Lillebaby Fullfør All Seasons Baby Carrier Review

Lillebaby's Complete All Seasons Baby Carrier har nok struktur for å holde barnet sikkert, men det er mykt, fleksibelt og behagelig også. Det er et allsidig produkt som kan tilpasses for å passe de skiftende behovene til babyen din helt til toddler-scenen.

Det er flott for alle typer vær, med solskygge og pustende nett som oppmuntrer til ventilasjon. Småbarn kan brukes på forsiden, hoften eller baksiden - også i fremovervendt stilling.

Instruksjonene er klare, men babyholderen kan være vanskelig å sette på uten hjelp ... til du har det i det minste i det minste.

Alt i alt, et kvalitetsprodukt som er god valuta for pengene, selv om det kan være litt mer som du forventet å bruke på en babybåt.

Testet av mamma Catherine Jones for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / stipendiat mamma?

Denne baby carrier er ess! LILLEBaby har virkelig tenkt på alt. Det er lett og gjør min datter føler meg så - absolutt ikke som min (som jeg ikke vil nevne!) Jeg ville velge dette over en barnevogn nå, men før jeg tester dette, har jeg kanskje ikke. Det er lett å pakke bort også - passer pent i små mellomrom.

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en mamma?

Det var ikke nødvendig å bekymre seg i søppel engelsk vær på grunn av regndekket som var rikelig å passe over min datters hode. det tuter også pent ut når det ikke er i bruk.

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

Når du har på babyen din på forsiden, må du sørge for at stroppene er justert nøyaktig, eller det kan glide av armene dine - kan det utformes slik at dette var lettere?

Testet av mamma Briony Davis for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / stipendiat mamma?

Veldig stilig, komfortabel og brukervennlig.

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en mamma?

Gir mødre / dads to hender tilbake!

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

Litt finere materiale.

Se flere babybærere

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar