Liker noen? 27 Morsomme, onde ting du kan ikke slutte å gjøre

Infatuering er en besettelse du bare ikke kan kontrollere. Her er noen av de vanskeligste, krevende innkjøpene vi ikke kan slutte å gjøre når vi er forelsket.

Å være forelsket er som å kjøre en berg-og dalbane. Det er morsomt, skummelt, og får deg til å føle deg levende. Men det kan også gjøre deg litt gal. Når du er forelsket i noen, begynner du å miste kontroll over alt rundt deg - fra hvordan du opptrer når de kommer til det som kommer i tankene når du er alene om natten. Du vil stoppe det, men det er ingen måte du brått kan kaste på bremsene. Du har ikke annet valg enn å akseptere denne fasen og le av hvor gal du har blitt.

De morsomste tingene du sannsynligvis ikke kan slutte å gjøre nå, da du er infatuated

# 1 Du kan ikke slutte å stalking deres Facebook-profil ti ganger om dagen. Du hater deg selv fordi du vet at det ikke blir en ny statusoppdatering eller et tagget bilde, men du kan ikke hjelpe det. Å sjekke sine profiler på sosiale medier er som å puste for deg nå.

# 2 Du kan ikke slutte å fantasere at du er begge hovedrollene i en film. Plutselig er det som om et kamera følger deg uansett hvor du går. Hver samtale med din forelskelse blir øyeblikkelig, og hver plassering du er sammen blir filmen. Youâ € ™ re i utgangspunktet venter på at klimaks skal skje, der dere begge bekjenner dine følelser for hverandre.

# 3 Du kan ikke slutte å chatte med vennene dine for å finne ut mer om dem. â € œHi, Ken! Hvordan er din rapport? Forresten, hvordan er Robbie? Du lurer på at du er virkelig interessert i vennene dine, men alle vet at du bare vil få den siste scoopen på din forelskelse.

# 4 Du kan ikke slutte å smile som en patetisk hyena. Seriøst, uansett hvor hardt du prøver, ler dine lepper bare inn i et irriterende grin. Det er som om de har et sinn av seg selv. [Les: Er du forelsket? 21 tegn for å dekode den fuzzy følelsen]

# 5 Du kan ikke slutte å lytte til ostmusikk. Spillelisten din besto av rock og metall, men nå er det plutselig alt kjole godteri, lykke og kjærlighet. Du kan bare ikke la vennene dine røre ved iPod, eller de vil finne ut!

# 6 Du kan ikke slutte å sjekke ut sine favoritt ting i kjøpesenteret. Du går forbi en gitarbutikk, og kan ikke hjelpe, men å gå inn og sjekke ut strengene fordi din forelskelse er en gitarist. Når du forlater butikken, går du forbi en dyrebutikk og legger merke til at hunden på skjermen er akkurat som din hunds hund.

# 7 Du kan ikke slutte å lytte til favorittmusikken din. Selv om det er så høyt som Korn eller så mykt som Enya, har du fått din musikk til å bli forelsket.

# 8 Du kan ikke slutte å sjekke telefonen for å se om de har meldt deg. Telefonen din er nå din beste venn. Du bærer det med deg overalt hvor du går, og kontrollen av meldinger er nå blitt tvunget. Selv å få en tekst så enkelt som â € œhiâ € Â kan gjøre deg ekstatisk. [Les: 20 flørtende måter å skrive på din forelskelse og få dem virkelig interessert i deg]

# 9 Du kan ikke slutte å spille samtalene dine i hodet ditt. Selv om de bare ba om en papirclip eller lånte saksene, er ordene deres gull. Noen ganger, selv om du gjentar disse samtalene i hodet ditt og cringe fordi du ønsker at du har vært wittier eller mer sjarmerende.

# 10 Du kan ikke slutte å lese om sine meldinger. Som # 9, er hver tekst de sender deg, så dyrebar. Du vil ikke slette en enkelt, selv om telefonens lagringsplass er nesten full.

# 11 Du kan ikke slutte å lese deres månedlige horoskop. Etter å ha lest horoskopet ditt og oppdaget at noe romantisk skulle skje med deg innen måneden, sjekker du automatisk ditt horoskop for å sjekke om skjebneene dine faller sammen.

# 12 Du kan ikke slutte å stalking sine ekser. Nå som du har gjort din undersøkelse for å finne ut hvem de er, kan du ikke hjelpe, men føler deg nødt til å spore dem ned en etter en for å finne ut om du har noe til felles med din forelskelse. œtype.â € Â Du vil også vite hva som gjør deg mye bedre enn alle sammen.

# 13 Du kan ikke slutte å være paranoid som han allerede vet. Når din forelskelse nærmer deg, begynner du å fumle og stamme og gjøre narr av deg selv. Du kan heller ikke se på dem direkte fordi dine følelser vil sikkert vise. [Les: Den riktige måten å snakke med din forelskelse og få dem til å falle for deg]

# 14 Du kan ikke slutte å lege høyere enn noen andre når de forteller selv de mest kjære vitsene. Når du er forelsket i noen, kan de ikke gjøre noe galt, inkludert å fortelle en dårlig vits. Vil Ferrell ikke være en kamp for dem.

# 15 Du kan ikke slutte å tenke på dem før du går i dvale. Selv om du hadde den travleste dagen, eller selv om du bare hadde middag på Eiffeltårnet, vil din forelskelse fortsatt være den siste i tankene dine før du snooze.

# 16 Du kan ikke slutte å tenke på dem første om morgenen. Naturlig! I det øyeblikket du åpner øynene dine, begynner du å tenke på hvordan du kan øke sjansene dine for å se din forelskelse. [Les: Slik får du din forelskelse å legge merke til deg og liker deg tilbake]

# 17 Du kan ikke slutte å inkludere dem i dine bønner. Du ber for deres helse som du ber for verdens fred, selv om de bare har en forkjølelse.

# 18 Du kan ikke slutte å finne kreative måter å bare være i nærheten av dem. Du låner pennen din, selv om du har to på skrivebordet ditt, eller du leter etter at du ikke forstår leksjonene i klassen, slik at du kan låne dine knusens notater. Kjærlighet finner måter.

# 19 Du kan ikke slutte å bli sjalu når de er med noen mildt attraktive. Du har holdt dine følelser til deg selv så lenge, men så går noen bare i veien? Det er urettferdig! Du elsket dem først.

# 20 Du kan ikke slutte å kreve oppmerksomhet når du er rundt dem. Du tar deg selv til å snakke for mye og ramlende tull. Men ikke bare det, stemmen din blir mye høyere enn vanlig også. Og hvorfor ler du så hardt? Du blir plutselig midtpunktet for alles oppmerksomhet, men alt du vil, er for din forelskelse å nærme seg deg. [Les: 40 morsomme spørsmål for å spørre deg om din forelskelse og subtly flørt med dem]

# 21 Du kan ikke slutte å være selvbevisst. Du begynner å sjekke deg selv fra topp til tå, innvendig og utvendig, for å sørge for at du ser bra ut og smart. Du begynner å sprøyte parfyme og pustemynter hver time.

# 22 Du kan ikke slutte å snakke om dem når du er med vennene dine. Du kan høre at vennene dine grotter og ruller øynene dine når du åpner munnen fordi de vet nøyaktig hva som skal komme ut. Det er ingenting annet du kan snakke om!

# 23 Du kan ikke slutte å stirre på bildene sine. Når de ikke er rundt, kan du ikke unngå å stirre på bildene sine minst en gang om dagen. Du har kanskje til og med skrevet ut bildet og lagt det i lommeboken din.

# 24 Du kan ikke slutte å stirre på dem når du tror de ikke ser. Du har kanskje selv oppdaget at det å bruke solbriller bare for dette formålet gjør det mye lettere å stirre uten å bli fanget! [Les: Den riktige måten å starte en samtale med en forelskelse og woo dem før noen andre gjør det]

# 25 Du kan ikke slutte å tenke på anledninger for å gi dem gaver. Du er spent på ferien fordi det gir deg en unnskyldning for å gi dem gaver. Selvfølgelig vil du gi dem noe generisk, så det blir ikke så klart at du liker dem, selv om du vil gi dem noe mer spesielt, som en billett til Paris med deg.

# 26 Du kan ikke slutte å fremheve de tingene du har til felles. Du begge elsker den samme smaken av iskrem, og dere hater begge julesangene. Klart er det tegn på at du er ment å være sammen, ikke sant?

# 27 Du kan ikke slutte å snakke med folk som tror du er god sammen. De gir deg håp og får deg til å føle deg svak, derfor gjør de de beste folkene til å snakke med. Du kan ikke slutte å gi dem de siste oppdateringene til kjærlighetshistorien din fordi du vet at de er like opptatt som du er.

[Les: 19 sikker tegn på forelskelse å se opp for]

Ser på denne listen, er jeg sikker på at du ler på deg selv for å være en deltaker i denne tingen kalt kjærlighet. Men til tross for forlegenhet det kan bringe, er det fortsatt verdt det. Å være forferdet med noen kan få deg til å føle seg levende og glad, og kan til og med lære deg en ting eller to om deg selv. Og dessuten vil du ha historier å fortelle barnebarnene dine, ikke sant?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar