Livet er en tisse? 17 føle gode måter å gjøre deg selv bedre

Livet er en tispe da dør du - eller i det minste det er det som ulykkelige folk tror. Alt jeg vet er at det ikke trenger å være. Gjør endringer for å slå den rundt.

Gud, føler du deg aldri som livet er en tisse? Det er noen dager når du pokker det ene øyet åpent, gå ut av sengen, og umiddelbart vet du * du bare vet * at det kommer til å gå nedoverbakke fra det øyeblikket på.

Livet er en rekke topper og daler, men hvis du er på et punkt der alt du kan se er flatt land, ta hjerte - du er ikke alene. Alle, og jeg mener alle, går gjennom perioder i deres liv hvor de tror livet er en tispe da dør du. Sannheten er, dypt ned, vi vet alle at det ikke er sant, ikke sant?

17 ting å gjøre for å forandre livet ditt når du føler at livet er en tispe

Livet kan sparke deg i rumpa sikkert. Men hva det også kan gjøre er å bringe deg til de høyeste toppene og få deg til å føle noe så spektakulært at det ikke er noen måte å sette det på ord. Det kan gi deg håp.

Håper er det som negerer hele livet, er en tikteori. For så ille som ting er for deg akkurat nå, må de bli bedre - de må bare. Det er syklusen av det hele. Så her er 17 ting du kan gjøre når du føler at livet er en tisse.

# 1 Ring din "ja mann". "Vi har alle den personen i vårt liv som er så jævla glad, noen ganger vil du bare slå dem. Når du føler at livet er en tispe, ring dem og la dem plukke deg opp.

Sikkert, hvis noen kan vise deg regnbuen, kaniner og en sølvfôr, er det din "ja mann." Noen ganger bare høre hva de skal for å kunne jage bort din nedoverbakkehelling. [Les: Livs sitater for å motivere deg til å leve et bedre liv]

# 2 Gå fotturer. Det er ingenting som vil få deg til å tro på den vidunderlige naturen i livet mer enn å vandre. Det er noe om å være i verden og få perspektivet på hvor stor det er.

Du skjønner også hvor tynn vi er i forhold til det store bildet, som kan skryte deg tilbake til et godt land. For ikke å nevne at turen og trening vil få endorfiner og serotoninpumper for å løfte dine ånder.

# 3 Gå til en fornøyelsespark. Trøtt av å være på den emosjonelle bergbanen som gjør at du føler at livet er en tispe? Gå ut til nærmeste fornøyelsespark og finn den indre deg. Det indre vil du ikke tro at livet suger, han / hun blir for opptatt av å ha det gøy og føles som et barn igjen.

# 4 Gå, se din mor. Er det noe bedre enn å se * eller plukke opp telefonen * å snakke med moren din? Enten du er to eller sekst og to, vet de fortsatt hvordan du skal sette bandasje på den boo-boo.

Hvis ikke noe annet, kan du lufte til henne, og hun vil fortelle deg at du har rett. Noen ganger er alt vi trenger, en liten positiv forsterkning for å komme seg ut av ruten vi befinner oss i. [Les: Innsiktsfulle leksjoner for å hjelpe deg med å få et bedre liv]

# 5 Lukk den ned. Hvis du føler at livet er en tisse, lukk den ned. Hva spør du da? Bokstavelig talt må du stenge alt ned. Ta dagen fri fra jobb, slå av telefonen, Facebook, Twitter, SnapChat, mobiltelefonen din, og bare vær stille.

Slå på favorittfilmen din og bare glem verden er i det hele tatt. La opp dine problemer for en annen dag; Gud vet at de skal vente når du kommer tilbake.

# 6 Rengjør et skap. Jeg vet, det høres ut som den dumeste ideen noensinne. Jeg hører deg! Saken er at når du fordyper deg i en jobb som du har satt av for alltid, kan du glemme de tingene som spiser deg og få noe gjort.

Noen ganger er årsaken til at livet er en tispe at det er for mange ting å gjøre, ikke nok tid, og så mange ting på tallerkenen vår. Så rengjør et skap som har plaget deg og oppnå noe på din to-do liste som er ekte, konkret og umiddelbart forbedret. [Les: Ikke hold deg fast - Strategier for å få din dritt sammen]

# 7 Lag en liste. Tider som jeg føler meg som livet er en tispe er når ting er ute av kontroll. Måten jeg får dem tilbake under kontroll er å lage en liste. En ekte, fysisk liste over alle de tingene jeg kan gjøre noe med, og begynne å sjekke dem.

Når jeg har alle de tingene som veier tungt på meg, krysser jeg av, så skjønner jeg at jeg må glemme den som ikke er på listen, * at jeg ikke kan gjøre noe med. [Les: Tips for å bli forelsket i deg selv og bli en bedre DU]

# 8 Unn deg noe. Hvis du har hatt øye på en veske som er litt dyrere enn du har råd til, eller selv om du vanligvis nekter deg selv en scoop av is, unn deg selv hva som vil gjøre deg glad.

Noen ganger er livet en tisse fordi vi ikke finner noen belønning i det vi gjør. Belønne deg selv for en gang og slutte å tenke at du må være perfekt! Du trenger ikke ofre hele tiden. Du gjør det bare ikke.

# 9 Søk etter en åndelig veiledning. Mange studier har konkludert med at når folk er mer åndelige, opplever de mindre stress. De rapporterer også en bedre tilfredshet med livet og total lykke.

Uansett om du er fra en katolsk bakgrunn eller Scientologi, hvis det har vært lenge siden du har vært i kirken, vil du få et perspektiv på livet på nytt i forbindelse med din åndelige trosretning.Noen ganger må du tro på noe større enn deg selv, eller her og nå, for å komme seg gjennom de tider når livet er en tispe!

# 10 Organiser en jenter eller guttens natt! Noen ganger blir vi så opptatt av livets forpliktelser at vi mister det som det egentlig handler om. I stedet for å sitte rundt å spille woebegone, inviter noen venner ut for drinker.

Det er ikke noe bedre enn å høre at du ikke er alene i ditt synkende skip. Høre om at andre mennesker har problemer også, er en av de mest katartiske måtene å la alt ut! [Les: Hvordan lykkes i livet - alt du trenger å vite]

# 11 Snakk med en terapeut. Jo, venner er kjempebra! Men du kan ikke alltid fortelle dem alt du føler eller hva som er i ditt hjerte. Det er tider når jeg er så lav og negativ at jeg unngår folk fordi jeg er lei av å gni på dem. Å betale noen til å lytte og hjelp er noen ganger langt mer produktiv enn en jenter eller gutt.

# 12 Frivillig. De fleste tror at det siste de vil gjøre, er frivillig når de allerede føler seg deprimerte. Men tingen om frivillig arbeid er det viser deg at hva som skjer i livet ditt, er ikke så ille. Det gjør deg også god til å hjelpe andre. Til slutt er det en god forstyrrelse fra det som bringer deg ned!

# 13 Hit på treningsstudioet. Ingenting vil få deg til å føle deg mer positiv enn å trene. Det er på de dagene da helvete har brutt løs at kjører føles så jævla bra. Eller du kan kjøre din sykkelhjul kan bidra til å jobbe gjennom din personlige tragedie. Det hjelper også å bygge humøret opp ved å øke serotoninnivået. [Les: Oppnå selvaksept - 10 små trinn for en stor forandring]

# 14 Gå for det! Hvis du har rammet bunnbunnen, hvor mye verre kan det få, ikke sant? Hvis det er noe du alltid har ønsket å gjøre, men ikke ute av frykt, er det nå på tide å si "Hva i helvete?"

# 15 Lag en stor livsendring. Noen ganger føler vi at livet er en tisse fordi vi føler seg fast. Hvis du er lei av å føle at verden suger, så gjør en ekte forandring (er) i livet ditt for å få det ikke til å suge.

Store livsforandringer kan hoppe til og med uheldig! Bytt karriere, gå tilbake til skolen, eller dumpe den betydelige andre som har holdt deg ned.

# 16 Evaluer dine relasjoner. Noen ganger er livet en tisse fordi du lever med en - bokstavelig talt. Hvis du er i et forhold til noen som bringer deg ned, gjør at du jobber for hardt, eller bare skaper negativitet i livet ditt der det ikke trenger å være, så er det på tide å gå videre og si adios! [Les: 15 måter å være noen som sier at jeg elsker livet mitt]

# 17 Koble til igjen med gamle venner. Hvem vet deg bedre enn jentene du har vokst opp med, eller gutta du pleide å løpe rundt i nabolaget med? Hvis du føler at livet er en tispe, så er det kanskje på tide å koble til med dine kjære, du kan ha blitt for opptatt av å holde deg nær. Husk de tingene som pleide å få deg til å smile ved å ha folk som kjenner deg, henter deg best.

[Les: Hvordan stoppe overthinking - 11 strategier for mer fred]

Livet er en tispe er hvordan det føles når du har rammet bunnen. Men livet er ment å være levet, elsket og nytes. Så slutte å holde deg fast og ta skritt for å si, "Jeg elsker livet mitt!"

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar