Leksjoner i innovasjon fra tøft mudder vil dean

Innholdsfortegnelse:

Leksjoner i innovasjon fra tøft mudder vil dean
Leksjoner i innovasjon fra tøft mudder vil dean
Anonim

På mindre enn et tiår, vokste Tough Mudder fra et ramshackle hinderkurs i Pennsylvania til et globalt fenomen med mer enn 2,5 millioner deltakere - men organisasjonens grunnlegger og administrerende direktør visste at denne suksessen kun kunne vare hvis hendelsen fortsatte å utvikle seg. "Det var viktig at hver gang folk kom til et tøft mudder - og vi vil at stammen skal komme tilbake igjen og igjen - ville de bli begeistret av en ny dramatisk test av besluttsomhet eller samarbeid," sier Will Dean, den britiske entreprenøren bak TM merke. "Innovasjon var aldri et valg for oss, alltid en nødvendighet." Her er dekanens regler for å være vitale - og holde seg foran konkurransen.

Bygg det selv

Da vi prøvde å gjøre Elektroshock Therapy-hindringen til virkelighet, søkte vi hardt for pålitelig forskning om å levere elektriske støt til folk i store mengder. Google ideen og du ender raskt opp i noen av internettets mørkere hjørner. Den eneste sanne testen var for oss å bygge den, sette oss gjennom det, og fortsette å endre det til vi var sikre på at det var forutsigbart trygt og det virket. Hvis vi var sikre på å løpe gjennom EST hundrevis av ganger, kunne vi la Tough Mudders prøve det.

Du trenger ikke store endringer

Hvert av hindringene vi har skapt tok blod, svette og tårer - men vi har aldri vært redd for å prøve å forbedre dem, og ofte gjør små endringer hele forskjellen. På et tidspunkt ga vi Everest - halvrørsmudene forsøk på å skalere - en avrundet topp i stedet for en skarp leppe, en liten forandring som øker teamarbeidet betydelig, fordi det ikke er noe å gripe unntatt andre menneskers hender. På samme måte, etter å ha lyttet til deltakere og ser på hendelser, la vi et lysbilde til Arctic Enema, som legger deg inn i en dumpster full av is. Vår kursdesigner Nolan Kombol refererte til det "utvide en Holy Shit! øyeblikk så lenge som mulig ".

ANBEFALT: Tøff mudder grunnlegger vil dekan på å bygge et imperium

Ikke avvis noen muligheter

Fornemmelsen om at forbedring er mulig har en tendens til å bli presset ut av selskaper eller strengled av regler som fjerner elementet av sjanse eller spontanitet. Jeg var fast bestemt på at disse vanene aldri ville danne seg på Tøft Mudder. I prosessen med å skape og utvikle King of the Swingers, hvor Mudders hopper for en trapezebar og svinger ut for å ringe en klokke før de tapper inn i vann, eksperimenterte vi med minst et dusin versjoner - høyere og lavere plattformer, større og mindre hopp, forskjellige typer trapeser - før vi fikk det spektakulære dramaet og Mudder-opplevelsen vi ønsket.

Du finner svar underveis

Den magiske kulen som løser alt, vil ikke bare aldri skje, det er ikke ønskelig. Reisen til løsninger skaper løsninger. Du kan ikke tvinge kreative svar. Så mange av de tingene som definerte Tøft Mudder - løftet, hodebåndet, flere av hindringene - var påtatt når vi ikke bevisst løste et problem. Gi deg selv plass til å sparke tilbake, og ofte finner du svaret kommer. Det må være en balanse mellom strukturert problemløsning og improvisasjon.

Erfaring gir deg inspirasjon

Ingrained kunnskap om struktur fører til kreativitet. Paul McCartney kan ha våknet med melodien til "Går" i hodet hans, men han gjorde det bare fordi han hadde tilbrakt de siste ti årene og prøvde å skrive briljante melodier. Kreativitet er en lært vane, så vel som et rush av blod. Det handler om å være rastløs for "Goldilocks øyeblikket", det virker som instinktivt akkurat.

Det tar en stamme: Bygg The Tough Mudder Movement av Will Dean er ute nå i hardback, RRP £ 14,99 (Portfolio Penguin), sjekk pris og kjøp på amazon.co.uk

Populært emne