Liker å lage mat? Prøv deretter denne smakfulle kjøttfrie glutenfrie oppskriften fra Quorn ™!

Innhold

Quorn, det ledende kjøttfrie merkevaren, har nylig utvidet sitt glutenfrie utvalg med nye glutenfrie pølser og glutenfri burgere, noe som betyr at du ikke trenger å gi opp favorittmålene dine hvis du er celiaci.

Mange profesjonelle kjendiser og idrettsutøvere som er kjent for sine fysiske legemer, abonnerer nå på et glutenfritt kosthold som en del av en god og sunn livsstil, blant annet Novak Djokovic, Andy Murray og Peter Sarsgaard.

Protein opprettholder muskelmasse og er nøkkelen etter arbeidet. Quorn Mince, Quorn Meat Free Chicken Pieces og Quorn Standard Pølser * er en ernæringsmessig sunn proteinkilde fordi de har høy protein og lite mettet fett.

Enten du leter etter en sunn, enkel eller familie favoritt oppskrift, har Quorn mange smakfulle kjøttfrie oppskrifter!

Følger du et glutenfritt eller kjøttfritt kosthold? Prøv denne deilige kjøttfrie glutenfrie oppskriften!

Quorn pølse gryte med bønner

Tilberedningstid: 20 minServerer: Fire

ingredienser:

6 Kjøttfri Glutenfri Quornpølser, avfrost og kutt i diagonale stykker (Merk at ikke glutenfrie pølser kan brukes)2 ss olivenolje2 løk, tynt skiver2 hvitløkskrammer, knust1 rød pepper, frø og terninger1 grønn pepper, frø og terninger100g søttkorn1 ss røkt paprika2 ts mild chili pulver100 ml sherry eller eplejuice400g tinnhakkede tomater400g kan av cannellini bønner eller brede bønner, drenert150 ml vegetabilsk lagerSalt og fersk malt svart pepper etter smakEn haug flat leaf persille, finhakket

Metode:

  1. Varm halvparten av oljen i en stor stekepanne og stek Quornpølsene i 2-3 minutter til den er lett gylden. Fjern fra pannen og sett til side for å kjøle seg, og skjær diagonalt i 5 stk.
  2. Stek løk og hvitløk i den gjenværende oljen til det er mykt, kast deretter paprikaene og fortsett stekingen. Et lite vann eller ekstra lager vil forhindre å stikke om nødvendig.
  3. Rør inn sukkermajsen, paprika og chilipulver og stek i noen minutter før du legger til sherry- eller eplejuice.
  4. Hell i tomater, bønner og lager og returner Quornpølsene til pannen. Smak med salt og ferskt svart pepper.
  5. Dekk og kok i 10 minutter før sprinkling med persille.

For flere gode smaksoppskrifter, besøk www.quorn.co.uk eller som vår Facebook-side https://www.facebook.com/Quornfoods

* Quorn Mince, Quorn Meat Free Chicken Pieces og Quorn Standard Pølser er en næringsrik sunn proteinkilde. Protein bidrar til veksten i og vedlikehold av muskelmasse.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar