Hvordan la en mann vite at du ikke er ute av sin liga

Mange menn viker vekk fra å spørre ut vakre kvinner, forutsatt at de ikke har et skudd. Slik kan du la en mann vite at du ikke er ute av ligaen hans.

Det er mange grunner til at vi pleier å tro at vi ikke er gode nok, spesielt når det gjelder motsatt kjønn. Hvis du for tiden er i en fyr, men ganske sikker på at han tror du er ute av ligaen hans, bruk disse åtte måtene å la ham tenke * og vet * ellers!

Hun er utenfor min rekkevidde er et godt eksempel på en fyr som liker en jente, men tror at hun er ute av sin liga. Akkurat som denne filmen går så mange av oss gjennom livet som en fyr eller en jente, men aldri la dem få vite det. Vi frykter at de er for gode for oss, og vi er ikke verdige. Troen på at noen er "for gode" fordi du er noe du aldri burde tro på. Periode.

8 måter å vise ham at du ikke er ute av ligaen hans

Det er på tide å ta en sjanse på alle de savnede mulighetene du opprettet av frykt. Start med de åtte måtene som er identifisert nedenfor for å la fyren du liker, vite at du er på samme spillerom.

# 1 Vær på forhånd og fortell ham. En enkel måte å bekjempe eventuelle negative tanker en fyr kan ha på om du er for godt for ham, er å være på forhånd. Hvis du vet, liker han deg, men gjemmer seg bak sin frykt for å bli nektet. Fortell ham at du liker ham også, og det er ingenting å være redd for.

Hvis han ikke trodde deg før, vil han nå. Det er ingen "lesing mellom linjene" når noen sier de spesielle ordene: "Jeg liker deg." [Lest: 15 søte måter å fortelle en fyr du liker ham og vinne ham over]

# 2 Vis ham du er mer enn ditt utseende. Hvis den eneste grunnen til at en fyr tror du er ute av ligaen hans, er på grunn av ditt gode utseende og utseende, så har han egentlig ikke en god grunn. Vet han ikke at når vi blir eldre, ser det ut til å falme, uansett?

Imidlertid antar mange gutter at en jente er ute av deres liga basert på hvordan de ser ut. Ta det på deg selv for å la ham få vite at du er så mye mer enn ditt utadvendte, fysiske utseende. La ham få vite hva interessene dine er * dvs. lesing, astrologi, miljøspørsmål, etc. * og innsiden dine er enda mer attraktive enn utsiden din.

# 3 Unngå feilene dine. Vi alle elsker noen vi forholder oss til. Hvis du tenker på favorittboken din, sangen eller filmen, er det mer enn sannsynlig din favoritt fordi du forholder deg til den på en eller annen måte. Det samme gjelder for folk. Vi omgir oss selv med de vi forholder oss til og forstår oss.

Så, hvis du vil forholde deg til din forelskelse, la han vite at du ikke er perfekt ved å avsløre feilene dine. Jo, de er kanskje ikke den mest sexy, men det er poenget. Du er menneskelig. Det er vi alle. Ta imot din snort-le eller sporadiske akneoppblussninger. [Les: 14 måter å vise en fyr du liker ham, og fortsatt være en drille]

# 4 Start samtalen og be ham om å henge ut. En annen fin måte å la den sjenerte fyren vite at du ikke er ute av ligaen hans, er ved å starte samtalen for å henge ut. Du kan ikke være "mannen", men det er det tjueførste århundre. Det er ingen rett * og ikke for mange feil * måter å gå om å spørre noen ut. [Les: Har gutta liker det når kvinner gjør det første trekket?]

# 5 Start samtalen og be ham om å være kjæresten din. På samme måte som nummer fire, følger dette i det hele tatt, etter at dere to hang en stund og vil være eksklusive.

Hvis han ikke har bedt deg om å være i et forhold, men du er sikker på at det er retningen det er på vei inn. Det drar bare på grunn av sin usikkerhet, og deretter begynner samtalen. La ham få vite at du liker ham - så mye at du vil ta det til neste nivå og være kjæresten hans.

# 6 Finn ut hans interesser og hobbyer og ta opp en av dem. Forutsatt at din forelskelse ikke bare sitter rundt, gjør ingenting helt hele dagen * fordi hvis han gjør det, suger han *, han har sannsynligvis flere hobbyer og ting som interesserer ham.

For eksempel, hvis han er stor i fotografering, keramikk eller cross-fit, kan du bare få vite hvor mye du liker ham, ved å ta opp en av disse hobbyene. Ikke bare vil det tillate deg to å gjøre noe gøy sammen, det lar ham også få vite at du liker ham så mye at du prøvde noe nytt. [Les: 11 tegn han virkelig liker deg, men er for kylling til å innrømme det]

# 7 Flørt og vær berolig med ham. Det er mange situasjoner når menn ikke har noen anelse om en jente flirter eller bare er fin. Men hvis de ikke har levd under en stein hele livet, forstår de sannsynligvis når jenter liker gutter, de vil berøre armene eller skuldrene når de snakker med dem.

Det er det lille noe ekstra jenter pleier å gjøre når de flirter med en fyr for å gjøre dem oppmerksomme på at de flirter. Neste gang du er rundt den fyren du liker, i stedet for å bare ler og smiler på ham, berører du ved siden av skulderen eller gni høyre arm i noen sekunder for å la ham få vite at du er interessert. [Les: 30 subtile, åpenbare og virkelig seksuelle flørtende tips for jenter]

# 8 Kompliment ham og få ham til å føle seg trygg. Den siste måten å la en fyr vite at du ikke er ute av ligaen hans, handler om like grei som den første vi har gitt. Kompliment ham Hvis han har på en skjorte du liker, fortell ham at du liker den. Hvis han fikk en hårklipp, la han få vite hvor bra det ser ut.Hvis hans pust luktes godt, la han det også.

Sørg for å komplimentere ham regelmessig, noe som gir hans tillit til spike, og til slutt oppfordrer ham til å tro at han er veldig mye i samme liga som deg, for det er sannheten. Han er ... han trenger bare å tro det.

[Les: Skal du fortelle ham at du liker ham? 12 tegn er det på tide å gjøre det]

La oss slutte å være usikker, og lever i frykt uten grunn - eller av grunner som vi har skapt i våre egne hoder. I stedet la oss begynne å omfavne hvor fantastisk vi er - alle av oss.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar