Lions Forward Maro Itoje's Leg Workout ser hensiktsmessig tungt ut

Innholdsfortegnelse:

Lions Forward Maro Itoje's Leg Workout ser hensiktsmessig tungt ut - øVELSER 2023
Lions Forward Maro Itoje's Leg Workout ser hensiktsmessig tungt ut - øVELSER 2023
Anonim

De britiske og irske lejonene ble godt slått av New Zealand i den første av sine tre testserier mot All Blacks, men det var bestemte positive for turister å trekke fra møtet.

Sammen med underholdningsforsøket av Sean O'Brien i første omgang, likte fansen spesielt virkningen av Saracens fremover Maro Itoje fra benken, og den 22 år gamle imponerende skjermen fikk ham til å starte med i den andre testen.

Itoje er en av de engelske rugbyens stigende stjerner, og hans talent og ubegrenset energi kan anspore lejonene til suksess i den andre testen. Det er satt til å være den største testen av Itojes spinnende karriere så langt, men det arbeidet han legger inn under trening, skal stå i god stand for å gå tå til tå med den skremmende kraften til All Blacks.

ANBEFALT: Få Rugby Fit med England Hero Maro Itoje

For å vise frem det arbeidet han gjør i treningsstudioet, har Itoje opprettet denne korte videoen med Maximuscle med en benfokusert fireflytt trening. Hvis du har lyst til å tilbringe noen økter som styrker beina, kan du gjøre mye verre enn å legge disse fire øvelsene i rutinen.

Tilbake knep

Settene 5 reps 6-8

Kongen av benet øvelser. Back squats jobbe quads, hamstrings og kalver, og styrke stabilisator muskler og støtte leddbånd i bena.

Nordic hamstring curl

Settene 5 reps 6-8

Kjent som "nordisk hammie", dette er et spesielt tøft trekk hvis du ikke har noen til å holde bena nede, men en som styrker hamstringene og bidrar til å beskytte dem mot skade.

Frontfot forhøyet split squat

Settene 4 reps 8-10

Quads er hovedmusklene som rammes av dette trekket, noe som også forbedrer stabiliteten i underkroppen og retter seg mot ubalanser i beinstyrken.

Rumensk dødløft

Settene 4 reps 8-10

Denne deadlift-variasjonen retter seg spesielt mot hamstringene, og sikrer at baksiden av bena er like kraftige som fronter.

Maro Itoje er en Maximuscle-idrettsutøver

Populært emne