Ben treningsøkt - tirsdag

Denne benfokuserte superset-økten vil ikke bare hjelpe deg med å bygge større og sterkere bein, men også øke stoffskiftet, slik at du brenner mer kalorier, noe som vil hjelpe deg med å fjerne brystfett raskt.

For supersets, fullfør alle reps av øvelse A og flytt deretter rett på å trene B uten å hvile.

Superset 1

Settene 4 hver side reps 10-12 (endelig sett til utmattelse) Hvile 2 minutter mellom supersets

1A Barbell squat

Stå høyt med en vektstang som hviler over skuldrene, griper det fast. Hold brystet opp og kjernebøyd, bøy i hofter og knær for å kaste seg ned så lavt som mulig. Trykk gjennom hælene dine for å gå tilbake til starten.

1B Dumbbell bulgarsk split squat

Stå høyt med å holde en hantel i hver hånd med en fot frem og en bak deg hviler på en benk. Hold brystet opp og kjernebøyd, bøy begge knærne til å stikke ned. Trykk tilbake av foten for å gå tilbake til starten. Bytt bena halvveis gjennom.

Superset 2

Settene 4 hver side reps 10-12 (endelig sett til utmattelse) Hvile 2 minutter mellom supersets

2A rumensk dødløft

Stå høyt og holde en barbell med et overgrep og rette armer. Hold brystet opp og kjernebøyd, sakte senk baren ned foran bena til du føler en god strekk i hamstringene, og reverser bevegelsen for å gå tilbake til starten.

2B En-fots treningsball krøll

Ligg på ryggen med en fot på en treningsball. Løft hoftene slik at kroppen din er i en rett linje fra hode til hæl. Kontrakt hamstringene å rulle ballen mot baken din, og reverser bevegelsen for å gå tilbake til starten. Bytt bena halvveis gjennom.

3 Walking dumbbell lunge

Settene 2 reps For å mislykkes Hvile 1 minutt mellom settene

Stå høyt med å holde en hantel i hver hånd. Hold brystet opp og kjernebøyd, ta et stort skritt fremover og senk til begge knærne er bøyd på 90 °. Skyv frem foten din og ta med det andre benet ditt slik at det leder. Hold vekslende, slik at du reiser fremover.

Cardio: Robotmaskin

Avstand 4000 m

  • Målet er å opprettholde et stabilt tempo.
  • Skyv med bena før du trekker håndtaket i magen.
  • Hold ryggen rett gjennom.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar