La Knorr bestemme hva du bør spise i kveld

La Knorr bestemme hva du bør spise i kveld - øVELSER 2023
La Knorr bestemme hva du bør spise i kveld - øVELSER 2023
Anonim

Lei av samme gamle takeaway eller oppskrifter, og lurer på hva du skal spise i kveld? La Knorr ta avgjørelsen for deg. De har opprettet en 12-spørsmålsquiz som regner med at det kan fungere som smaker du liker, og deretter anbefale noen måltider.

Vi har Deep Sea Dreamer, "en salt sjøfarer hvis favoritt friske smaker kommer rett fra havet" (det er oss). Av de tre videooppskrifter de anbefalte - grillet sverdfisk, blåskjell mariniere og grillede rekerespydder - vi går for sistnevnte. Her er videoen i tilfelle det er gjort appetitten din.

Det er også verdt å dele resultatet med venner og familie - hvis du bare vil gi dem litt informasjon om matlaging du liker. Knorr foreslår også å dele resultatet med partneren din, da noen med en lignende palett til deg kan være mer kompatible. Selv om det kan være sant, kan du forstyrre dem mer hvis de fortsetter å stjele fra tallerkenen din (bare oss? Okay).

I tillegg til Deep Sea Dreamer har Knorr oppskrifter for Salty Adventurer (en sofistikert gane som krever rike smaker), Tangy Dynamo (en skarp og sulten sitrus elsker), Stekt romantisk (en smak for mørke og rike smaker), Gracious Grazer Spicy Rebel (liker det varmt med massevis av chili og duftende eksotiske krydder), Melty Indulger (cheesy og stolt av det), Rustic Ranger (liker ting), Meaty Warrior (ser etter robuste og hjertelige smaker) sjenerøst hjertelig og woody), jordiske idealistiske (sunne earthy smaker), Sweet Seeker (går bananer for noe søt, saftig og klumpete) og sennep Maverick (skyver grenser).

Populært emne