Dødelig bizzle på den sterkeste i smuss scenen

Innholdsfortegnelse:

Dødelig bizzle på den sterkeste i smuss scenen - øVELSER 2023
Dødelig bizzle på den sterkeste i smuss scenen - øVELSER 2023
Anonim

Shouting i treningsstudioet - irriterende eller viktig?

Jeg roper ikke, men i dag gjorde jeg disse forferdelige lydene - det ble ganske pinlig. Shouting er litt over toppen - du får den merkelige fyren som prøver å slå en verdensrekord eller noe, og de er som "AAH F ** K!" Hvis du skal rope noe, prøv å gjøre det rent og PG, vet du?

Hva er ditt mest imponerende personlige beste?

Jeg gjorde en seks-pack utfordring for et fitnessmagasin - det var en av de vanskeligste tingene jeg har gjort i mitt liv. Jeg brøt sammen med kjæresten min fire ganger - jeg mistet om en halv og en halv om seks til åtte uker. Hvis du ser på nettet, kan du se før og etter bildene - jeg var veldig imponert, det var verdt det.

Hvilken unnskyldning for ikke å gå på treningsstudio / trening, skammer du mest?

Bare å være damn lat. Jeg prøver å være så brutal som jeg kan i treningsstudioet - jeg gjør mye HIIT-trening. Så noen ganger er jeg akkurat som "Du vet hva? Jeg kan ikke bli arsed i dag ". Jeg skjønner det skjønt; hvis jeg mister, straffer jeg meg alltid neste gang.

Har du noen gang hemmelighet imponert deg selv med en styrkeforståelse?

Jeg prøver å holde seg borte fra frie vekter, fordi jeg blir for stor, men jeg husker jeg gjorde benkpressen en gang - jeg hadde 60 kg på hver side og jeg klarte å gjøre et par reps. Jeg var akkurat som "Wow, jeg visste ikke engang at jeg var så sterk". Jeg var godt chuffed med det.

Hvem er i den grime-scenen den sterkeste?

Jeg vil nok si Solo 45, en del av Boy Better Know - han er ganske stor. Han ser litt ut som et monster - hans biceps er sannsynligvis like stor som lårene mine. Jeg er ganske sterk selv, jeg må innrømme, men jeg vil gjerne sende stafetten til Solo; han kan bare ta det.

Hvilket treningsutstyr kan du ikke leve uten?

Jeg liker en pull-up nå og da - jeg liker tilfeldige seg. Alt som er over hodet mitt, tror jeg "Kan det holde meg i vekt?" Og jeg hopper bare opp, gjør en pull-up og hold den i bevegelse. Så en pull-up bar er ganske viktig.

Hva er din skyldige glede?

Fritert kylling. Det er djevelen for meg. Jeg tenker på det nå - to stykker kylling og chips. Hvis jeg måtte ha et siste måltid, ville det være det …

Har du noen gang kjøpt et treningsutstyr, men aldri brukt det?

Jeg har en av de ab-hjulene, jeg tror ikke jeg har brukt den. Jeg kjøpte også en treningsmatte for å gå med den, men jeg har heller ikke brukt det. De er de eneste to tingene, men jeg burde bruke dem fordi de er veldig gode for hjemmet. Mitt hus er ganske stort, og da jeg flyttet inn, var alle mine gutter som "Bygg et treningsstudio!" Men jeg var som "Jeg vil ikke få noe gjort". Det er derfor jeg har et treningsmedlemskap, for i hvert fall hvis jeg går ut, skal jeg definitivt trene.

Hva er den lengste du har gått uten alkohol i navnet på god helse?

Jeg ga opp alkohol i fjor sommer for en måned - jeg valgte feil tid fordi jeg gjorde masse konserter og normalt drikker jeg før jeg går på scenen. Det var litt irriterende fordi jeg alltid var den edrue gutten da alle andre var full, men det var ikke så vanskelig som jeg trodde det ville være. Jeg følte meg utrolig etterpå - jeg tror jeg kan til og med gjøre det igjen, det var det det jeg trengte, for når du gjør konserter seks netter i uken, skjønner du ikke hvor mye alkohol du bruker.

Hvem er treningsgudinnen din?

Etter at jeg gjorde seks-pack-utfordringen, respekterer jeg virkelig alle med en seks-pakke, fordi jeg vet hvor vanskelig det er å opprettholde. Faktisk beundrer jeg bare alle som holder i form og har kroppen i anstendig rekkefølge, fordi det er hardt arbeid.

Hvis du kunne se ut som Arnie i hans prime i morgen, ville du?

Jeg tror ikke jeg ville. Bare fordi jeg gikk med ham, det var hardt som en morf *** ker, gramps i treningsstudioet og vekter, slik kroppen min er, kunne jeg være en stor klump hvis jeg ville. Jeg er mer om å bli revet, trim og en anstendig størrelse - jeg tror Arnie er litt for muskuløs for meg, for mye som Hercules. Jeg liker å kunne bevege nakken uten å bevege skuldrene mine …

Dødelig bizzles nye single Wobble er ute nå, kjøp på iTunes

Populært emne