Lidl Toujours Junior bleier Size 5 Review

Hva de sier: "Lidl vet de viktigste tingene når du velger en bleie, er tørrhet, beskyttelse og komfort. Vi sikrer optimal tørrhet og lekkasje beskyttelse, og Toujours-serien er nå mer fleksibel og gir babyen din komforten til å utforske verden.

"Toujours er dermatologisk testet, lateksfritt, hudvennlig og uavhengig testet. Det er også viktig å beskytte miljøet, derfor brukes polstringene. er fra bærekraftig skog. Den slanke designen betyr mindre materialer, mindre emballasje og mindre energi, og minimerer vårt karbonavtrykk. "

Testet av mamma Joanne Taylor for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Disse bleier er fantastiske jeg vil anbefale dem til venner og familie fordi de er stor verdi for pengene og veldig behagelig. De har en flott design og er like gode som dyrere bleier som jeg har brukt. De er også veldig gode til ikke å lekke og har en god strekk på midjebåndet.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet gjør livet mitt lettere fordi jeg ikke trenger å bytte datteren min så mye som bleene kan holde seg stille og ikke lekke som andre bleier, også strøken på bleene er stor fordi de ikke lar merke. Også de er lettere fordi datteren min ikke er så sår fra å ha på seg disse bleier, så du trenger ikke å bruke mye blekekrem.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

De er stor verdi for pengene de har også en flott design på bleie og de er flotte å bruke. De er også veldig fleksible og babyen min kan bevege seg komfortabelt. Disse bleene er bedre enn de dyre som vil spare meg penger.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Disse bleiene er flotte, noe som gjør det vanskelig å tenke på noe å endre eller gjøre bedre. Min mening er at de er fantastiske akkurat slik de er, men det kan være litt mer farge på bleier og design bare for å gjøre dem mer tiltalende, men alt annet jeg vil beholde det samme og etter at jeg har brukt dette produktet, vil jeg bruke dette merket meg selv .

Testet av mamma Sarah Pain for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale Toujours bleene til en annen mamma 100% bleene er absorberende, fleksible, enkle å feste mens de også gjør det de skal gjøre og holder datteren min tørr og behagelig. Bleiene er biodegrade som er en avgjørelsesfaktor for meg når du kjøper bleier. Bleiene selv er egnet for gutter eller jenter også.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Disse bleiene gjør livet mitt lettere som en mamma. Jeg kan gå om dagen min og vite at min lille jente vil være komfortabel og bleene er fleksible ettersom hun toddles rundt. Lekkasjer er uventede da bleiene er absorberende mens de er enkle å bruke. Jeg kan komme rundt mye raskere å vite at min lille jente er komfortabel og tørr.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Emballasjen er iøynefallende, samtidig som den gir god valuta for pengene. Bleiene gjør jobben uten å være over toppen så å si. De er fleksible, absorberende og på slutten av dagen eller første om morgenen har jeg en lykkelig baby.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg ville ikke endre noe om disse bleier. Kanskje langsiktig gi jenter eller gutter mulighet, men å se at andre konkurrenter ikke gjør dette, er kanskje ikke forretningssans. Selv om jeg kjenner mange foreldre som er kjønnstil favoritter, så kanskje dette er veien å gå til lidl, eller til og med bare emballasjen. Totalt liker jeg virkelig bleier og ville ikke endre noe hvis jeg ikke hadde det også.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar