Å gi slipp på din eks: 15 måter å gjøre det enklere

Innholdsfortegnelse:

Å gi slipp på din eks: 15 måter å gjøre det enklere
Å gi slipp på din eks: 15 måter å gjøre det enklere
Anonim

Smerten med å la noen du elsker, er aldri lett å håndtere. Her er de beste måtene å komme gjennom den tøffe tiden med nåde og poise.

Når en oppbrudd ikke er i din favør, kommer du til å føle smerte og hjertesorg - mye av det. Jo, noen sjokolade, en sappig film, og tilbringe endeløse dager på sofaen som er samlet i ti tepper, kan være en måte å komme igjennom, men vil du virkelig tilbringe flere uker på den måten?

Jeg er ikke en for å kaste bort for mye tid på å prøve å komme over noen som ikke vil ha meg lenger. Sannheten er: Ja, det er vanskelig og det suger. Det er imidlertid mange forskjellige ting du kan gjøre for å gjøre prosessen mye enklere.

Å la gå kan være enklere enn du tror!

Det var en gang at jeg tilbrakte uker - selv måneder - prøvde å gi slipp på denne fyren som brøt hjertet mitt. Jeg prøvde alt i boken, fra den klassiske isen og tårene, til å treffe byen for å finne meg en â € œreplacement.â € Â Dessverre var ingen av dem den beste ideen.

Så jeg bestemte meg for å prøve forskjellige ting her og der, og hva vet du? Noen arbeidet faktisk underverk. Jeg tilbrakte mange dager med å chatte opp andre mennesker i min situasjon, og de hadde også noen innsiktsfulle måter å få over ham lettere. [Les: Hvordan overleve de første 168 timene etter en oppbrudd]

Disse er ikke raske, og du vil ikke komme over en tapt kjærlighet over natten. La meg gjøre det klart. Men disse er noen surefire måter som definitivt vil gjøre det lettere å komme over din eks. Du vil være fri for deres metaforiske forståelse på hjertet ditt på kort tid!

# 1 Gjør noe for deg selv. Få en ny frisyre, kjøp et nytt par jeans som gjør at din rumpe ser ut som en million dollar, og splurge på en massasje for deg selv. Bare gjør noe spesielt for deg selv som du normalt ikke ville gjøre på grunn av din eks.

Noen ganger bruker folk så mye tid på å holde seg på eks, fordi de føler at de vil være ensomme ellers. Vel, ensomhet er helt greit! Det betyr at du har tid til å gå gjøre noe gøy for deg selv. Så gjør det. [Les: Plutselig singel? 11 ting du må unngå å gjøre]

# 2 Gå ut med vennene dine! Ja, dine VENNER. Husker de menneskene? De som du nesten aldri så på grunn av nevnte ex? Gå ut med dem og bruk dem som en distraksjon. Det vil være bra for deg å gå ut med en annen enn din eks, for en gang.

Det vil ikke bare hjelpe deg å distrahere deg fra å savne dem, men det hjelper deg å slippe av dem ved å innse at du ikke trenger dem i livet ditt for å ha det bra og være lykkelig.

# 3 Ignorer dem * hvis de fortsatt prøver å snakke med deg *. Av en eller annen grunn tror folk det er greit å fortsatt snakke med personen som de bare ødela ved å rive hjertet sitt i stykker. * Ikke bokstavelig talt, ikke bekymre deg *. Men for at du skal la din eks gå, må du ignorere dette.

Jeg vet at det er vanskelig å ignorere personen du vil snakke med de fleste, men hvis du virkelig ønsker å gi slipp på dem, må det gjøres! Å holde kontakten med dem vil bare gjøre tingene vanskeligere. Hvis de ikke kan skille linjen, må du. [Les: 15 grunner til at du fremdeles kalder deg og forblir i kontakt]

# 4 Bli kvitt sine ting. Jeg mener alle sine ting. Donâ € ™ t beholde noe av deres fordi det vil bare ta deg i en nedadgående spiral du virkelig ikke vil gå ned. Stol på meg. Uheldigvis å trekke sin gamle t-skjorte ut av kommode vil bringe tilbake for mange følelser.

Så, gi alt tilbake til dem, og ikke ta dem på tilbudet deres for å holde ting. Hvis de nekter å komme plukke opp, søppel det. Youâ € ™ ll være langt bedre og vil kunne gi slipp på dem mye lettere på denne måten.

# 5 Følg dem på sosiale medier. Det er ingenting som vil holde deg på din eks, akkurat som å ha tilgang til å vise sine sosiale medier-kontoer. du vil kunne se hvem deres nye person er interessert, og det vil ødelegge alle fremgangene du har gjort for å komme over dem.

Unfollow eller unfriend dem fra alt. Det er den eneste surefire-måten du vil unngå å se dem komme opp på fôret ditt og rippe åpne de masker du jobbet så hardt for å helbrede. [Les: 12 grunner til at ingen kontaktregel fungerer hver eneste gang]

# 6 Ikke tenk på dem! Åh, dette er sannsynligvis det vanskeligste av dem alle å gjøre fordi det er virkelig ufrivillig. Jeg kunne se på en kjempeflott video av katter som prøver å bli koset og tenke på min eks. Ærlig, hvor pokker kommer det fra?

Men den ene tingen du har kontroll over, tenker på dem. Når de kommer opp i ditt sårbare sinn, tenker du raskt på noe annet. Se på en video, lytt til musikk, les en bok eller gjør det hva som helst det kommer til å huske på dem.

# 7 Slett nummeret sitt. Dette er en no brainer. Bare bli kvitt det. Den eneste gode det er å sitte i telefonen, gir deg håp om at du trenger det igjen en dag. Vel, hvis du virkelig vil gi slipp, vil du ikke trenger det lenger. SLETT. Borte. Over.

# 8 Plukk opp en ny hobby. Ingenting distraherer deg fra en eks, akkurat som spenningen til en ny hobby som du alltid har ønsket å prøve. Det må være noe du er interessert i, og hvilken bedre tid å dykke inn enn når du desperat trenger å gi slipp på en eks? Plukk opp noe nytt for å gi slipp på noe gammelt.

# 9 Unngå steder du vet de vil være. Når du prøver å gi slipp på en eks, er det aldri den beste ideen å hyppige steder som du vet de også ofte. Kjører inn i dem vil bare rive på de skrøbelige, små hjertestrengene av deg.

Så hopp over den turen til deres favoritt kaffebar og prøv en ny! Hvem vet - du kan finne nye steder som du liker langt bedre enn de gamle. Og hva er enda bedre? De vil ikke være der! [Les: 14 ting du må huske på når du ved et uhell støter på din eks]

# 10 Vær ærlig mot deg selv. Det er vanskelig for folk å innrømme at de er bedre uten den personen de bryr seg så mye for. Men for å slippe av dem må du innse dette. Vær ærlig. Du vet at ting skal bli bedre når personen som ikke gjengjelder dine følelser, er ute av livet ditt.

# 11 La det hele ut. Noen ganger må alt en person trenger å gi slipp på, er å la alt ut. Skrik, rop, gråt og oppstyr deg ut av deres kløfter. Du vil bli overrasket over hvor mye bedre du føler etter at du har tilbrakt en kveld venting til en venn.

# 12 Skriv det hele ned. Riktig verbal angrep på en person som ikke engang er rundt, kan ikke være din kopp te. Forståelig. Men du kan få samme effekt som å la alt ut hvis du skriver det ned.

Skrive ned dine følelser og hvordan du føler deg om den personen vil hjelpe deg med å gi slipp på dem. Så få en journal og skriv ned hva som holder deg til dem. Ditt eget sinn kan få deg ut av debacle og hjelpe deg å slippe alt på egenhånd! [Les: 10 tegn på ditt tidligere forhold holder deg tilbake fra en bedre fremtid]

# 13 Møt noen nye mennesker. Jeg sier ikke at du skal skynde deg og møte noen nye for å erstatte din eks. Det resulterer aldri i noe pent. Men du bør møte nye mennesker og spille feltet litt.

En ting som hjelper folk til å gå, er å vite at deres ex er ikke den eneste personen der ute for dem, og at de kan være like fornøyd med noen andre.

# 14 Nyt din ensomhet! Hvorfor er du så nede på deg selv? Du er singel! Slett den personen som knapt holder deg i Couplesville, slik at du virkelig kan nyte Singlesville og alt den har å tilby. Når du liker å være single, vil du legge merke til at du har sluppet dem mer og mer hver dag. [Les: 15 grunner til at det er enkelt kan være mer moro enn i et forhold]

# 15 Tilbring mer tid på deg selv. Nå med dette, mente jeg ikke splurging på å kjøpe deg kule ting. Jeg mener at du bør bruke tid med å fokusere på drømmene dine, målene og ambisjonene. Når du gjør deg bedre som en person, vil du oppdage at det er lettere å gi slipp på dem som ikke hører hjemme i livet ditt lenger.

[Les: De 10 stadiene av en oppbrudd og hvordan man kommer gjennom hver av dem]

Det er så mange grunner til å bare gi slipp på ex. Selv om det ikke alltid er det enkleste å gjøre, og du kan komme til å gå i veien fra tid til annen, vil disse 15 måtene lette reisen.

Populært emne