La oss snakke om mental helse

Innhold

Nesten halvparten av britene har hatt en samtale om mental helse i løpet av de siste tre månedene, og 82% av de som har diskutert sine problemer, sa at det hjalp, ifølge en ny YouGov-undersøkelse som ble foretatt for å markere lanseringen av Heads Together-kampanjen.

Heads Together er en koalisjon av åtte psykiske helse veldedige organisasjoner, inkludert CALM - Kampanjen mot Living Miserably - and Mind. For å støtte kampanjen har Heads Together opprettet en serie kortfilmer som involverer offentlige figurer som Professor Green, Andrew Flintoff og hertug og hertuginne av Cambridge, som diskuterer mental helse i håp om at det vil presse problemene videre inn i mainstream. Filmer med Rio Ferdinand og Stephen Fry vil bli utgitt neste måned.

Mens YouGov-undersøkelsen, som stod på 5.000 mennesker, var oppmuntrende til å vise at de som diskuterte deres psykiske helse, hadde nytte av opplevelsen, fant det også at menn fortsatt er tett bak kvinner når det gjelder å snakke om problemer de har.

Bare 37% av mennene sa at de diskuterte mental helse, sammenlignet med 54% av kvinnene. Det er også en kløft mellom unge og gamle mennesker, med 57% av de i alderen 18-24 år som sier at de hadde snakket om mental helse sammenlignet med bare 32% av over 65-årene.

Heads Together er satt til å være ledende veldedighet på London Marathon i år, og hvis du allerede har sikret en stemmeseddel i tilfelle du kan registrere deg for å samle inn penger til en av kampanjens partnerorganisasjoner på headstogether.org.uk.

Du kan se alle Heads Together-filmene på sin YouTube-side og få mer informasjon om kampanjen og veldedighetene bak den på Heads Together-nettsiden.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar