. Og nei, du kan ikke si unnskyld for å snyte på partneren din ved å skylde på det på magefølelsen din. Det er ikke slik det fungerer.

Din tarm er ikke der for å fortelle deg rett fra feil. Det er der for å fortelle deg hva som vil gjøre deg glad og hva som føles riktig for deg. Det er ikke et moralsk kompass, en livstrener eller en måte å tenke på. Lytte til tarmen betyr ikke at du kan handle irrasjonelt eller ta plutselige beslutninger basert på ingenting mer enn en følelse i magen.

Din tarm er det du ser etter veiledning når du har veiet fordeler og ulemper. Det er stemmen inne i hodet ditt at du har slått på stum til du leter etter råd. Det kan være det som hjelper deg med å si ja til et ekteskapsforslag eller godta en invitasjon til middag, men det er ikke slutten, alt er alt.

Din tarm er der for deg å vende seg til i tider med behov. Ikke å svare på hvert livsspørsmål og kontemplasjon du har. Din tarm er ikke din samvittighet, men det er der for deg å stole på å være glad, å stole på når du ikke kan hjelpe, men lurer på og når det er uklart.

[Les: Hvordan lære å elske deg selv og tro på deg]

Du bør lytte til tarmene når du trenger å bli hørt. Følg disse tipsene for å vite når du skal lytte og ignorere det.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar